Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ляльки - Same Toy - Пупс із аксесуарами і звуком (35 см)

Same Toy Пупс із аксесуарами і звуком (35 см)

код товару: 8019I2Ut
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Пупс із аксесуарами і звуком (35 см):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Пупс
Вікова група від 3-х років
Інтерактивний
Матеріал пластик
текстиль
Колір рожевий
білий
Висота 35 см
Основні
Тип Пупс
Вікова група від 3-х років
Інтерактивний
Додатково
Особливості п'є з пляшки
зі звуковими ефектами
ходить на горщик
Комплектація пляшечка
памперс
горщик
пупс
костюм
Елементи живлення батарейки
Фізичні
Матеріал пластик
текстиль
Колір рожевий
білий
Висота 35 см
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 370 мм
Висота 310 мм
Довжина 100 мм
Вага 0.60 кг
Об'єм 0.0115 м3
Пупсик-немовля - це найпопулярніша іграшка для дітей. Пупс бренду Same Toy - це лялька невеликого розміру, виконана з легкого і міцного полікарбнату та гуми. Тому дитина може брати ляльку з собою в садочок, школу чи в парк. Лялька говорить слова, плаче та сміється. В комплект входять пляшечка, горщик та підгузок. Також лялька має додатковий одяг - красивий комбінезон. Пупсика можна годувати, переодягати та купати. Довжина ляльки: 35 см. Лялька адаптована для дітей від 18 місяців.
немає в наявності
Користь гри з ляльками
Ляльки, що виготовлені реалістично і якісно -  неабияк корисні для загального розвитку дитини як особистості. Такі друзі сприяють соціалізації, покращенню комунікативних навичок.

Саме та іграшка Same Toy. Для дівчаток. Частина III

Особливість бренду Same Toy — безліч серій та лінійок дитячих іграшок для різних вікових категорій і типів гри. Іграшки Same Toy навчають, розвивають, веселять, організовують дозвілля та об’єднують родину через гру.

Творчі та спокійні ігри більше полюб­ляють дівчатка, тому з-поміж сили-силенної іграшок Same Toy їм особливо сподобаються музичні інструменти та чарівний пісок.

Електронне піаніно

Ця інтерактивна іграшка спрямована на розвиток моторики рук та пальців, сенсорики, слуху, творчих здібностей та фантазії. Електронні піаніно працюють у двох режимах: відтворення вбудованих мелодій з бібліотеки музичного інструменту і гра у довільному режимі. Піаніно компактні та не тяжкі, тому їх можна брати із собою на прогулянку чи в садочок.

Чарівний пісок

Це унікальна іграшка, на відчуття схожа на справжній мокрий морський пісок. Відмінність полягає в тому, що цей у рази краще ліпиться, не засихає та взагалі не розпадається.

Такі властивості дозволяють збудувати справжні архітектурні шедеври просто вдома! «Чарівний пісок» є популярною іграшкою для дитячої терапії, адже він заспокоює, розвиває сенсорику та моторику пальчиків і рук. Це саме та іграшка, яка захоплює дітей на довгі години.

Пупсики-ляльки

Дівчатка люблять бавитися ляльками: доглядати та піклуватися про них. Тому ляльки і пупсики — це № 1 серед іграшок для дівчаток. Пупсик-немовля бренда Same Toy невеликого розміру — довжиною 35 см. У комплект входять комбінезон, пляшечка, підгузок та горщик. Пупсик компактний, його можна брати всюди з собою.

Особливість цієї моделі — в інтерактиві: пупсика можна годувати, садити на горщик та переодягати, а ще купати, оскільки він виконаний з високоякісних полікарбонату та гуми і не зіпсується від води. Користь таких іграшок в тому, що вони вчать відповідальності.

 

Саме та іграшка Same Toy. Для всієї родини. Частина IV

Саме та іграшка Same Toy. Для хлопчиків. Частина II

Саме та іграшка Same Toy. Для найменших. Частина I

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів