Same Toy Винтовка (синяя)

код товара: DF-20218AZUt
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Same Toy Винтовка (синяя):
Основные параметры
Полный список параметров
Тип винтовка
Рекомендованный возраст от 3-х лет
Механизм действия механическое
сенсор
Элементы питания AA x 3 шт.
Размеры (ВхШхГ) 23х63х5 см
Основные
Тип винтовка
Рекомендованный возраст от 3-х лет
Механизм действия механическое
сенсор
Особенности световые эффекты
звуковые эффекты
трясется
Дополнительно
Комплектация подставка
Элементы питания AA x 3 шт.
Материал пластик
Цвет синий
Размеры (ВхШхГ) 23х63х5 см
Гарантия
Гарантия 14 дней
Параметри упаковки
Ширина 630 мм
Высота 230 мм
Длина 50 мм
Вес 0.55 кг
Объем 0.0072 м3
Велика гвинтівка з синім візерунком стане видовищним атрибутом активних ігор. Іграшкова гвинтівка з прицілом виготовлена з безпечного пластику. Автомат світиться кольоровими лампочками і видає звуки. Зброя перезаряджається, зовсім як справжня. Під час перезаряджання чути характерний звук. «Стріляти» можна не натискаючи на курок, а з допомогою сенсорних кнопок. Також є сенсорна кнопка регулювання гучності. Завдяки легкому та міцному матеріалу дитина може активно бавитись зі своїми друзями як на вулиці так і в приміщені. У комплекті є підставка для прицілу. Для дітей від 3 років.
нет в наличии
Особливості іграшки
Гвинтівка має міцну конструкцію. Якісний матеріал витримає активні ігри і тривалу експлуатацію. Пластик безпечний, нетоксичний. Іграшкова зброя безпечна. Вона не заподіє шкоди, не стрілятиме, а лише видаватиме гучні звуки пострілів і видовищні світлові ефекти. 

Іграшкова зброя Same Toy та Lazer M. A.D.: величезний арсенал

Популярність іграшкової зброї не згасає. Хлопці та дівчата мріють стати фантастичними супергероями, граючись із космічними бластерами. Хтось уявляє себе піратом або лицарем, майстерно керуючи шаблями та мечами, а комусь до душі бавитися класичними гвинтівками та автоматами.

Правила вибору іграшкової зброї. Вибір залежить не тільки від смаків та вподобань дитини, а й від віку. Незважаючи на всі побоювання деяких батьків, такі іграшки можуть принести користь дитині, що розвивається. Головне — провести з дітьми бесіду й дотримуватися правил техніки безпеки.

Автомати, кулемети, гвинтівки

Гвинтівки та автомати відтворюють звуки пострілів, а яскраве мерехтіння кольорових лампочок перетворює гру на видовищну розвагу. Рекомендований вік 3+/

Same Toy Peace Pioner Автомат

Код товару: DF-15218But

Іграшковий автомат для захопливих та активних ігор. Іграшку виготовлено з безпечного пластику кольору хакі з оранжевими елементами. Конструкція розбірна. У комплекті є підставка для прицілу. Зброю оснащено ліхтариком і лазером. Під час пострілів можна спостерігати світлові ефекти й чути вражаючий звук пострілів.

  • Розмір автомата (ш × в × г) 39 × 18 × 5 см
  • Розмір підставки для прицілу (ш × в × г) 41 × 22 × 4 см

Same Toy Combat Gun Автомат

Код товару: DF-9218BUt

Дитяча іграшка-автомат допоможе дитині стимулювати уяву, розвивати координацію, а завдяки звукам і світлу гра стає більш захопливою. Автомат чорного кольору, його виготовлено з нетоксичного пластику. Ним можна гратися як у приміщенні, так і просто неба. Під час пострілів мерехтять лампочки, лунають звуки. У комплекті: підставка для прицілу, стрічка з набоями та ремінь. Автомат розбірний, тому іграшку потрібно спочатку зібрати, як конструктор.

Розмір (ш × в × г) 32 × 17 × 4 см

Same Toy Sharp Shooter Гвинтівка снайперська

Код товару: DF-14218BUt

Іграшковий автомат із безліччю додаткових ефектів для видовищних ігор. Іграшка виконана в чорному та коричневому кольорах із помаранчевими вставками, її виготовлено із безпечного пластику. Гвинтівка має унікальний дизайн. Конструкція розбірна: складається з окремих частин, тому іграшку потрібно спочатку зібрати, наче конструктор. Автомат світиться, видає звуки і вібрує під час пострілів. У комплекті також є підставка для прицілу.

Розмір (ш × в × г) 35 × 19 × 4 см

Same Toy Bison Shotgun Гвинтівка синя

Код товару: DF-20218AZUt

Велика гвинтівка із синім візерунком стане видовищним атрибутом активних ігор. Іграшкову гвинтівку з прицілом виготовлено з безпечного пластику. Її оснащено кольоровими лампочками, що мерехтять під час пострілів, і динаміком, з якого лунає звук потужних пострілів. Зброя перезаряджається, наче справжня: процес супроводжує характерний звук. «Стріляти» можна не натискаючи на курок, а за допомогою сенсорних кнопок. Також є сенсорна кнопка регулювання гучності. Матеріал, із якого виготовлено іграшку, легкий та міцний, тож дитина може активно бавитися зі своїми друзями як просто неба, так і в приміщені. У комплекті є підставка для прицілу. 

Розмір (ш × в × г) 63 × 23 × 5 см

Водні бластери

Водні баталії — це чудовий спосіб весело провести дозвілля та освіжитися в спеку. Струмінь води вистрілює на відстань до 5 метрів.

Same Toy Водяний електричний бластер

Код товару: 777-C1Ut

Сучасний водяний бластер легкий у керуванні, його можна швидко перезаряджати без допомоги дорослих. Достатньо наповнити ємність водою, і можна продовжувати «морський бій». Із бластером легко стріляти водою на 5 метрів, а якісні насоси надають можливість відчути всю міць водяної зброї й отримати максимум задоволення від влучних пострілів. У комплекті: водомет, зарядний пристрій USB, акумуляторна батарея 4.8 v.

  • Розмір водомета (ш × в × г) 13 × 31 × 13 см
  • Об’єм резервуара 200 мл

Same Toy Водяний електричний бластер із рюкзаком

Код товару: 777-C2Ut

Фантастична водяна зброя, майже як у мисливців за привидами! Зброя складається з вражаючого водомета, який чіпляється на руку, та резервуара з водою, що вдягають на спину, як наплічник. Елементи поєднано між собою прозорою трубкою, через яку вода подається в «зброю». Під час пострілів блок «стволів» обертається, наче у справжнього кулемета. А струмінь води вистрілює на відстань до 5 метрів. Іграшку виготовлено із міцного та практичного пластику. Живиться від акумулятора, що є в комплекті. У комплекті: водомет, резервуар для води, прозора трубка, акумулятор, USB-кабель для підзаряджання, ремінь (2 од.).

  • Рекомендований вік 6+
  • Розмір водомета (ш × в × г) 13 × 31 × 13 см
  • Розмір резервуара (ш × в × г) 17,5 × 30 × 4,5 см
  • Об’єм резервуара 1 200 мл

Лазерна зброя

Ігрові набори Silverlit Lazer M. A.D. — гарна нагода відірвати дитину від екрана монітора чи телевізора й активно провести час, адже за допомогою спеціальної безпечної лазерної зброї можна зануритися в світ лазертагу. А завдяки універсальності бластерів Lazer M. A.D. можна проводити ігри та тренування як просто неба, так і в закритих приміщеннях. Лазерні бластери від Silverlit Lazer M. A.D. — це унікальне екіпірування зі світловими і звуковими ефектами та великою дальністю стрільби. Вони мають оригінальний дизайн та абсолютно безпечні.

Висока якість матеріалу та міцні деталі — запорука довготривалої роботи бластерів. Завжди можна придбати додаткову частину для вдосконалення та підвищення бойових характеристик початкових моделей. Бластери Lazer M. A.D. працюють у двох режимах: бойові дії та тренувальні операції. Під час бою кілька гравців можуть використовувати різноманітні прискорювачі й аксесуари, а головна мета полягає в тому, аби поцілити в усіх ворогів та врешті виграти.

Особливості Silverlit Lazer M. A.D.

  • Понад 10 видів тактичних комбінацій. Кожен із бластерів має унікальні звукові ефекти й певну дальність стрільби.
  • Велика дальність ураження цілі (до 50 м).
  • Висока якість, міцні деталі.
  • Максимальна безпека, для стрільби не потрібні патрони.
  • Сумісний з іншими комплектами та аксесуарами виробника.
  • Немає обмежень за кількістю дійових осіб.
  • Зручні розміри для ведення активного бою.

Silverlit Lazer M. A.D. «Стартовий набір»

Код товару: LM-86844

Увійдіть на арену й киньте виклик друзям за допомогою стартового набору Lazer M. A.D. У наборі: базова модель бластера, мішень, тримач для мішені. Пістолет має звуковий перемикач, тригер зі спеціальним ефектом, світлові ефекти, гучномовець і селекторний перемикач A/B. Дальність стрільби — 15 м. Бластер можна об’єднувати з іншими лінійними аксесуарами Lazer M. A.D, щоби створити супербластер і збільшити дальність стрільби до 50 м.

Розмір пакування (ш × в × г) 47,5 × 30,5 × 6,3 см

Silverlit Lazer M. A.D. «Тренувальний набір» (один бластер, три мішені)

Код товару: LM-86846

Відпрацюйте точність пострілів за допомогою тренувального набору. У комплекті: базовий бластер і три мішені. Бластер працює у двох ігрових режимах: «битва» і «тренування». Можна встановити мішені близько або високо на стінах, щоби визначити дальність стрільби. У навчанні може брати участь кілька гравців: необхідно на собі закріпити ціль й уникати ворожих пострілів. Набір можна об’єднати з іншими модулями Lazer M. A.D. — це збільшить його потужність і дальність стрільби.

Розмір пакування (ш × в × г) 50,8 × 6,4 × 30,5 см

Silverlit Lazer M. A.D. «Подвійний набір» (два бластери, дві мішені)

Код товару: LM-86845

«Подвійний набір» Lazer M. A.D. із двома базовими моделями бластерів і двома мішенями призначено для екіпірування двох гравців. Із двома бластерами можна влаштувати справжній бій. Діапазон стрільби — 15 м. Бластери мають автоматичну систему перезаряджання та реалістичні звукові ефекти лазерної стрілянини. Передбачено два режими гри: «битва» або «тренування». Для роботи необхідно 12 батарейок типу ААА (потрібно придбати окремо).

Розмір пакування (ш × в × г) 56 × 30 × 6 см

Silverlit Lazer M. A.D. «Делюкс набір»

Код товару: LM-86848

За допомогою Silverlit Lazer M. A.D. «Делюкс набір» гравці зможуть перейти на новий рівень ведення бою! У комплекті є два бластери та аксесуари. Зброю оснащено звуковим перемикачем, тригером зі спеціальним ефектом, світловими ефектами, гучномовцем і селектором команд A/B.

Головна перевага набору — модуль 15 м, завдяки якому можна збільшити дальність пострілів до 50 м. Гру можна вести й у нічний час. Для роботи знадобиться 12 батарейок типу ААА (потрібно придбати окремо).

Розмір пакування (ш × в × г) 31 × 7 × 66 см

Іграшкові гранати та додаткові аксесуари

Додаткове спорядження завжди додає видовищності активному двобою, особливо, якщо аксесуари мають звукові та світлові ефекти.

Silverlit Lazer M. A.D. Ручна граната G-бластер

Код товару: LM-86864

Для успішного ведення лазерного бою потрібні не тільки потужні бластери, але й додаткова зброя, зокрема гранати із широким радіусом ураження.

Переваги лазерної гранати з лінійки Lazer M. A.D. Silverlit, які роблять її ефективним помічником під час битви:

  • радіус дії 50 м;
  • зона ураження 360°;
  • таймер із діапазоном від 1 до 10 секунд;
  • світлові та звукові ефекти.

Для активації гранати необхідно поставити таймер на потрібний час і висмикнути чеку. Завдяки кільцю-зажиму гравець може зручно закріпити іграшкову гранату на собі. Граната працює на двох батарейках типу ААА (потрібно придбати окремо).

Розмір іграшки (ш × в × г) 19,1 × 8,9 × 20,3 см

Бронежилет Silverlit Lazer M. A.D.

Код товару: LM-86849

Крутий бронежилет для захопливих лазерних боїв. Із ним дитина відчуватиме себе одним із бійців спецпідрозділу. Усередині жилета є спеціальний отвір для мішені. А також різноманітні відсіки для аксесуарів, що знадобляться під час тактичного бою. Завдяки спеціальним ремінцям можна закріпити жилет на тілі та носити із собою бластери.

Розмір жилета (ш × в × г) 14 × 3 × 21 см

Набір «Супербластер» (модуль, руків’я)

Код товару: LM-86850

Доповніть бластер спеціальним модулем, що збільшує дальність пострілу на 15 метрів. Набір «Супербластер» також вмикає режим автоматичної безперервної лазерної стрільби. Гра супроводжується реалістичними звуковими ефектами. Також у наборі є спеціальне руків’я, що покращує точність пострілів і робить використання більш зручним.

Розмір пакування (ш × в × г) 30,5 × 19× 6,5 см

Silverlit Lazer M. A.D. «Снайперський набір»

Код товару: LM-86847

Ще більше комбінацій, ще більша точність і дальність стрільби, ще більша потужність. Прокачайте базовий бластер завдяки «Снайперському набору». У комплекті є: спеціальний бустер, що збільшує дальність пострілів на 20 метрів, світловий модуль X-Vision (приціл), руків’я для більш зручного використання.

Розмір пакування (ш × в × г) 30,5 × 19 × 6,5 см

Silverlit Lazer M. A.D. «Набір із двох мішеней»

Код товару: LM-86851

Набір із двох мішеней для прицілу зі світловими та звуковими ефектами. Аксесуар можна прикріплювати на бронежилеті або до тримача мішеней. Кожна мішень працює від трьох батарейок типу ААА (потрібно придбати окремо). Мішень має індикатор життя (20 пунктів «життєвого циклу»). Також мішень можна використовувати як пастку для супротивників. Для цього її необхідно розташувати на стіні або столі, щоби налякати їх гучним звуком. Використовуйте набір мішеней під час гри з бластерами або іншими наборами Lazer M. A.D. для активної гри.

Розмір пакування (ш × в × г) 19 × 6,4 × 30,5 см

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров