Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E USB MFI Lightning Data/Charge Spring [2E-CCMFI002-15W]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Особливості плоский кабель
Роз'єм 1 USB
Роз'єм 2 Lightning
Довжина 1.5 м
Характеристики
Призначення кабель USB
Особливості плоский кабель
Роз'єм 1 USB
Роз'єм 2 Lightning
Сертифікат Apple MFI
Фізичні характеристики
Довжина 1.5 м
Колір Білий
Призначення: кабель USB; Особливості: плоский кабель; Роз'єм 1: USB; Роз'єм 2: Lightning; Довжина: 1.5 м; Колір: Білий.
немає в наявності
Огляд Lightning-кабелю 2E для пристроїв Apple

Коли оригінальний кабель Apple виходить з ладу - а це трапляється досить часто, кращим варіантом стане більш надійне рішення від сторонніх брендів. Але при виборі кабелю варто звернути увагу на наявність сертифікації Apple , а саме помітки - MFI (Made For iPod/iPhone/iPad). Для тесту ми вибрали кабель 2E білого та чорного кольору, які мають таку сертифікацію та оснащені спеціальним MFI-чіпом.

Кабель при підключенні розпізнається пристроями Apple та забезпечує їх надійну та безперебійну роботу - синхронізацію без помилок та повну зарядку.

При підключенні дротів без чіпа, iPhone чи iPad можуть видати сповіщення про те, що даний аксесуар не сертифіковано та Apple не гарантує належну роботу  з цим кабелем.  Як результат, пристрій може перестати заряджатися зовсім або частково, або робити це дуже повільно. 

Якщо ж використовувати дуже дешеві дроти то можна навіть отримати механічні пошкодження, наприклад конектор може відламатися та залишитися в роз’ємі, або перегрітися та вийти з ладу.

А це вже потребує звернення до сервісного центру та дорогого ремонту. Чи варта того, така економія?

Повернемося ж до нашого тестового зразка. Кабель має довжину  1,5 м, що дуже зручно у використанні у порівняні з оригінальним дротом.

Під час зарядки можна використовувати пристрій не відчуваючи дискомфорту.  

А форма локшини гарантує що кабель не буде плутатися, та прослужить довше. Для наочного тесту якості виконання та міцності матеріалів ми спробували його порвати. Приклавши зусилля, в нас це не вийшло.

Lightning-кабелі 2E – чудова  альтернатива оригінальному кабелю,  використовуючи який не потрібно перейматися про безпеку вашого пристрою.

Специфікації:

  • Модель 2E-CCMFI002-15W, 2E-CCMFI002-15B
  • Сертифікація MFI
  • Конектори USB/Lightning
  • Довжина 1,5 м
  • Колір білий/чорний 
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів