Главная - Игрушки и товары для детей - Игрушки - Творчество - Same Toy - Волшебный песок Omnipotent Sand Подводній мир (сиреневый) 9 ед.

Same Toy Волшебный песок Omnipotent Sand Подводній мир (сиреневый) 9 ед.

код товара: HT720-3Ut
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Same Toy Волшебный песок Omnipotent Sand Подводній мир (сиреневый) 9 ед.:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид "Волшебный" песок
Категория развития мелкая моторика
сенсорика
воображение
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Основные
Вид "Волшебный" песок
Тип "Волшебный" песок
Всего в наборе 9 ед. (+пісок і кейс)
Категория развития мелкая моторика
сенсорика
воображение
Количество формочек 4 шт
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Особенности ручка для переноски
безопасен, нетоксичен и не причинит вреда здоровью
не липнет к рукам
не растворяется в воде
Комплектация ведёрко
формы для лепки
кейс
"волшебный" песок /500 г
лопатка /2 шт.
грабли /2 шт.
Упаковка пластиковый кейс
Физические
Размеры упаковки 17,5х12х13 см
Цвет сиреневый
Вес 500 г пісок
Гарантия
Гарантия 14 дней
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Высота 130 мм
Длина 150 мм
Вес 0.70 кг
Объем 0.0037 м3
Набір чарівного піску з формочками у вигляді мешканців підводного світу. Набір кольорового кінетичного піску допоможе втілити фантазії і проявити талант скульптора. Кінетичний пісок – сучасний матеріал для творчості, він еластичний, в’язкий, з нього можна зліпити неймовірні витвори. Пісок приємний на дотик, довго зберігає первинні властивості завдяки в’язкому, абсолютно безпечному, нетоксичному агенту, що входить до складу. У наборі пісок бузкового кольору. Очистити формочки від піску можна чистою водою або вологою тканиною. Для дітей від трьох років.
нет в наличии
Про набір

Постачається у пластиковому контейнері, який зручно потім використовувати для зберігання різних матеріалів, в тому числі піску. В контейнері 500 г кінетичного піску бузкового кольору. Окрім піску, у наборі допоміжні пластикові інструменти: відерце, грабельки (2 шт.), лопатки (2 шт.), і яскраво-рожеві формочки у вигляді рибки, черепахи, восьминога, мушлі. 

Саме та іграшка Same Toy. Для дівчаток. Частина III

Особливість бренду Same Toy — безліч серій та лінійок дитячих іграшок для різних вікових категорій і типів гри. Іграшки Same Toy навчають, розвивають, веселять, організовують дозвілля та об’єднують родину через гру.

Творчі та спокійні ігри більше полюб­ляють дівчатка, тому з-поміж сили-силенної іграшок Same Toy їм особливо сподобаються музичні інструменти та чарівний пісок.

Електронне піаніно

Ця інтерактивна іграшка спрямована на розвиток моторики рук та пальців, сенсорики, слуху, творчих здібностей та фантазії. Електронні піаніно працюють у двох режимах: відтворення вбудованих мелодій з бібліотеки музичного інструменту і гра у довільному режимі. Піаніно компактні та не тяжкі, тому їх можна брати із собою на прогулянку чи в садочок.

Чарівний пісок

Це унікальна іграшка, на відчуття схожа на справжній мокрий морський пісок. Відмінність полягає в тому, що цей у рази краще ліпиться, не засихає та взагалі не розпадається.

Такі властивості дозволяють збудувати справжні архітектурні шедеври просто вдома! «Чарівний пісок» є популярною іграшкою для дитячої терапії, адже він заспокоює, розвиває сенсорику та моторику пальчиків і рук. Це саме та іграшка, яка захоплює дітей на довгі години.

Пупсики-ляльки

Дівчатка люблять бавитися ляльками: доглядати та піклуватися про них. Тому ляльки і пупсики — це № 1 серед іграшок для дівчаток. Пупсик-немовля бренда Same Toy невеликого розміру — довжиною 35 см. У комплект входять комбінезон, пляшечка, підгузок та горщик. Пупсик компактний, його можна брати всюди з собою.

Особливість цієї моделі — в інтерактиві: пупсика можна годувати, садити на горщик та переодягати, а ще купати, оскільки він виконаний з високоякісних полікарбонату та гуми і не зіпсується від води. Користь таких іграшок в тому, що вони вчать відповідальності.

 

Саме та іграшка Same Toy. Для всієї родини. Частина IV

Саме та іграшка Same Toy. Для хлопчиків. Частина II

Саме та іграшка Same Toy. Для найменших. Частина I

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров