sigikid Рюкзак Собачка

код товара: 24219SK
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики sigikid Рюкзак Собачка:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип рюкзак
Категория для девочек
для мальчиков
Материал нейлон
Цвет красный
с узором/рисунком
коричневый
оранжевый
Длина 24 см
Глубина 10 см
Ширина 22 см
Основные
Тип рюкзак
Категория для девочек
для мальчиков
Материал нейлон
Цвет красный
с узором/рисунком
коричневый
оранжевый
Дополнительно регулируемые ремни
легкая очистка
Объем 1.5 л
Длина 24 см
Глубина 10 см
Ширина 22 см
Параметри упаковки
Ширина 230 мм
Высота 50 мм
Длина 260 мм
Вес 0.15 кг
Объем 0.0030 м3
Небольшой рюкзак идеально подходит для детского сада. Необычный рюкзак с аппликацией в виде собачки. В него поместятся необходимые вещи: игрушки, карандаши, другие принадлежности для занятий. Рюкзак имеет одно застегивающееся на молнию отделение. Особенность рюкзака – уникальный дизайн с собачкой. Эргономичный рюкзак идеален для детской спинки. Размер: 24х10х22 см.
932 грн*
есть в наличии
* Рекомендованная розничная цена
Где купить: sigikid Рюкзак Собачка:
Интернет магазины
Boyz.com.ua
sigikid Рюкзак Собачка
Comtrading
Рюкзак Sigikid Собачка 24219SK
Itbox
Рюкзак детский Sigikid Собачка (24219SK)
Mekka
Рюкзак sigikid Собачка (24219SK)
Moyo
Рюкзак sigikid Собачка 24219SK
Национальные сети
24 Moyo.ua
Рюкзак sigikid Собачка 24219SK
Характеристики:
• Довжину шлейок можна регулювати відповідно до зросту дитини;
• Головний відсік вмістить всі необхідні речі;
• Кількість відділень: 1;

sigikid – іграшки з любов’ю від сімей для сімей

Німецький бренд sigikid створює іграшки з любов’ю для найважливіших людей у світі – наших дітей, адже вони – наше майбутнє. Продукція sigikid отримала всесвітню популярність завдяки своєму унікальному дизайну, високій якості матеріалів та особливій ідеї компанії.

Історія розвитку sigikid бере свій початок ще у 1856 році, коли материнська компанія H. Scharrer & Koch GmbH займалась виробництвом бісеру. Із зміною поколінь, у 1968 компанія зосередилась на виробництві дитячих іграшок і відтоді перейменована у sigikid.

Сьогодні sigikid – провідний виробник дизайнерських плюшевих іграшок, посуду, одягу та аксесуарів для дітей. Щасливі люди, які люблять обіймашки – ось головна місія sigikid! Згідно філософії компанії, щасливе майбутнє наших дітей залежить від розвитку позитивних цінностей, щоб підготувати їх до будь-яких викликів.

Система цінностей Sigikid

sigikid створюють іграшки з любов’ю та серцем «від сімей для сімей». Для sigikid діти – на першому місці. З раннього віку іграшки німецького бренду спонукають дітей слідувати системі цінностей:

  • бути собою
  • розвивати уяву
  • багато обійматись
  • шукати натхнення
  • цікавитись новим
  • бути активним

Плюшеві тваринки надихають, підтримують та супроводжують дітей по життю.

Якість та дизайн

Продукція sigikid безпечна та витримує активну експлутацію. Безпечність матеріалів затверджена німецькими стандартами якості. За іграшками легко доглядати, їх можна прати у машині і сушити в сушарці. Вони зберігатимуть форму, колір та унікальні властивості навіть після частого прання.

Дизайн іграшок створюється із врахуванням інтересів сучасних малюків. У їх створення вкладається турбота та любов, адже їх створюють люди із серцем. Усі іграшки кумедні та щоразу викликають посмішку на обличчі.

Різноманіття м’яких іграшок

Серед продукції sigikid представлені іграшки для дітей будь-якого віку. Перші іграшки – надзвичайно важливі, тому окремої уваги заслуговують розвиваючі товари для немовлят. М’якенькі та яскраві комфортери, брязкальця, прорізувачі, мобілі – милі тваринки неодмінно сподобаються найменшим: вони створюватимуть атмосферу добра і тепла, коли дітлахи засинають або пізнають світ.

                       

Organic toys

Еко-іграшки sigikid вироблені із натуральних матеріалів, тому вони абсолютно безпечні для дітлахів. Вони підходять немовлятам, адже вироблені із органічної сертифікованої бавовни, а наповнювач – овеча шерсть.

Papa & me

Унікальна серія іграшок для маленьких хлопчиків. Колекцію відрізняють оригінальні іграшки у вигляді будівельних інструментів: пухнастий молоток, пилка, гайковий ключ… Обережно! Для справжніх чоловіків.

Для дітей трохи доросліше виробник пропонує класичні м’які іграшки натуральних кольорів, які стануть улюбленими іграшками на все життя. А серія «Patchwork Sweetys» представлена яскравими м’якими тваринками із кумедним дизайном: вони створені із різноманітних шматочків матеріалів, які гармонійно поєднуються між собою.

Серія Beasts Town

Мабуть, найяскравіша серія плюшевих іграшок.. точніше, плюшевих особистостей. Чому так? Кожна тваринка із містечка Beasts Town має власну унікальну історію.

Персонажі захоплюють незвичайним дизайном та неповторними характерами. Вони такі ж різні, як і у людей. Іграшки-хулігани живуть у великому місті, у якому є безліч локацій: банк, кафе, турагенція, бюро розслідувань, 5-зірковий ресторан, ліс, притулок, онлайн-магазин, підземка та багато іншого. У кожні установі проживає один або декілька звірів. Кожен знайде собі персонажа по душі, адже такі іграшки можна сміливо дарувати не тільки дітям, а і дорослим.

Плюшевого друга можна взяти з собою у подорож, на прогулянку, сфотографуватись і, звичайно, обійнятись!

Дитячі аксесуари

Вступ у школу та навчання в цілому – надзвичайно хвилюючий період у житті для кожної дитини. Тому німецький бренд sigikid подбав про сприятливу адаптацію дітей до школи і створив яскраві та практичні аксесуари. Серед них: рюкзаки, ланчбокси, парасольки, футляри для окулярів.

Уся продукція практична та функціональна, а також має яскравий стильний дизайн, який підкреслить індивідуальність школярів.

Особливість продукції sigikid — присутність улюблених персонажів у більшості серій. Це означає, що улюблені друзі з дитинства ростуть разом з малюком. 

Німецький бренд sigikid – це висока якість, натуральність, унікальний дизайн та турбота про дітей. 

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров