Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sony GTK-XB90:
Основні параметри
Повний список параметрів
Формула акустики 2.0
Колір обробки чорний
Тип установки
Формула акустики 2.0
Потужність
Максимальна потужність підсилювача 1 Вт
Загальне
Караоке
Додаткові Party chain
ClearAudio+
Мультипідсвітка динаміків і контуру
NFC
Зменшення гучності вокалу в піснях
Призначений для користувача еквалайзер
Посилення басів
DSEE
Додавання динаміка
Ручка для транспортування
Інтерфейси
Інтерфейси USB
Bluetooth
Аналоговий аудіовихід
Аналоговий аудіовхід
Вхід для мікрофона
Фізичні
Вага 14 кг
Габарити для монтажу (ВхШхГ) 670 x 336 x 335 см
Колір обробки чорний
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 400 мм
Висота 410 мм
Довжина 740 мм
Вага 16.15 кг
Об'єм 0.1214 м3
Формат акустики: 2.0; Колір обробки: чорний;
немає в наявності
Бездротові колонки Sony. Драйвова вечірка будь-де

Sony продовжує вдосконалювати яскраву лінійку лайфстайлових аудіоаксесуарів EXTRA BASS. Нещодавно анонсовано дві бездротові колонки — GTK-XB60 і GTK-XB90.

Незабаром гучні новорічні та різдвяні вечірки, де будуть запальні танці, караоке чи діджейські сети. Звісно, можна організувати все, як зазвичай: привезти сабвуфер з акустичними системами та підключити все дротами. Проте навіщо витрачати час і прикладати багато зусиль, коли з’явилися зручні й потужні альтернативи із беззаперечними перевагами?

Нові моделі колонок Sony в лінійці EXTRA BASS — оптимальні варіанти саме для таких ситуацій. GTK-XB60 і GTK-XB90 — найпотужніші й найгучніші, до того ж бездротові та портативні. Їх легко прихопити з собою, адже вони компактні, миттєво підключаються за допомогою NFC або Bluetooth одночасно до трьох мобільних пристроїв. Обидві моделі можна встановити як вертикально, так і горизонтально.

Якщо вимкнути підсвічування і встановити рівень гучності не більше 16, то в режимі роботи від акумулятора XB60 здатна відтворювати музику протягом 14 годин, а XB90 — усі 16 годин. Крім того, для зручності використання передбачено три режими роботи: «від мережі», «акумулятор» і «енергозберігаючий режим». На максимальній гучності з підсвічуванням колонки будуть працювати близько 3 годин.

Світлові ефекти і діджейські функції

Налаштування світлових ефектів і діджейських функцій відбувається за допомогою додатків Sony Music або Fiestable. LED-підсвічування динаміків блиматиме в такт мелодій будь-якого стилю зі стробоскопічними ефектами, які зазвичай використовуються на музичних фестивалях. Управління додатками можна здійснювати жестами.

У XB90 передбачено підсвічування у стилі «Нескінченне дзеркало»: розташовані навколо динаміків джерела світла безперервно направляють промені вперед і назад, створюючи енергійну атмосферу вечірки.

Party Chain

Якщо ж плануєте щось масштабне і грандіозне, дуже доречною виявиться технологія Party Chain, яку підтримують обидві моделі. Завдяки їй можна підключити одразу до 10 бездротових пристроїв EXTRA BASS. А можливість одночасно під’єднати три смартфони зробить доступ до музичної колекції ширшим і різноманітнішим.

Мікрофон і габарити

Використовуючи мікрофонний вхід, користувачі можуть спробувати себе в ролі ведучого вечірки, діджея або тамади: коментувати, зачитувати привітання, вимовляти тости, підспівувати або оголошувати конкурси.

  • У XB60 встановлено два високочастотні динаміки 5 см і два низькочастотні динаміки 13 см. Вага колонки становить 8 кг. Габарити корпусу — 264×552×272 мм.
  • У XB90 передбачено три високочастотні динаміки 6 см і два низькочастотні динаміки 18 см. Вага моделі дорівнює 14 кг, а габарити сягають 336×670×335 мм.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів