Home - Consumer Goods & Electronics - Electric transport and robotics - Robots - Makeblock - Модульный дрон Airblock

Makeblock Модульный дрон Airblock

SKU: 09.98.08
Previous
Next
Technical characteristics Makeblock Модульный дрон Airblock:
Main features
Full list of features
Type robot-constructor /modular drone
Wireless Management Bluetooth
Kit allows to construct flying drone
Hovercraft
Mini rocket car
Wind-cycling
Programming with application /Makeblock APP
Main
Type robot-constructor /modular drone
Wireless Management Bluetooth
Colour black
Features
Kit allows to construct flying drone
Hovercraft
Mini rocket car
Wind-cycling
Programming with application /Makeblock APP
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 190 mm
Height 360 mm
Length 420 mm
Weight 2.35 kg
Volume 0.0287 m3
Type: robot-constructor; Color: black
out of stock
Makeblock Airblock. Модульний дрон 3 в 1

Найбільш очікувана новинка сезону — дрон Airblock від стартапу Makeblock із Шеньчженя, китайської Кремнієвої долини. Унікальність моделі — в її модульній конструкції, багатогранності та особливому дизайні. Прийшов час опанувати стихії!

Дрон збирається із модулей у різні поєднання, з ним можна підкорювати землю, повітря і воду, а також програмувати власні фігури вищого пілотажу. Відкривати нові горизонти ще ніколи не було так цікаво! Дві основні конфігурації монтажу моделі: «Дрон» (для польотів) і «Ховеркрафт» (для їзди та плавання).

Витривалість та універсальність

Однією з головних відзнак дрона є його модульна конструкція. Кожен блок може кріпитися до головного модуля під різними кутами за допомогою магнітів — так можна швидко змінювати форму Airblock з урахуванням різних потреб. Сьогодні є бажання підкорювати небо та виконувати сальто в повітрі — форма «Дрон» як раз для цього і розрахована, завтра закортіло влаштувати гонки на повітряних подушках — 10 секунд і форма «Ховеркрафт» готова. Хтось сильно захопився, та гонки завершилися у ставку по сусідству — не варто хвилюватися, Airblock вільно переміщується і по воді. Унікальна конструкція зменшує ризик пошкодження окремих деталей, оскільки під час сильного удару дрон розсипається на окремі модулі, а м’яка пінопластова оббивка поглинає енергію зіткнення. Дрон безпечний для дітей від 8 років та для використання у приміщеннях. Завдяки модульній конструкції можна створювати власні унікальні моделі апаратів. Airblock сумісний з іншими наборами Makeblock, а також із LEGO, що відкриває безліч можливостей для творчості.

Навчайтеся, розважаючись

Окрім розваг, Airblock здатний навчити основам програмування у сере­довищі Scratch 2.0. За допомогою графічних блоків можна будувати власні програми та створювати унікальні рухи. Такі заняття допомагають опанувати механізм дії основних інструментів програмування, навчають формуванню причинно-наслідкових зв’язків та розвивають критичне мислення у дітей та дорослих.

Керування дроном здійснюється через інтерфейс Bluetooth і застосунок Makeblock (доступний для iOS та Android).

Управляти Airblock завжди весело: чи літаючи вдома, ганяючи вулицями міста або пливучи у ставку по сусідству.

 

Окрім власне дрону, у комплекті також є чимало крутих та корисних речей: захисні сітки на пропелери, запасний комплект гвинтів та набір крутих наліпок для всіх форм дрону.

Menu
Products catalog
Products catalog