Chief З'єднувальна труба FCK для кріплень Chief Fusion (FCK016)

код товару: FCK016
Технічні характеристики Chief З'єднувальна труба FCK для кріплень Chief Fusion (FCK016):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип з'єднувальна труба /для об'єднання кріплень FUSION
Колір чорний
Основні
Тип з'єднувальна труба /для об'єднання кріплень FUSION
Фізичні
Колір чорний
Слугують для об'єднання кріплень FUSION, дозволяючи створювати конструкції на кілька дисплеїв по горизонталі на одному рівні.
немає в наявності
Кабелі, підставки, кріплення: деталі для зручного робочого місця

Робота за найякіснішою і найсучаснішою технікою не буде приносити задоволення, якщо пристрій буде встановлений незручно, а саме робоче місце буде нераціональним з точки зору використання простору. Наприклад, якщо потрібний кабель виявиться закоротким. Щоб уникнути такої ситуації, зважайте на параметр довжини. Нижче – перелік необхідних сучасних кабелів з оптимальною довжиною для обладнання зручного робочого місця та підставок і кріплень.

DVI (Digital Visual Interface) – популярний тип інтерфейсу для підключення моніторів (а також проекторів, ТВ-панелей) до комп’ютера. Dual link – найповніша реалізація інтерфейсу, з одним аналоговим і и двома цифровими каналами.

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) – інтерфейс для передачі мультимедіа у високій роздільній здатності і багатоканальних цифрових аудіосигналів

DisplayPort – новий тип цифрового інтерфейсу; призначений для зв’язку відеокарт із моніторами. Може замінити DVI. DisplayPort потрібен для підключення двох і більше моніторів або портативних пристроїв.

Thunderbolt – апаратний інтерфейс для підключення периферійних пристроїв до комп’ютера. З його допомогою можна вивести зображення з Mac на екран іншого монітора чи телевізора.  

                   

    

Підставки та додаткові кріплення допоможуть розташувати монітор на робочому місці більш зручно та ергономічно.

Настінне кріплення Brateck PLB M03 призначене для панелей діагоналлю 26-47". Максимальне навантаження кріплення - 40 кг. Конструкція дозволяє приховувати кабелі.

   

З'єднувальна труба FCK для кріплень Chief Fusion (FCK016) призначена для об'єднання кріплень FUSION. У такий спосіб можна створювати конструкції на кілька дисплеїв по горизонталі на одному рівні.

Кріплення для відеостіни KSL. З кріпленням можна використовувати дисплеї діагоналлю 32-65".

                     

Полиця Chief FCS100 витримає навантаження масою до 9 кг.

                     

Тож, обираючи монітор і облаштовуючи робоче місце, слід пам’ятати про такі нюанси, як кабелі достатньої довжини, ергономічні підставки, зручні кріплення. Такі, здавалось би, дрібниці, можуть значно покращити як практичність, так і зовнішній вигляд робочого місця.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів