Предыдущее
Следующее
Технические характеристики 2E Ares KG 110 USB Black:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип клавиатуры Мембранные
Подключение проводная
Интерфейс подключения USB
Формат Геймерские
Кол-во клавиш 104 шт
Комплектация только клавиатура
Основные
Тип клавиатуры Мембранные
Подключение проводная
Интерфейс подключения USB
Формат Геймерские
Длина кабеля 2 м
Кол-во клавиш 104 шт
Подсветка клавиш регулируемая, белого цвета
Особенности
Цвет клавиш черный
Дополнительно
Особенности Надежность- каждая клавиша выдерживает до 10 млн нажатий
Украинская раскладка
Защита клавиатуры от случайного пролива воды
12 Fn команд
Усиленная мембрана
Комплектация только клавиатура
Влагозащита
Физические
Цвет черный
Габариты (ВxШxГ) 450x173x40 мм
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 470 мм
Высота 170 мм
Длина 50 мм
Вес 1.15 кг
Объем 0.0040 м3
Клавиатура с десятимиллионным ресурсом нажатий, усиленной мембраной, белой светодиодной подсветкой и защитой от пролива воды.
нет в наличии
Клавиатура выполнена из черного поликарбоната с матовой поверхностью. Геймерам понравится усиленная мембрана и высокой профиль клавиш. Вся линейка клавиатур 2Е имеет приоритетную украинскую раскладку. Украинские буквы находятся посредине внизу кнопки, русские буквы (как дополнительные) в верхнем правом углу. В конструкции предусмотрена защита от случайного пролива воды. Для комфортного использования в темноте есть подсветка белого цвета с тремя режимами работы.
Комп’ютерна периферія 2E

Сучасна периферія має бути надійною, з оригінальним, але зручним дизайном, якою буде комфортно користуватися протягом тривалого часу. І при всіх вимогах ще й доступною. Саме такі клавіатури і миші можна знайти в асортименті 2Е.

Silent Click 2Е

Що може бути гірше набридливих кліків під час тривалого та напруженого робочого дня? Чи навіть вдома, коли вже всі лягли відпочити, а хтось все ще «бігає» просторами інтернету? Саме з думкою про такі життєві ситуації була створена серія мишок 2Е Silent Click. Лінійка представлена трьома моделями, з приємним на дотик покриттям Soft Touch та безшумними кнопками.

Моделі 2E MF108 Silent USB та 2E MF207 Silent WL мають стильний та витончений дизайн, з плавними лініями корпусу, що сподобається користувачам, котрі, окрім функціоналу, цінують також вигляд пристрою. Мишки досить компактні, тому не займуть багато місця у сумці під час подорожей. Модель симетричного дизайну, тож однаково зручно користуватися правою та лівою рукою.

Одразу помітний і оригінальний дизайн колеса прокрутки, що нагадує маленький трек-болл. У дротовій моделі 2E MF108 Silent USB, до речі, він ще й підсвічується яскравим білим кольором. Модель 2E MF208 Silent WL має зручну ергономічну форму, яка разом з рельєфною поверхнею по обидва боки забезпечує максимально комфортний хват мишки. Її сенсор можна налаштувати на три рівні DPI (800-1200-1600) за допомогою окремої кнопки. Як й інші моделі серії Silent, дана модель має безшумні кнопки та приємне на дотик покриття Soft Touch.

Шлях геймера Ares MG305

2E Ares MG305 USB Black — ігрова мишка, створена спеціально для початківців, які хочуть відчути найвищий рівень задоволення від улюбленої гри. Ця модель має оптичний сенсор від провідного світового виробника AVAGO. Кнопки з ресурсом натискань 20 млн не підведуть у найвідповідальніший момент, а вражаючий діапазон DPI 800-1600-2400-3200-4000 можна легко і швидко змінити за допомогою додаткових кнопок.

Ця миша буде лежати в руці міцно завдяки гумовим накладкам по обидва боки. Ще однією особливістю є наявність шліфованої алюмінієвої «підошви» для кращого ковзання по поверхні. Ця модель має сім вбудованих яскравих кольорів, що налаштовуються через додаток. Разом з мишкою Ares MG305 USB Black 2Е стане простіше вийти на новий рівень ігрової майстерності.

Міцний горішок Ares KG 110

Що важливо під час довгих годин напруженої гри? Звичайно ж, надійна клавіатура. Саме для цього 2Е створив Ares KG 110 USB Black. Вона обладнана посиленою мембраною чи, як її ще називають, Fake Mechanical. Завдяки спеціальній конструкції мембрани користувачі отримають тактильні відчуття механічної клавіатури за майже вдвічі нижчою ціною.

До того ж більш жорстка мембрана стійка до «просідання» з часом. Корпус виконано з використанням металу. Якщо клавіатура впаде, чи після чергової поразки в грі захочеться гупнути по клавішах, нічого страшного, ця міцна модель витримає емоційність гравців.

Навіть не думайте припиняти грати вночі! Наявність регульованого підсвічування білого кольору в цьому допоможе. 12 Fn-команд стануть у пригоді для швидкого управління мультимедіа. Якщо випадково проллєте воду — не біда, адже клавіатура має захист від вологи.

Двометровий плетений кабель стійкий до заломів та виходу з ладу та прослужить довгі роки. Ігрова клавіатура 2E Ares KG 110 USB Black — це надійний партнер під час гри!

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров