Sony GTK-XB60 [GTKXB60B.RU1]

SKU: GTKXB60B.RU1
Previous
Next
Technical characteristics Sony GTK-XB60 [GTKXB60B.RU1]:
Main features
Full list of features
Acoustic Formula 2.0
Color finish black
Type of instalation
Acoustic Formula 2.0
Power
The maximum power of the amplifier 1 V
Overall
The diameter of the tweeter 50 mm x 2
The diameter of woofer 130 mm x 2
Karaoke
Additional Party chain /via wired connection
ClearAudio+
Speakers and outline multilighting
NFC /One-touch
Decrease the volume of vocals in songs
User equalizer /EDM, HIP-HOP, R&B, POP, ROCK, COUNTRY, JAZZ,SALSA, FLAT
Bass amplification /EXTRA BASS
DSEE
Adding a speaker /via Bluetooth
Carrying handle
Interfaces
Interfaces USB
Bluetooth /(iAP via Bluetooth)
Analog audio output /(RCA)
Analog аudio input /(RCA)
Microphone input
Physical
The weight 8 kg
Dimensions for installation (HxWxD) 552 x 264 x 272 cm
Color finish black
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 350 mm
Height 340 mm
Length 610 mm
Weight 9.75 kg
Volume 0.0726 m3
Acoustic format: 2.0; Finish color: black;
out of stock
Бездротові колонки Sony. Драйвова вечірка будь-де

Sony продовжує вдосконалювати яскраву лінійку лайфстайлових аудіоаксесуарів EXTRA BASS. Нещодавно анонсовано дві бездротові колонки — GTK-XB60 і GTK-XB90.

Незабаром гучні новорічні та різдвяні вечірки, де будуть запальні танці, караоке чи діджейські сети. Звісно, можна організувати все, як зазвичай: привезти сабвуфер з акустичними системами та підключити все дротами. Проте навіщо витрачати час і прикладати багато зусиль, коли з’явилися зручні й потужні альтернативи із беззаперечними перевагами?

Нові моделі колонок Sony в лінійці EXTRA BASS — оптимальні варіанти саме для таких ситуацій. GTK-XB60 і GTK-XB90 — найпотужніші й найгучніші, до того ж бездротові та портативні. Їх легко прихопити з собою, адже вони компактні, миттєво підключаються за допомогою NFC або Bluetooth одночасно до трьох мобільних пристроїв. Обидві моделі можна встановити як вертикально, так і горизонтально.

Якщо вимкнути підсвічування і встановити рівень гучності не більше 16, то в режимі роботи від акумулятора XB60 здатна відтворювати музику протягом 14 годин, а XB90 — усі 16 годин. Крім того, для зручності використання передбачено три режими роботи: «від мережі», «акумулятор» і «енергозберігаючий режим». На максимальній гучності з підсвічуванням колонки будуть працювати близько 3 годин.

Світлові ефекти і діджейські функції

Налаштування світлових ефектів і діджейських функцій відбувається за допомогою додатків Sony Music або Fiestable. LED-підсвічування динаміків блиматиме в такт мелодій будь-якого стилю зі стробоскопічними ефектами, які зазвичай використовуються на музичних фестивалях. Управління додатками можна здійснювати жестами.

У XB90 передбачено підсвічування у стилі «Нескінченне дзеркало»: розташовані навколо динаміків джерела світла безперервно направляють промені вперед і назад, створюючи енергійну атмосферу вечірки.

Party Chain

Якщо ж плануєте щось масштабне і грандіозне, дуже доречною виявиться технологія Party Chain, яку підтримують обидві моделі. Завдяки їй можна підключити одразу до 10 бездротових пристроїв EXTRA BASS. А можливість одночасно під’єднати три смартфони зробить доступ до музичної колекції ширшим і різноманітнішим.

Мікрофон і габарити

Використовуючи мікрофонний вхід, користувачі можуть спробувати себе в ролі ведучого вечірки, діджея або тамади: коментувати, зачитувати привітання, вимовляти тости, підспівувати або оголошувати конкурси.

  • У XB60 встановлено два високочастотні динаміки 5 см і два низькочастотні динаміки 13 см. Вага колонки становить 8 кг. Габарити корпусу — 264×552×272 мм.
  • У XB90 передбачено три високочастотні динаміки 6 см і два низькочастотні динаміки 18 см. Вага моделі дорівнює 14 кг, а габарити сягають 336×670×335 мм.
Menu
Products catalog
Products catalog