Previous
Next
Technical characteristics Dremel 4300-3/45:
Main features
Full list of features
Type multifunctional tool
Power consumption 175 W
Rotational speed 5000 rpm - 35000 об/мин
Weight 0.66 kg
Basic
Type multifunctional tool
Power consumption 175 W
Rotational speed 5000 rpm - 35000 об/мин
Additionally
Equipment attachments /Dremel Dremel 4300 45 pcs
stand /for fixing a tool that simplifies its storage
case /with removable tray for attachments
flex shaft /225
circle cutter /678
cutting guide /565
Additionally speed control /fully adjustable
quick change system of attachments
cam-type chuck
Dimensions 240 x 410 x 430 mm
Weight 0.66 kg
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 270 mm
Height 100 mm
Length 400 mm
Weight 2.65 kg
Volume 0.0108 m3
Type:multifunctional tool; Power consumption:175 W; Rotational speed:5000 rpm; Dimensions:240 x 410 x 430; Weight:0.66 kg.
out of stock
Dremel 4300. Інструмент, з яким батьки можуть усе

Сучасний дитячий світ має величезний вибір різноманітних забавок. Та часом іграшки потребують обслуговування, а іноді й ремонту.

Особливості Dremel 4300

  • Універсальний кулачковий патрон
  • Підсвічування – світлодіодна лампа, що обертається, аби допомогти бачити хід виконання роботи навіть у важкодоступних місцях
  • Потужний двигун для максимальної продуктивності роботи
  • Повна сумісність із насадками й аксесуарами Dremel
  • Змінна швидкість із електронним зворотним зв’язком
  • Знімні щітки двигуна задля тривалого терміну служби інструменту
  • Система охолодження, що збільшує продуктивність

Багатьом батькам відомо, як засмучується дитина, коли її улюблена іграшка припиняє звучати, світитися чи видавати якісь звуки. За різних ситуацій краще відремонтувати, аніж придбати нову. Полагоджена саме батьками іграшка набуває ще більшої цінності в очах дітей. А якщо до процесу ремонту залучити ще й дитину, це може зміцнити стосунки між дорослими та дітьми.

Хто бажає бути домашнім майстром, той має дбати про наявність інструменту. Для цього в домашньому арсеналі необхідно мати інструменти від найпростішого, на кшталт викрутки, молотка, пилки, надфілів, клейових пістолетів, маленьких чи великих лещат, наждаку, до мультифункціональних електричних інструментів.

Бренд Dremel вже понад 86 років радує майстрів всього світу власними досягненнями. Продукція Dremel імпонує тим, хто має хобі чи любить щось майструвати або лагодити іграшки малечі тощо. Асортимент Dremel налічує величезну кількість позицій. Обираючи необхідне, зверніть увагу на мультифункціональний гравер Dremel 4300 — універсальний поворотний інструмент, який можна використовувати для різноманітних робіт та обробляти поверхні, працювати з аксесуарами різного діаметру.

Dremel 4300 сумісний з усіма насадками й аксесуарами Dremel, незалежно від їхнього розміру, завдяки універсальному триколійному патрону. Фіксація насадок легка, не треба прикладати багато зусиль чи використовувати додаткові інструменти для зміни аксесуарів. Це заощаджує час і не потребує професійних навичок, а також є доступним навіть для підлітків.

Бренд Dremel подбав про комфорт під час виконання робіт, тому гравер має ергономічний корпус і зручне руків’я, яке не ковзає і не муляє навіть за тривалого використання. Шум роботи приладу знижено до мінімуму завдяки інноваційній системі повітряного потоку.

Дві модифікації Dremel 4300

Стандартна версія Має п’ять насадок і 40 оригінальних аксесуарів. Для зберігання інструментів, насадок та аксесуарів призначено футляр Deluxe, аби тримати усе упорядковано.
Platinum Edition Модифікація преміум-рівня. Цей продукт містить вісім насадок, пристрій Flex Shaft (легкий гравер, з’єднаний з двигуном через гнучкий вал) та 64 аксесуари Dremel. Просторий футляр для зберігання має зручні надійні металеві засувки й зміцнені кути, а також його оздоблено висувною шухлядою із закритою системою ковзання.

Характеристики Dremel 4300

  • Потужність 175 Вт
  • Частота обертання 5 000-35 000 об./хв
  • Розміри: 240 × 410 × 430 мм
  • Вага 0,66 кг
Menu
Products catalog
Products catalog