Previous
Next
Technical characteristics Sencor SVS1010WH:
Main features
Full list of features
Type vacuum sealer
Application storing food in refrigerator of freezer
marinating food in vacuum
Sous-vide
Power Supply mains operated
Power Consumption 110 W
Compressor Power 12 l/min | -0.8 bar
Key Features
Type vacuum sealer
Application storing food in refrigerator of freezer
marinating food in vacuum
Sous-vide
Power Supply mains operated
Power Consumption 110 W
Compressor Power 12 l/min | -0.8 bar
Features compatible with multiple types of films
non-slip feet
LED Indicators
re-settable thermal fuse
rate of vacuum /2 pcs.
Additional information
Package Contents vacuum sealer
vacuum hose
vacuum bags /5 pcs 20 × 30 cm, 1 vacuum film 20 × 200 cm
vacuum film
Dimensions 65 × 355 × 155
Weight 1.27 kg
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 410 mm
Height 200 mm
Length 110 mm
Weight 1.90 kg
Volume 0.0090 m3
You can easily keep food fresh and quality with a vacuum packer. It provides an increase in storage life up to five times. Vacuum packaging of products allows you to fully preserve the nutritional value and original flavor of fresh products, prevents drying / loss of moisture in products. Its work is very simple and intuitive. Each program is activated by pressing one button. You can only create a vacuum. Non-slip feet securely hold the device in place for safe operation. It has possibility of connecting a tube for evacuating air from vacuum containers, bottles, etc. The tube and the basic set of professional vacuum films are included in the package. Products in the package can be heated and defrosted. It's compatible with various kinds of films.
out of stock
Тривале зберігання з користю

Серед великої кількості технологічних новинок, що застосовують на кухні, вигідно вирізняються вакууматори. Як обрати техніку подібного типу? І чи потрібні взагалі вакууматори?

Кисень – основа життя, у тому числі багатьох штамів мікроорганізмів, що спричиняють псування продуктів харчування. Запобігши завдяки вакуумній упаковці контакту продукту з повітрям, можна збільшити термін його придатності у кілька разів.

Gorenje HVS16WS

Вакууматор є приладом, що повністю видаляє повітря з ємності для зберігання харчових продуктів. Продукти в таких ємностях набагато довше залишаються свіжими, при цьому зберігаються їхні смак і користь. Вакуум, який у них створюють, є потужним антисептиком, сповільнює хімічні реакції та процеси окислення. Існують настільні та вбудовані, побутові та професійні вакууматори.

Sencor SVS3010GY

Такий прилад може стати незамінним, якщо, наприклад, необхідно підготувати продукти заздалегідь, замаринувати м’ясо чи рибу. Вакууматори можуть працювати не тільки з пакетами, але і з контейнерами, а також з бутлями різного об’єму.

Вакуумний спосіб зберігання продуктів вирішує кілька завдань:

  • продовжує термін їхнього зберігання як у холодильнику, так і в морозильній камері, зберігаючи структуру, колір і корисні речовини;
  • запобігає змішуванню запахів, протіканню, морозному «опіку» (через переморожування) та зекономить місце в холодильнику та морозильній камері;
  • є обов’язковою складовою приготування продуктів за методом sous-vide (довготривале нагрівання за фіксованої температури);
  • є корисним під час зберігання трав і спецій, чаю та кави, ­особливо у місцях з вологим кліматом;
  • незамінний у походах, на прогулянці з дітьми та для тих, хто бере їжу на роботу: усуває ризик протікання продуктів, а також зберігає речі сухими та захищає їх від вологи.

Sencor SVS1010WH

Вакуумні пакувальники

  Gorenje HVS16WS Sencor SVS3010GY Sencor SVS1010WH
Спосіб ручний зварювальник плівки зварювальник плівки
Живлення від мережі (один заряд — до 60 разів застосування) від мережі від мережі
Режим вакуумування 8 л/хв 12 л/хв 12 л/хв
Комплектація
  • вакуумні пакети з клапаном (20×23 см 4 шт, 26×23 см 4 шт)
  • 3 універсальні кришки для контейнерів
  • 2 вакуумні кришки для пляшок
  • 1 кліпса
  • вакуумний зварювальник плівки
  • вакуумна трубка
  • вакуумні пакети 20×30 см 5 шт
  • вакуумна плівка 20×200 см 1 шт
  • вакуумний зварювальник плівки
  • вакуумна трубка
  • вакуумні пакети 20×30 см 5 шт
  • плівка 20×200 см 1 шт

Термін зберігання продуктів

Продукти
харчування

Зберігання

Строк придатності

Строк зберігання у вакуумі

Великі шматки м’яса: телятина, птиця, баранина та свинина

Морозильна камера

6 місяців

2-3 роки

Фарш: телятина, м’ясо птиці, баранина та свинина

Морозильна камера

4 місяці

1 рік

Риба

Морозильна камера

6 місяців

2 роки

Кава в зернах

Кімнатна температура

4 тижні

16 місяців

Кава в зернах

Морозильна камера

6-9 місяців

2-3 роки

Ягоди: полуниця, малина, ожина

Холодильник

1-3 дні

1 рік

Ягоди: журавлина, чорниця, лохина

Холодильник

3-6 днів

2 тижні

Сир

Холодильник

1-2 тижні

4-8 місяців

Печиво, крекер

Кімнатна температура (регулярне відкривання упаковки)

1-2 тижні

3-6 тижнів

Борошно, цукор, рис

Кімнатна температура

6 місяців

1-2 роки

Салат латук

Холодильник

3-6 днів

2 тижні

Горіхи

Кімнатна температура

6 місяців

2 роки

Олія без консервантів: соняшникова, рапсова, кукурудзяна

Кімнатна температура

5-6 місяців

1-1,5 року

Вино

Холодильник

1-3 тижні

2-4 місяці

Menu
Products catalog
Products catalog