sigikid Кот (38 см)

код товара: 38642SK
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики sigikid Кот (38 см):
Основные параметры
Полный список параметров
Тип мягкая игрушка
Цвет белый
серый
Основное
Тип мягкая игрушка
Возраст ребенка 1+
Дополнительно
Особенности стирка при 30°C
Физические характеристики
Цвет белый
серый
Размер 38 см
Материал полиэстер
плюш
Гарантия
Гарантия 14 дней
Параметри упаковки
Ширина 350 мм
Высота 110 мм
Длина 140 мм
Вес 0.30 кг
Объем 0.0054 м3
Ловкая кошка от немецкого бренда sigikid – жительница бюро находок в городке Beast Town. Ее "королевство" находится в городской подземке. Она продаст все, что угодно – от старых матрасов и канделябров – до влажных салфеток. На огромном подземном складе ей помогают управлять множество крыс. Нет ничего такого, с чем бы не справилась шустрая кошка. Мягкая и хозяйственная кошка очень пушистая и похожа на настоящую. Она охотно будет лежать рядом в кроватке с малышом и оберегать их сон. Материал, из которого изготовлена ??игрушка, безопасен и удивительно приятный на ощупь. Безопасность утверждена немецкими стандартами качества, поэтому игрушка подходит детям от 1 года.
нет в наличии
Колекція Beasts Town
Унікальна колекція іграшок-хуліганів вражають своїм неповторним дизайном та викликають посмішку у всіх - і дітей і дорослих. Кожна іграшка має власну неповторну історію та характер. Кумедні тваринки живуть разом у місті Beasts Town, у якому є безліч установ: банк, кафе, турагенція, бюро розслідувань, 5-зірковий ресторан, притулок, онлайн-магазин та багато іншого. У кожні установі проживає один або декілька звірів.

BEASTS TOWN – дивовижний світ харизматичних іграшок від sigikid

sigikid представляє лімітовану серію плюшевих іграшок BEASTS, створених німецькими дизайнерами з любов’ю до дітей. Та такі м’які іграшки будуть цікаві і дорослим, адже героями колекції є особистості з характером та власною історією. Тут ти зустрінеш і вправних стилістів, і норовливих актрис, і навіть інтелігентних академіків.

Колекція BEASTS – це не чергові милі тваринки із звичайною зовнішністю, це справжні особистості із оригінальним дизайном та власним характером, звичками і неповторною історією. За їх плечима велике минуле: вони пережили економічну кризу, стали майстрами з продажів, талановитими адвокатами, навчились називати речі своїми іменами, але не навчились жартувати.

Beasts Town

Beasts Town – віртуальне містечко beaststown.com із безліччю установ: банк, кафе, турагенція, бюро розслідувань, 5-зірковий ресторан, притулок, онлайн-магазин та інші резиденції. У кожному з них проживають реальні плюшеві особистості.

Овечка «Моп»

Такт? Дипломатія? Ні, це не про неї. Норовлива вівця Моп нічого не приховує, вона завжди говорить відверто.

А оточуючим варто сприймати її такою, яка вона є або залишити у спокої. Та ми впевнені, пухнаста і надзвичайно м’якенька вівця однозначно підкорить твоє серце.

Баран «Мафл-Бафл»

Його предки родом з Льодовикового періоду. Власне, як і його гумор. Мафл-Бафл - спеціаліст у некумедних жартах. Але тільки подивись на його чудернацьку посмішку… Йому можна все пробачити!

Пес «Нюхач»

Голова собачого угрупування «Янголи Белз», яке встановлює порядок у містечку Beasts Town. Тут всі знають, хто він такий. Пес Нюхач завжди готовий до нових пригод! Особливо до подорожей з тобою. Символ 2018 року стане чудовим подарунком до Нового Року.

Кішка «Міс Спритність»

Шукаєш? Знайдеш! Спритна кішка - мешканка бюро знахідок.

Її «королівство» знаходиться у міській підземці. Вона продасть все, що завгодно – від старих матраців та канделябрів – до використаних вологих серветок. Їй все під силу!

Щур «Маселко»

На величезному підземному складі кішці допомагають управляти вправні щури, кращий з них - «Маселко». Якщо потрібно відремонтувати сміттєвий дистилятор або запустити виробництво сира з пліснявою – Маселко знає як. Його девіз: «Ти мусиш заробити на свій хліб з маслом!». Щур із впевненою життєвою позицією завжди буде мотивувати тебе працювати.

Свинка «Кар’єристка»

Для неї не буває забагато грошей. Кар’єристка легко пережила економічну кризу і завжди знає, куди треба інвестувати.

Свинка обожнює купатись у розкоші.

Пугач «Доктор Жах»

Інтелігент із академічною освітою. Досвідчений пугач вже багато бачив за своє життя. Він довго працював психоаналітиком для інших звірів, та втомившись від безлічі сумних історій, він вирішив стати актором. Тепер він лякає відвідувачів на атракціоні «Примарний потяг» і вважає це дуже кумедним.

«Найкраще – дітям!» - головний лозунг sigikid. М’які матеріали розвивають у дитини набагато більше відчуттів, тому sigikid у виробництві іграшок використовує найкращий текстиль, плюш, бавовну, велюр і натуральну овечу шерсть.

Іграшки BEASTS від німецького бренду стануть першими друзями малюка, навчать бути собою і підтримуватимуть у житті.

Плюшеві особистості від sigikid випускаються в обмеженій кількості, що робить їх ще більш бажаними. Бери їх з собою у подорож, фотографуйтесь разом - колекційні іграшки серії BEASTS прикрасять життя та стануть оригінальним подарунком друзям.

Джерело: facebook.com/beasts

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров