Makeblock Модульный дрон Airblock

код товара: 09.98.08
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Makeblock Модульный дрон Airblock:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип программируемый робот-конструктор /модульный дрон
Беспроводное управление Bluetooth
Набор позволяет собрать летающий дрон
Ховеркрафт
Мини ракето-мобиль
Ветроцикл
Программирование через мобильное приложение /Makeblock APP
Основные
Тип программируемый робот-конструктор /модульный дрон
Беспроводное управление Bluetooth
Цвет черный
Особенности
Набор позволяет собрать летающий дрон
Ховеркрафт
Мини ракето-мобиль
Ветроцикл
Программирование через мобильное приложение /Makeblock APP
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Высота 360 мм
Длина 420 мм
Вес 2.35 кг
Объем 0.0287 м3
Airblock - это уникальный модульный программируемый дрон. Его можно собрать в летающий дрон, ховеркрафтах или другие устройства. Благодаря графическому программированию, можно кастомизировать свой дрон, как Вам только заблагорассудится и изобретать новые способы игры. Блоки держатся на магнитном соединении, прикреплять их можно легко и быстро.
нет в наличии
Насолоджуйтесь грою з Airblock! 1 головний модуль і 6 двигунів. Підключіть модулі один до одного, трансформуйте дрон відповідно до своїх вимог. Головний модуль Airblock оснащений 3-ма програмованими свотодіодами, барометром для визначення висоти, 2 ультразвуковими датчиками відстані, гіроскопом для стабілізації і Bluetooth модулем для зв'язку з мобільним пристроєм. Пропелерні модулі зроблені з спресованного пінопласту, що гарантує високу ударостійкість і зносостійкість дрона. Керувати складанням дрона можна за допомогою програми Makeblock APP, де можна знайти предзадані контролери і кнопку з цікавими функціями. М'які матеріали гарантують безпеку використання. Переставте 4 пропелерні модулі і Ваш дрон перетвориться в ховеркрафтах, здатний їздити і плавати. На землі це високошвидкісна гоночна машина, що рухається на повітряній подушці, а на воді це катер, що плаває при спокійних умовах. Досвід програмування не потрібен! Задайте команди дрону за допомогою програми Makeblock APP. Тут використовується графічне середовище, веселе та інтуїтивно зрозуміле у використанні. Перетворіть Airblock в автомобіль за допомогою блоків LEGO blocks або інших підручних конструкторів. Пристрій буде рухатися, направляючи потік повітря назад двома потужними пропелерами. Використовувати пропелери можна не тільки для польоту, а ще й для управління повсякденними об'єктами, наприклад пластиковими стаканами, перетворивши їх в рухомі ляльки. Вертикально встановлені пропелери керують поворотами і переміщенням ветроцикла, а горизонтальні допомагають повертати.
Makeblock Airblock. Модульний дрон 3 в 1

Найбільш очікувана новинка сезону — дрон Airblock від стартапу Makeblock із Шеньчженя, китайської Кремнієвої долини. Унікальність моделі — в її модульній конструкції, багатогранності та особливому дизайні. Прийшов час опанувати стихії!

Дрон збирається із модулей у різні поєднання, з ним можна підкорювати землю, повітря і воду, а також програмувати власні фігури вищого пілотажу. Відкривати нові горизонти ще ніколи не було так цікаво! Дві основні конфігурації монтажу моделі: «Дрон» (для польотів) і «Ховеркрафт» (для їзди та плавання).

Витривалість та універсальність

Однією з головних відзнак дрона є його модульна конструкція. Кожен блок може кріпитися до головного модуля під різними кутами за допомогою магнітів — так можна швидко змінювати форму Airblock з урахуванням різних потреб. Сьогодні є бажання підкорювати небо та виконувати сальто в повітрі — форма «Дрон» як раз для цього і розрахована, завтра закортіло влаштувати гонки на повітряних подушках — 10 секунд і форма «Ховеркрафт» готова. Хтось сильно захопився, та гонки завершилися у ставку по сусідству — не варто хвилюватися, Airblock вільно переміщується і по воді. Унікальна конструкція зменшує ризик пошкодження окремих деталей, оскільки під час сильного удару дрон розсипається на окремі модулі, а м’яка пінопластова оббивка поглинає енергію зіткнення. Дрон безпечний для дітей від 8 років та для використання у приміщеннях. Завдяки модульній конструкції можна створювати власні унікальні моделі апаратів. Airblock сумісний з іншими наборами Makeblock, а також із LEGO, що відкриває безліч можливостей для творчості.

Навчайтеся, розважаючись

Окрім розваг, Airblock здатний навчити основам програмування у сере­довищі Scratch 2.0. За допомогою графічних блоків можна будувати власні програми та створювати унікальні рухи. Такі заняття допомагають опанувати механізм дії основних інструментів програмування, навчають формуванню причинно-наслідкових зв’язків та розвивають критичне мислення у дітей та дорослих.

Керування дроном здійснюється через інтерфейс Bluetooth і застосунок Makeblock (доступний для iOS та Android).

Управляти Airblock завжди весело: чи літаючи вдома, ганяючи вулицями міста або пливучи у ставку по сусідству.

 

Окрім власне дрону, у комплекті також є чимало крутих та корисних речей: захисні сітки на пропелери, запасний комплект гвинтів та набір крутих наліпок для всіх форм дрону.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров