Технічні характеристики Sencor SVS1010WH:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип вакуумний зварювач плівки
Призначення зберігання продуктів у холодильнику або морозильнику
маринування продуктів у вакуумі
приготування Sous-vide
Живлення від мережі
Cпоживана потужність 110 Вт
Потужність компресора 12 л/хв | -0.8 бар
Основні
Тип вакуумний зварювач плівки
Призначення зберігання продуктів у холодильнику або морозильнику
маринування продуктів у вакуумі
приготування Sous-vide
Живлення від мережі
Cпоживана потужність 110 Вт
Потужність компресора 12 л/хв | -0.8 бар
Особливості сумісний із різними видами плівок
нековзаючі ніжки
СІД індикатори
багаторазовий термозапобіжник
швидкість створення вакууму /2 шт
Додаткові
Комплектація вакуумний зварювач плівки
вакуумна трубка
вакуумні пакети /5 шт 20 × 30 см, 1 вакуумна плівка 20 × 200 см
вакуумна плівка
Розміри 65 × 355 × 155
Вага 1.27 кг
Гарантія
Гарантія12 місяців
Параметри упаковки
Ширина410 мм
Висота200 мм
Довжина110 мм
Вага1.90 кг
Об'єм0.0090 м3
З вакуумним пакувальником Ви легко збережете продукти харчування свіжими і якісними. Збільшення терміну зберігання до п'яти разів. Вакуумна упаковка продуктів дозволяє повністю зберегти харчову цінність і оригінальний аромат свіжих продуктів. Запобігає висушуванню / втраті вологи в продуктах. Дуже проста і інтуїтивна робота. Кожна програма активується натисненням однієї кнопки. Можна тільки створювати вакуум. Нековзаючі ніжки надійно утримують прилад на місці для безпечної роботи. Можливість під'єднання трубки для відкачування повітря з вакуумних ємностей, контейнерів, пляшок і т.д. Трубка входить в комплект упаковки. Основний комплект професійних вакуумних плівок входить в комплект упаковки. Продукти в упаковці можна нагрівати і розморожувати. Сумісний з різними видами плівок.
1 898 грн*
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Sencor SVS1010WH:
NKT
Вакуумный упаковщик Sencor SVS1010WH (SVS1010WH)
All-service
Вакуумный упаковщик Sencor SVS 1010 WH
ckapbu.com
Вакуумный упаковщик Sencor SVS1010WH
Тривале зберігання з користю

Серед великої кількості технологічних новинок, що застосовують на кухні, вигідно вирізняються вакууматори. Як обрати техніку подібного типу? І чи потрібні взагалі вакууматори?

Кисень – основа життя, у тому числі багатьох штамів мікроорганізмів, що спричиняють псування продуктів харчування. Запобігши завдяки вакуумній упаковці контакту продукту з повітрям, можна збільшити термін його придатності у кілька разів.

Gorenje HVS16WS

Вакууматор є приладом, що повністю видаляє повітря з ємності для зберігання харчових продуктів. Продукти в таких ємностях набагато довше залишаються свіжими, при цьому зберігаються їхні смак і користь. Вакуум, який у них створюють, є потужним антисептиком, сповільнює хімічні реакції та процеси окислення. Існують настільні та вбудовані, побутові та професійні вакууматори.

Sencor SVS3010GY

Такий прилад може стати незамінним, якщо, наприклад, необхідно підготувати продукти заздалегідь, замаринувати м’ясо чи рибу. Вакууматори можуть працювати не тільки з пакетами, але і з контейнерами, а також з бутлями різного об’єму.

Вакуумний спосіб зберігання продуктів вирішує кілька завдань:

  • продовжує термін їхнього зберігання як у холодильнику, так і в морозильній камері, зберігаючи структуру, колір і корисні речовини;
  • запобігає змішуванню запахів, протіканню, морозному «опіку» (через переморожування) та зекономить місце в холодильнику та морозильній камері;
  • є обов’язковою складовою приготування продуктів за методом sous-vide (довготривале нагрівання за фіксованої температури);
  • є корисним під час зберігання трав і спецій, чаю та кави, ­особливо у місцях з вологим кліматом;
  • незамінний у походах, на прогулянці з дітьми та для тих, хто бере їжу на роботу: усуває ризик протікання продуктів, а також зберігає речі сухими та захищає їх від вологи.

Sencor SVS1010WH

Вакуумні пакувальники

  Gorenje HVS16WS Sencor SVS3010GY Sencor SVS1010WH
Спосіб ручний зварювальник плівки зварювальник плівки
Живлення від мережі (один заряд — до 60 разів застосування) від мережі від мережі
Режим вакуумування 8 л/хв 12 л/хв 12 л/хв
Комплектація
  • вакуумні пакети з клапаном (20×23 см 4 шт, 26×23 см 4 шт)
  • 3 універсальні кришки для контейнерів
  • 2 вакуумні кришки для пляшок
  • 1 кліпса
  • вакуумний зварювальник плівки
  • вакуумна трубка
  • вакуумні пакети 20×30 см 5 шт
  • вакуумна плівка 20×200 см 1 шт
  • вакуумний зварювальник плівки
  • вакуумна трубка
  • вакуумні пакети 20×30 см 5 шт
  • плівка 20×200 см 1 шт

Термін зберігання продуктів

Продукти
харчування

Зберігання

Строк придатності

Строк зберігання у вакуумі

Великі шматки м’яса: телятина, птиця, баранина та свинина

Морозильна камера

6 місяців

2-3 роки

Фарш: телятина, м’ясо птиці, баранина та свинина

Морозильна камера

4 місяці

1 рік

Риба

Морозильна камера

6 місяців

2 роки

Кава в зернах

Кімнатна температура

4 тижні

16 місяців

Кава в зернах

Морозильна камера

6-9 місяців

2-3 роки

Ягоди: полуниця, малина, ожина

Холодильник

1-3 дні

1 рік

Ягоди: журавлина, чорниця, лохина

Холодильник

3-6 днів

2 тижні

Сир

Холодильник

1-2 тижні

4-8 місяців

Печиво, крекер

Кімнатна температура (регулярне відкривання упаковки)

1-2 тижні

3-6 тижнів

Борошно, цукор, рис

Кімнатна температура

6 місяців

1-2 роки

Салат латук

Холодильник

3-6 днів

2 тижні

Горіхи

Кімнатна температура

6 місяців

2 роки

Олія без консервантів: соняшникова, рапсова, кукурудзяна

Кімнатна температура

5-6 місяців

1-1,5 року

Вино

Холодильник

1-3 тижні

2-4 місяці

Каталог товарів