Same Toy Бластер

код товара: DF-17218AUt
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Same Toy Бластер:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип бластер
Рекомендованный возраст от 3-х лет
Механизм действия механическое
Элементы питания AA x 3 шт. /не входят в комплект
Основные
Тип бластер
Рекомендованный возраст от 3-х лет
Механизм действия механическое
Особенности световые эффекты
звуковые эффекты
трясется
Дополнительно
Элементы питания AA x 3 шт. /не входят в комплект
Материал пластик
Цвет разноцветный
голубой
желтый
Гарантия
Гарантия 14 дней
Параметри упаковки
Ширина 290 мм
Высота 630 мм
Длина 60 мм
Вес 0.90 кг
Объем 0.0110 м3
Игрушечный автомат с множеством дополнительных эффектов для зрелищных игр. Игрушка голубого цвета с серыми и оранжевыми и желтыми элементами. Изготовлена из безопасного пластика. Автомат светится, издает звуки и трясется во время выстрелов. Оружие можно перезаряжать. Автомат подходит для игр в помещении и на улице. Возраст: от 3 лет.
нет в наличии
Про іграшку
Кулемет виготовлений із якісного, міцного пластику, що витримає найактивніші ігри. Деталі добре відточені, завдяки чому іграшка має реалістичний вигляд. Зброя абсолютно безпечна, не здана нікому нашкодити; вона не стріляє,  а видає звуки пострілів.

Чому іграшкова зброя корисна для дітей?

Ще з давніх часів діти грають зі зброєю. Колись давно хлопчаки брали дерев'яні мечі, шаблі, палиці і, уявляючи себе мужніми воїнам-козаками, грали з ними. Та й зараз, коли є іграшки на всі смаки, складно уявити хлопчика, який би не бігав з іграшковим пістолетом, мечем або автоматом в руках.

Та попри те, що іграшкова зброя повністю безпечна і радше нагадує барвисту автоматичну іграшку, багато батьків вважають, що іграшкова зброя – то зовсім не іграшка. Тому давайте розберемось, чому діти так люблять бавитись з іграшковою зброєю та чому батьки забороняють такі іграшки.

Що поганого в іграх з дитячою зброєю?

Батьків в першу чергу хвилює, чи не виховає іграшкова зброя в дитині схильність до насильства, бажання заподіювати біль і калічити. Звичайно, в дитині може з'явитися відчуття злості, адже зброя наділена руйнівною силою. Саме тому дуже важливо пояснювати дитині ідею гри та її правила: не нападати на інших, а захищати себе та слабших.

Стосовно заборон – всі знають, яке бажане та цікаве все те, чого не можна. Тому надто суворі заборони можуть навпаки викликати додатковий інтерес до таких іграшок і бійок.

Що ж корисного в іграх з дитячою зброєю?

Психологи говорять про те, що дитина з дитячою зброєю почувається сміливіше та впевненіше в собі. Активні ігри дозволяють «випустити пар» та подіти енергію активним дітям, закладають норми поведінки, які характерні справжнім чоловікам.

  • Дитяча зброя добре розвиває уяву. Хто сам в дитинстві грав із іграшковою зброєю, пам’ятає, які ігрові сюжети розігрувались у дворах. Тому малюки, граючи зі зброєю, тренують уяву, фантазію та вчяться розуміти стратегію та причинно-наслідкові зв’язки.
  • Ігри зі зброєю зазвичай групові, а це дуже зближує дітей і вчить налагоджувати дружні відносини, спілкуватись та працювати в команді (якщо тільки грати за певними правилами, нікому не зашкодивши). Все це позитивно впливає на соціалізацію дитини.
  • Ігри з обладунками лицаря чи космічним бластером дозволяють створити антураж справжнього героя.
  • Ігри з іграшковою зброєю викликають інтерес до читання і пізнання навколишнього світу, історії. Пірати, історичні битви, космічні баталії з фільмів - про все це значно цікавіше дізнаватись, погравши раз із іграшковою шаблею чи взявши в руки щит.
  • Ігри з дитячою зброєю дозволяють відпрацювати прийоми самооборони.

Загалом, купувати зброю хлопчикові потрібно, щоб виховувати чоловічі якості, здатність постояти за себе і слабшого, захистити Батьківщину та дати відсіч хуліганам.

Але, купуючи зброю дитині, обов'язково поясніть правил гри з нею. Дитина повинна знати і розуміти, що навіть іграшковою зброєю не можна завдавати шкоди ні собі, ні оточуючим. Головне правило гри з іграшковою зброєю - бути і ототожнювати себе із захисником, а не із бандитом. Дитина має чітко знати, що не можна стріляти в тих, хто не грає, кому це неприємно та направляти дуло в обличчя людині.

5 ідей для гри з дитячою зброєю

  1. Стріляти в мішень. Діти люблять змагання, тож їм сподобається гра на влучання в яблучко. Наступне завдання – порахувати, хто набрав найбільше очок.
  2. Збудувати фортецю і змоделювати гру-війну з уявними ворогами. Це краще, ніж лучити в живих людей.
  3. Придумати рольову гру. Дитина навчиться перевтілюватися в різних героїв і долати перешкоди.
  4. Поєдинок на мечах. Це чудова гра для гіперактивних дітей.
  5. Спланувати стратегію захоплення місцевості: намалювати план території, призначити ролі та функції всім членам команди та придумати зашифровану мову спілкування

Іграшкова зброя для дітей є декількох видів:

Зброя зі світло-звуковими ефектами Same Toy

Водні пістолети, снігова зброя, рушниці та зброя воїнів: мечі, щити, обладунки лицарів

Снігова зброя Same Toy

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров