sigikid Кіт (38 см)

код товару: 38642SK
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики sigikid Кіт (38 см):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип м'яка іграшка
Колір білий
сірий
Основне
Тип м'яка іграшка
Вік дитини 1+
Додатково
Особливості прання при 30°C
Фізичні характеристики
Колір білий
сірий
Розмір 38 см
Матеріал поліестер
плюш
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 350 мм
Висота 110 мм
Довжина 140 мм
Вага 0.30 кг
Об'єм 0.0054 м3
Спритна кішка від німецького бренду sigikid - мешканка бюро знахідок у містечку Beast Town. Її «королівство» знаходиться у міській підземці. Вона продасть все, що завгодно – від старих матраців та канделябрів – до використаних вологих серветок. На величезному підземному складі їй допомагають управляти безліч щурів. Немає нічого такого, з чим би не впоралась спритна кішка. М’якенька та хазяйновита кішка дуже пухнаста і схожа на справжню. Вона залюбки лежатиме поруч у ліжечку із малюком та оберігатиме їх сон. Матеріал, з якого вироблена іграшка, безпечний і напрочуд приємний на дотик. Безпечність затверджена німецькими стандартами якості, тому іграшка підходить дітлахам від 1 року.
немає в наявності
BEASTS TOWN – дивовижний світ харизматичних іграшок від sigikid

sigikid представляє лімітовану серію плюшевих іграшок BEASTS, створених німецькими дизайнерами з любов’ю до дітей. Та такі м’які іграшки будуть цікаві і дорослим, адже героями колекції є особистості з характером та власною історією. Тут ти зустрінеш і вправних стилістів, і норовливих актрис, і навіть інтелігентних академіків.

Колекція BEASTS – це не чергові милі тваринки із звичайною зовнішністю, це справжні особистості із оригінальним дизайном та власним характером, звичками і неповторною історією. За їх плечима велике минуле: вони пережили економічну кризу, стали майстрами з продажів, талановитими адвокатами, навчились називати речі своїми іменами, але не навчились жартувати.

Beasts Town

Beasts Town – віртуальне містечко beaststown.com із безліччю установ: банк, кафе, турагенція, бюро розслідувань, 5-зірковий ресторан, притулок, онлайн-магазин та інші резиденції. У кожному з них проживають реальні плюшеві особистості.

Овечка «Моп»

Такт? Дипломатія? Ні, це не про неї. Норовлива вівця Моп нічого не приховує, вона завжди говорить відверто.

А оточуючим варто сприймати її такою, яка вона є або залишити у спокої. Та ми впевнені, пухнаста і надзвичайно м’якенька вівця однозначно підкорить твоє серце.

Баран «Мафл-Бафл»

Його предки родом з Льодовикового періоду. Власне, як і його гумор. Мафл-Бафл - спеціаліст у некумедних жартах. Але тільки подивись на його чудернацьку посмішку… Йому можна все пробачити!

Пес «Нюхач»

Голова собачого угрупування «Янголи Белз», яке встановлює порядок у містечку Beasts Town. Тут всі знають, хто він такий. Пес Нюхач завжди готовий до нових пригод! Особливо до подорожей з тобою. Символ 2018 року стане чудовим подарунком до Нового Року.

Кішка «Міс Спритність»

Шукаєш? Знайдеш! Спритна кішка - мешканка бюро знахідок.

Її «королівство» знаходиться у міській підземці. Вона продасть все, що завгодно – від старих матраців та канделябрів – до використаних вологих серветок. Їй все під силу!

Щур «Маселко»

На величезному підземному складі кішці допомагають управляти вправні щури, кращий з них - «Маселко». Якщо потрібно відремонтувати сміттєвий дистилятор або запустити виробництво сира з пліснявою – Маселко знає як. Його девіз: «Ти мусиш заробити на свій хліб з маслом!». Щур із впевненою життєвою позицією завжди буде мотивувати тебе працювати.

Свинка «Кар’єристка»

Для неї не буває забагато грошей. Кар’єристка легко пережила економічну кризу і завжди знає, куди треба інвестувати.

Свинка обожнює купатись у розкоші.

Пугач «Доктор Жах»

Інтелігент із академічною освітою. Досвідчений пугач вже багато бачив за своє життя. Він довго працював психоаналітиком для інших звірів, та втомившись від безлічі сумних історій, він вирішив стати актором. Тепер він лякає відвідувачів на атракціоні «Примарний потяг» і вважає це дуже кумедним.

«Найкраще – дітям!» - головний лозунг sigikid. М’які матеріали розвивають у дитини набагато більше відчуттів, тому sigikid у виробництві іграшок використовує найкращий текстиль, плюш, бавовну, велюр і натуральну овечу шерсть.

Іграшки BEASTS від німецького бренду стануть першими друзями малюка, навчать бути собою і підтримуватимуть у житті.

Плюшеві особистості від sigikid випускаються в обмеженій кількості, що робить їх ще більш бажаними. Бери їх з собою у подорож, фотографуйтесь разом - колекційні іграшки серії BEASTS прикрасять життя та стануть оригінальним подарунком друзям.

Джерело: facebook.com/beasts

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів