Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Sencor SVS1010WH:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип вакуумный сварщик плёнки
Назначение хранение продуктов в холодильнике или морозильнике
маринование продуктов в вакууме
приготовление Sous-vide
Питание от сети
Потребляемая мощность 110 Вт
Мощность компрессора 12 л/мин | -0.8 бар
Основные
Тип вакуумный сварщик плёнки
Назначение хранение продуктов в холодильнике или морозильнике
маринование продуктов в вакууме
приготовление Sous-vide
Питание от сети
Потребляемая мощность 110 Вт
Мощность компрессора 12 л/мин | -0.8 бар
Особенности совместимость с различными видами плёнок
нескользящие ножки
СИД индикаторы
многоразовый термопредохранитель
скорость создания вакуума /2 шт
Дополнительно
Комплектация вакуумный сварщик плёнки
вакуумная трубка
вакуумные пакеты /5 шт 20 × 30 см, 1 вакуумная плёнка 20 × 200 см
вакуумная плёнка
Размеры 65 × 355 × 155
Вес 1.27 кг
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 410 мм
Высота 200 мм
Длина 110 мм
Вес 1.90 кг
Объем 0.0090 м3
С вакуумным упаковщиком Вы легко сохраните продукты питания свежими и качественными. Увеличение срока хранения до пяти раз. Вакуумная упаковка продуктов позволяет полностью сохранить пищевую ценность и оригинальный аромат свежих продуктов. Предотвращает высушивание / потерю влаги в продуктах. Очень простая и интуитивная работа. Каждая программа активируется нажатием одной кнопки. Можно только создавать вакуум. Нескользящие ножки надежно удерживают прибор на месте для безопасной работы. Возможность подключения трубки для откачки воздуха из вакуумных емкостей, контейнеров, бутылок и т.д. Трубка входит в комплект упаковки. Основной комплект профессиональных вакуумных пленок входит в комплект упаковки. Продукты в упаковке можно нагревать и размораживать. Совместим с различными видами пленок.
нет в наличии
Тривале зберігання з користю

Серед великої кількості технологічних новинок, що застосовують на кухні, вигідно вирізняються вакууматори. Як обрати техніку подібного типу? І чи потрібні взагалі вакууматори?

Кисень – основа життя, у тому числі багатьох штамів мікроорганізмів, що спричиняють псування продуктів харчування. Запобігши завдяки вакуумній упаковці контакту продукту з повітрям, можна збільшити термін його придатності у кілька разів.

Gorenje HVS16WS

Вакууматор є приладом, що повністю видаляє повітря з ємності для зберігання харчових продуктів. Продукти в таких ємностях набагато довше залишаються свіжими, при цьому зберігаються їхні смак і користь. Вакуум, який у них створюють, є потужним антисептиком, сповільнює хімічні реакції та процеси окислення. Існують настільні та вбудовані, побутові та професійні вакууматори.

Sencor SVS3010GY

Такий прилад може стати незамінним, якщо, наприклад, необхідно підготувати продукти заздалегідь, замаринувати м’ясо чи рибу. Вакууматори можуть працювати не тільки з пакетами, але і з контейнерами, а також з бутлями різного об’єму.

Вакуумний спосіб зберігання продуктів вирішує кілька завдань:

  • продовжує термін їхнього зберігання як у холодильнику, так і в морозильній камері, зберігаючи структуру, колір і корисні речовини;
  • запобігає змішуванню запахів, протіканню, морозному «опіку» (через переморожування) та зекономить місце в холодильнику та морозильній камері;
  • є обов’язковою складовою приготування продуктів за методом sous-vide (довготривале нагрівання за фіксованої температури);
  • є корисним під час зберігання трав і спецій, чаю та кави, ­особливо у місцях з вологим кліматом;
  • незамінний у походах, на прогулянці з дітьми та для тих, хто бере їжу на роботу: усуває ризик протікання продуктів, а також зберігає речі сухими та захищає їх від вологи.

Sencor SVS1010WH

Вакуумні пакувальники

  Gorenje HVS16WS Sencor SVS3010GY Sencor SVS1010WH
Спосіб ручний зварювальник плівки зварювальник плівки
Живлення від мережі (один заряд — до 60 разів застосування) від мережі від мережі
Режим вакуумування 8 л/хв 12 л/хв 12 л/хв
Комплектація
  • вакуумні пакети з клапаном (20×23 см 4 шт, 26×23 см 4 шт)
  • 3 універсальні кришки для контейнерів
  • 2 вакуумні кришки для пляшок
  • 1 кліпса
  • вакуумний зварювальник плівки
  • вакуумна трубка
  • вакуумні пакети 20×30 см 5 шт
  • вакуумна плівка 20×200 см 1 шт
  • вакуумний зварювальник плівки
  • вакуумна трубка
  • вакуумні пакети 20×30 см 5 шт
  • плівка 20×200 см 1 шт

Термін зберігання продуктів

Продукти
харчування

Зберігання

Строк придатності

Строк зберігання у вакуумі

Великі шматки м’яса: телятина, птиця, баранина та свинина

Морозильна камера

6 місяців

2-3 роки

Фарш: телятина, м’ясо птиці, баранина та свинина

Морозильна камера

4 місяці

1 рік

Риба

Морозильна камера

6 місяців

2 роки

Кава в зернах

Кімнатна температура

4 тижні

16 місяців

Кава в зернах

Морозильна камера

6-9 місяців

2-3 роки

Ягоди: полуниця, малина, ожина

Холодильник

1-3 дні

1 рік

Ягоди: журавлина, чорниця, лохина

Холодильник

3-6 днів

2 тижні

Сир

Холодильник

1-2 тижні

4-8 місяців

Печиво, крекер

Кімнатна температура (регулярне відкривання упаковки)

1-2 тижні

3-6 тижнів

Борошно, цукор, рис

Кімнатна температура

6 місяців

1-2 роки

Салат латук

Холодильник

3-6 днів

2 тижні

Горіхи

Кімнатна температура

6 місяців

2 роки

Олія без консервантів: соняшникова, рапсова, кукурудзяна

Кімнатна температура

5-6 місяців

1-1,5 року

Вино

Холодильник

1-3 тижні

2-4 місяці

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров