Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - Same Toy - Конструктор металевий - Підйомний кран (413 ел.)

Same Toy Конструктор металевий - Підйомний кран (413 ел.)

код товару: WC58AUt
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Конструктор металевий - Підйомний кран (413 ел.):
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор металевий
Тип гри конструювання
Вікова група від 8
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора Intelligent DIY Model
Тип деталь/деталі
транспорт
Колір чорний
червоний
жовтий
металевий
Основні
Вид конструктор металевий
Тип гри конструювання
Вікова група від 8
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора Intelligent DIY Model
Тип деталь/деталі
транспорт
З'єднання деталей гвинти і гайки
Кількість деталей 413 шт
Матеріал Пластик
метал
Колір чорний
червоний
жовтий
металевий
Додатково
Упаковка 31 x 27 x 5.5 см
Комплектація викрутка
гайковий ключ
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 320 мм
Висота 50 мм
Довжина 270 мм
Вага 0.80 кг
Об'єм 0.0043 м3
Вид: конструктор металевий; Тип гри: конструювання; Вікова група: від 8; Для дитини: для дівчат, для хлопчиків; Серія конструктора: Intelligent DIY Model; Тип: деталь/деталі, транспорт; З'єднання деталей: гвинти і гайки; Кількість деталей: 413 шт; Матеріал: Пластик, метал
318 грн*
немає в наявності
Де купити: Same Toy Конструктор металевий - Підйомний кран (413 ел.):
Boyz.com.ua
Same Toy Конструктор металлический - Подъемный кран (413 эл.)
Iphouse.com.ua
Конструктор металевий Same Toy Inteligent DIY Model Кран підйомний 413 ел. WC58AUt
Mekka
Конструктор металлический Same Toy Inteligent DIY Model Подъемный кран 413эл. (WC58AUt)
nasha-stroyka.com.ua
Конструктор металевий Same Toy Inteligent DIY Model Підйомний кран 413 елементів (WC58AUt)
Евротой (eurotoy.com.ua)
Конструктор металлический - Подъемный кран (413 эл.)
Конструктор для маленьких винахідників Same Toy

Гра має не лише дарувати радість, але й бути корисною. Саме тому дитячі конструктори не втрачають своєї популярності. Власне, металеві конструктори — можливість отримання першого досвіду самостійного конструювання та збирання різних моделей, які влаштують як хлопчиків, так і дівчаток.

Металеві конструктори містять високоякісні перфоровані пластини різного виду, набори ключів, викруток, болти та гайки, а також безліч додаткових елементів кріплення. Вони допомагають дитині відчути себе винахідником, створюючи спочатку за схемами-кресленнями, а потім збираючи власні дивовижні та неповторні моделі. Це розвиває не лише моторику рук, логічне мислення, творчі здібності та пам’ять, а також наполегливість і цілеспрямованість. Same Toy пропонує дитячі набори металевих конструкторів, які вирізняються кількістю деталей і складністю побудованих конструкцій. З ними дитина зможе модулювати та створювати вже відомі механізми, а також винаходитиме технічні новинки та збере власну колекцію вантажного транспорту, автомобілів, мотоциклів або роботів.

Обираючи іграшку, важливо дотримуватися рекомендацій виробника щодо віку дитини, з якого з нею можна грати. Цю інформацію зазначають на упаковці. Якщо не звертати на це уваги, дитина не зможе проявити себе і не зацікавиться іграшкою.

Конструктор металевий (281 ел.) WC88CUt

Збирання цього конструктора викличе неабиякий інтерес, адже можна самостійно зробити незвичайний різнокольоровий автомобіль з великими рухомими елементами. Ігровий набір складається з металевих, а також пластикових деталей (281 ел.). До набору входить докладна інструкція зі схемою збирання усіх можливих моделей. Діти можуть побудувати гоночний автомобіль, суперкар майбутнього або вигадати унікальну модель.

  • Розміри упаковки 42 × 26 × 5 см
  • Матеріал пластик, метал
  • Рекомендований вік від 8 років

Конструктор металевий «Підйомний кран» (629 ел.) WC182AUt

Це величезний набір, що складається з 629 елементів. Вразить та зацікавить будь-яку дитину. Грати можна як одному, так і з друзями — деталей вистачить усім. Конструкція стійка завдяки надійним ніжкам. Усередину крана можна садити різноманітні фігурки, фантазуючи при цьому щодо сюжетів гри.

  • Розміри упаковки 32,5 × 44 × 5,5 см
  • Матеріал пластик, метал
  • Рекомендований вік від 8 років

Конструктор металевий «Автомобіль» (229 ел.) WC98BUt

Якщо дотримуватися докладної інструкції, що входить до цього набору, можна зібрати машинку з великими колесами оригінального дизайну. Однак не обов’язково покладатися на схему, адже з деталей цього конструктора можна створювати безліч моделей, і тоді забавки з друзями будуть ще веселішими.

  • Розміри упаковки 31 × 26 × 5 см
  • Матеріал пластик, метал
  • Рекомендований вік від 8 років

Конструктор металевий «Скрепер» (124 ел.) 58034Ut

Скрепер буде гарним доповненням до машинок, які вже є у автопарку дитини. Найголовніше, що зібрати його дитина зможе з легкістю власноруч, розвиваючи при цьому логічне мислення та увагу. Цей металевий конструктор захопить навіть батьків, що зробить спільне дозвілля ще цікавішим.

  • Розміри упаковки 28,5 × 24,5 × 4 см
  • Матеріал пластик, метал
  • Рекомендований вік від 8 років

Конструктор металевий «Літак» (191 ел.) WC38FUt

Набір складається зі 191 деталі. З ним дітлахи зможуть зібрати модель великого літака з колесами та гвинтом, що обертається. Щоб поєднати основні конструкційні блоки разом, необхідно проявити кмітливість і логіку. За допомогою викрутки та гайкового ключа, що також входять до комплекту, усі гвинти буде надійно закручено. З цим металевим конструктором можна сконструювати літак або гелікоптер, Ейфелеву вежу або підйомний кран, і навіть вантажівку, а потім грати. Набір сумісний із іншими конструкторами Same Toy.

  • Розміри упаковки 30,5 × 25,5 × 3 см
  • Матеріал пластик, метал
  • Рекомендований вік від 8 років

Конструктор металевий «Підйомний кран» (413 ел.) WC58AUt

Із цим великим набором перед дитиною відкривається безмежний світ конструкцій. З ним можна побудувати великий підйомний кран або будь-що, на що спроможна дитяча фантазія. Залежно від кількості й асортименту деталей можна зібрати одну і більше моделей. До набору входять не тільки металеві, а також пластикові елементи.

  • Розміри упаковки 31 × 27 × 5,5 см
  • Матеріал пластик, метал
  • Рекомендований вік від 8 років
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів