Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Творчість - Same Toy - Магнітна дошка для малювання (рожева/синя)

Same Toy Магнітна дошка для малювання (рожева/синя)

код товару: 009-2018Ut
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Магнітна дошка для малювання (рожева/синя):
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Набір для творчості
Категорія розвитку сенсорика
творчий розвиток
логіка
уява
Вік 3+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Основні
Вид Набір для творчості
Тип Магнітна дошка
Категорія розвитку сенсорика
творчий розвиток
логіка
уява
Вік 3+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Комплектація шнурок для підвішування
магніти
гумка для дошки
вказівка
Магнітна дошка
Упаковка картонна
Фізичні
Розміри упаковки 36.5 x 25.5 x 2.5 см
Колір синій
рожевий
Вага 570 г брутто
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 260 мм
Висота 360 мм
Довжина 20 мм
Вага 0.55 кг
Об'єм 0.0019 м3
Вид: Набір для творчості; Тип: Магнітна дошка; Вік: 3+; Стать дитини: хлопчик, дівчинка; Категорія розвитку: сенсорика, творчий розвиток, логіка, уява; Комплектація: шнурок для підвішування, магніти, гумка для дошки, вказівка, Магнітна дошка; Колір: синій, рожевий; Вага: 570 г
180 грн*
немає в наявності
Де купити: Same Toy Магнітна дошка для малювання (рожева/синя):
Boyz.com.ua
Same Toy Магнитная доска для рисования (розовая/синяя)
Iphouse.com.ua
Магнитная доска для рисования Same Toy 009-2018Ut синяя
Mekka
Магнитная доска для рисования Same Toy синяя (009-2018Ut)
nasha-stroyka.com.ua
Магнітна дошка для малювання Same Toy синя (009-2018Ut)
Скарби (ckapbu.com)
Магнитная доска Same Toy 009-2018Ut Blue
Same Toy – всесвіт дитячих іграшок

Світ іграшок Same Toy – безмежний і надзвичайно різноманітний. Тут можна знайти забавку для дитини будь-якого віку – від товарів для найменших до іграшок для школярів. Деякі будуть до вподоби і дорослим, як от: пазли, настільні ігри, радіокерована спецтехніка тощо. Ще є час придбати подарунки під ялинку та на Різдво!

Іграшки для найменших

Іграшки для купання

Вода – джерело енергії, сили і здоров’я. Same Toy створив дивовижні інтерактивні іграшки для купання, від яких дітлахи будуть у захваті. Наприклад, музичний фонтанчик із каченятами, які плавають і співають. Або ж дельфінчик чи дайвер із своєрідним млином.

Спостерігаючи за рухом води, взаємодією інтерактивних елементів іграшки – у дитини розвиватиметься аналітичне мислення і підійматиметься настрій.

Набори для гри з піском

Дітлахи обожнюють ігри у дворі або на природі. Виробник іграшок Same Toy пропонує для них іграшки для пісочниці, пляжу та веселих ігор у воді – яскраві та якісні набори з пасочками. У набори входять різноманітні формочки (звірі, рибки, замки), граблі, лопатки, сито, лієчки, відерця.

Всі вони відрізняються привабливо-яскравим виглядом, міцністю, за ними легко доглядати.

Готуємось до школи

Розвиваючі набори для навчання та творчості

У асортименті Same Toy ви знайдете: навчальні столи, дошки для писання та малювання – такі набори допоможуть дитині підготуватись до школи та сприятимуть розвитку творчості.

Набори оснащені кольоровими маркерами, олівцями, крейдою. Дітлахи можуть малювати будь-які малюнки, вчитись писати і рахувати, а написи можна легко та швидко стирати чарівними губками, що також входять у комплект.

Настільні інтелектуальні ігри

Користь настільних інтелектуальних ігор надзвичайно велика. Діти будуть вчитись самостійно мислити, приймати рішення і прогнозувати подальші дії. Для цього Same Toy пропонує їм різноманітні набори настільних ігор 3 в 1, 5 в 1 або цілих 12 ігор у одній упаковці! Тут: шахи, шашки, доміно, нарди і багато іншого. Набори легкі і займають дуже мало місця, тому їх можна брати з собою будь-куди.

Інтерактивні іграшки

Ляльки і пупси

Милі пупси та вишукані ляльки – інтерактивні іграшки від Same Toy. Пупси говорять слова, плачуть та сміються, їх можна годувати, переодягати та купати. Ляльки вдягнені у гарні сукні, їх довге волосся можна розчісувати, робити зачіски та переодягати.

Із такими ляльками дівчата залюбки ходитимуть у парк, садочок або школу.

Динозаври

Інтерактивні динозаври від Same Toy перенесуть дітлахів у казковий світ Юрського періоду. Тут і тиранозаври, і трицератопси, і велоципатори і навіть дракони із величезними крилами!

Іграшки на інфрачервоному управлінні виглядають і звучать наче справжні: повільно і гучно пересуваються, голосно гарчать і обертають шиєю.

Радіокеровані машинки

У каталозі Same Toy також представлено безліч спецтехніки на пульті управління. Тут ви знайдете: будівельну спецтехніку (кран, екскаватор, навантажувач, самоскид, бетонозмішувач), пожежні машини, евакуатор, сміттєвоз та багато інших моделей.

Дітлахи дізнаються про особливості спецтехніки, а сюжетно-рольові ігри із такими машинами відкриють усі межі для дитячої фантазії.

Музичні піаніно

Яскраві електронні піаніно від Same Toy неодмінно вразять усіх дітлахів, особливо тих, хто обожнює музику, ритм і танці. Піаніно виглядають як справжні синтезатори: вони оснащені різноманітними кнопками та інтерактивними функціями.

Можна обирати стиль програвання і темп звучання, а також – записувати власні мелодії. Музичні іграшки – незмінна складова гармонійного розвитку когнітивних здібностей дитини.

Металеві іграшки

Металеві конструктори

Безмежний світ конструкцій відкривається разом з наборами металевих конструкторів. За допомогою металевих пластин, гвинтів та гайок дітлахи побудують автомобілі, мотоцикли, роботів, гвинтокрили та архітектурні споруди.

Навчившись працювати з конструктором, діти будуть вигадувати нові фантастичні моделі, розвиваючі інженерне мислення та креативність.

Металеві машинки

Same Toy представляє цілу колекцію моделей військової техніки, спортивних авто, спецтехніки у масштабі 1:64.

Всі вони вироблені із металу у техніці “die cast”. Деякі елементи пластмасові і рухомі. Наприклад, колеса обертаються, лопаті гелікоптера прокручуються, зброю можна піднімати, або крутити вліво-вправо.

Маленькі моделі дадуть малюкам уявлення про різновиди бойових одиниць, спорткарів, спецтехніки і про те, як вони працюють.

Особливої уваги заслуговує колекція реалістичних моделей ретро-автомобілей у масштабі 1:28. Машинки зі світлом, звуками та інерційним механізмом руху виглядають як справжні!

Пазли

Збирання пазлів – одне з найпопулярніших занять усіх сімей. Пазли – це таємниця, яку хочеться розгадати як дітям, так і дорослим. Same Toy пропонує набори пазлів на 500 і 1000 елементів, на яких зображені мальовничі пейзажі та архітектура європейських міст.

Пазли допоможуть покращити образне і аналітичне мислення, спостережливість, вміння виявляти асоціації. До того ж, іграшка корисна для розвитку моторики і координації рухів, покращення уважності та пам'яті.

Спортивні ігри

Same Toy піклується і про фізичний розвиток дітлахів. У лінійці спортивних ігрових наборів представлені різноманітні ігри на будь-який смак: водне поло, футбол, баскетбол, бейсбол, бокс. Усі набори легко збираються і розбираються, тому їх можна брати з собою будь-куди.

Спортивні ігри допоможуть дошкільнятам зміцнити великі групи м’язів, загартуватись, розвити психофізичні якості: спритність, швидкість, силу та витривалість.

Зокрема, командні ігри з м’ячем розвиватимуть атлетичність, ритмічність та комунікаційні навички. Спортивні ігри вчать бачити перспективи та аналіз ігрової ситуації, а також – приймати правильні рішення.

Все це і набагато більше на сайті ERC у каталозі Same Toy.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів