Lenovo ThinkPad X1 Wireless Touch Mouse

SKU: 4X30K40903
Previous
Next
Technical characteristics Lenovo ThinkPad X1 Wireless Touch Mouse:
Main features
Full list of features
Type manipulator mouse
Appointment for laptop
desktop computer
Type of connection wireless
Connection interface Bluetooth /4.0 or 2.4Ghz
Sensor Type optic
Power Supply battery
Touchpad
Colour black
The weight 58.5 g
Main
Type manipulator mouse
Appointment for laptop
desktop computer
Type of connection wireless
Connection interface Bluetooth /4.0 or 2.4Ghz
Sensor Type optic
Wire Length 1 m
DPI 1000 dpi
Features
Power Supply battery
Additionally
Touchpad
Features charging indicator
Receiver can be stored inside of the mouse
The radius of action of the radio channel 10 m
Transmission frequency 2400 Hz
Package Contents charging cable /from USB to micro-USB
Physical
Colour black
The weight 58.5 g
Dimensions (HxWxD ) 20.4x56.8x95 mm
Warranty
Warranty 6 months
Package dimensions
Width 90 mm
Height 40 mm
Length 140 mm
Weight 0.20 kg
Volume 0.0005 m3
Type positioner: mouse; Connection type: wireless; Interface: Bluetooth; Sensor type: optic; Function: for laptop, desktop computer; Power: battery; Color: black Weight: 58.5 g
out of stock
Огляд ультрабука Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen: стильний та надійний бізнес-партнер

Якщо ви, вирушаючи у чергове відрядження або готуючи бізнес-проект, хоча б один раз розмірковували про компактний, проте потужний пристрій з високою автономністю – новий ультрабук 6-го покоління від Lenovo створений просто для вас. ThinkPad X1 Carbon 6th Gen – найлегший у світі 14-дюймовий бізнес-ноутбук, призначений для тих, хто цінує мобільність, потужність та тривалий час автономної роботи. Ультрабук 2018-го року з оновленої лінійки ThinkPad X1 для бізнесу, до якої увійшли найтонші та легкі пристрої преміального рівня, об’єднав у собі високу продуктивність і новітні IT-технології. У чому особливості та переваги оновленої моделі читайте у нашому огляді.

Особливості:

  • компактність та незначна вага
  • потужний процесор 8-го покоління
  • тривала автономна робота
  • покращена система безпеки та автентифікації
  • ударостійкий, приємний на дотик корпус

Дизайн та ергономіка

Чому саме Carbon? Ударостійкий корпус X1 Carbon 6th Gen виправдовує назву серії, адже він вироблений з вуглепластика – стійкого до дрібних подряпин жорсткого матеріалу, завдяки чому ультрабук надзвичайно приємний на дотик. А магнієвий сплав в основі конструкції забезпечує малу вагу пристрою, тож ноутбук ідеально підходить для частих робочих поїздок та подорожей. 

Порівняно з попередньою моделлю ультрабук 6-го покоління має трохи оновлену верхню кришку – логотип ThinkPad та петлі знизу екрана стали чорного кольору. А фірмовий напис Lenovo у протилежному кутку замінив логотип Х1.

Окрім того, рамки нового Х1 Carbon стали ще тоншими.

Товщина моделі – 16 мм, а вага складає всього 1,13 кг.

Модель вологостійка і, як запевняє виробник, може витримати до 25 мл води, оскільки має дренажні отвори у нижній частині. Проте, зловживати напоями під час роботи за комп’ютером все ж не радимо.

ThinkPad 6-го покоління стане надійним помічником у справах, адже на ньому не лише зручно працювати, а й демонструвати контент колегам або партнерам – завдяки конструкції, що забезпечує кут розгортання 180 градусів.

По периметру: порти та розніми    

Корпус обладнаний набором корисних інтерфейсів, які обов’язково стануть у нагоді.

На правій бічній грані: отвори для виходу гарячого повітря, що є частиною вентиляційної системи, повнорозмірний USB 3.0, комбінований аудіорознім 3.5 мм, гніздо для  Kensington.

На лівій грані: 2 USB Type-C 3.1, Intel Thunderbolt 3 з підтримкою Power Delivery, Ethernet для підключення фірмової док-станції, повнорозмірний USB 3.0, HDMI.

Ззаду: розніми для microSD та SIM-карти, 4 гумові ніжки для стійкості, перфорація для системи охолодження, декілька динаміків.

Завдяки можливості встановлення сім-карти, ви завжди будете мати доступ до інтернету, тож працювати можна просто на свіжому повітрі – скажімо у парку. Тож, купувати адаптер для серфінгу інтернетом більше не потрібно.

Дисплей

Ультрабук 6-го покоління оснащений 14” IPS-дисплеєм із роздільною здатністю 2560x1440 та підтримкою HDR. Дисплей матовий з антибліковим покриттям. Від попередніх моделей новий екран нового X1 Carbon відрізняється більшою яскравістю. Будучи першими ПК з технологією Dolby Vision, нові ноутбуки лінійки X1 гарантують більшу яскравість та контрастність, вражаючу точність кольорів та детальність зображення.

Розташована над екраном веб-камера у новій моделі виявилася незвичайною: у неї два об'єктива і два інфрачервоних датчика – все це необхідно для роботи функції Windows Hello, що дозволяє виконати вхід в систему після розпізнавання обличчя.

Звук

Що стосується звучання цього компактного ультрабука – 2 динаміка (по 1Вт кожний) не дуже потужні самі по собі, проте за рахунок вигідного розташування забезпечують X1 Carbon 6th Gen глибоким та чистим звучанням.

Клавіатура і тачпад

Клавіатура Thinkpad X1 Carbon заслуговує окремих дифірамбів. Клавіші мають  низькопрофільний  хід і чіткий тактильний відгук. Кнопки  дуже приємні на дотик та м'яко натискаються – тож працювати надзвичайно зручно. Це є беззаперечним плюсом для людей, котрі друкують багато текстів щодня.

З особливостей варто відзначити традиційне для ThinkPad розташування кнопок Fn і Ctrl, а якщо воно здається незручним, клавіші можна перепризначити в налаштуваннях UEFI.

Клавіатура має приємне біле підсвічування з декількома режимами яскравості.

Щодо тачпаду – він не відрізняється ні за розміром, ні за якостями від попередніх моделей: підтримка мультитач і три фізичні кнопки миші в наявності. Тачпад має високу чутливість  на швидко реагує на рухи.

Окрім того, незмінною «родзинкою» ноутбуків Lenovo є фірмовий трек-поінт. Це червоний «джойстик», що знаходиться між клавішами G, H і B, яким можна рухати стрілку на екрані.

Думка щодо зручності та користі трек-поінта розділяється серед користувачів Lenovo. Проте той факт, що більшість володарів ноутбуків Lenovo є прихильниками цієї особливості – беззаперечний.

Технічне оснащення

Новий ультрабук 6-го покоління має потужний процесор Intel Core i7 8-го покоління, що на 35 % швидше за попередню модель. Працює ноутбук на операційній системі Windows 10 Pro.

Потужності процесора Intel восьмого покоління цілком достатньо для одночасного запуску різних програм, відкриття великої кількості вкладок в браузері або створення величезної електронної таблиці в Excel.

Вбудована відеокарта Intel UHD Graphics 620 забезпечує високу якість та чіткість зображення.

Оперативної пам’яті у моделі 16 Гб, а  SSD накопичувач на 1 ТБ.

X1 Carbon оснащений Intel Thunderbolt – технологією, яка дозволяє передавати дані зі швидкістю до 40 Гбіт/с.

Автономність

Одна із якостей, яку варто відмітити у новій моделі ноутбуку 6-го покоління  серії X1 Carbon – тривала робота в автономному режимі. Вбудований  акумулятор на 57  Вт*г забезпечує до 15 годин автономної роботи, тож якщо ви часто працюєте у дорозі – такий ґаджет справжня знахідка. До того ж, технологія швидкої підзарядки RapidCharge дозволить підзарядити ноутбук на 80% всього за одну годину. Тож, якщо вам терміново треба рушати у дорогу – збираючи речі, дайте пристрою трішки підзарядитися і будьте певні, що ваш ноутбук пропрацює ще мінімум 12 годин під час подорожі. 

Комунікації

ThinkPad X1 Carbon підтримує підключення інших пристроїв стандарту USB-C, а висока чутливість нових мікрофонів із технологією 360о Far-Field Communication забезпечує ефективну роботу на відстані до чотирьох метрів.

Окрім того, у новій моделі ультрабуку також реалізована підтримка нового стандарту передачі даних LTE-A, що дозволяє завжди залишатися на зв'язку.

Модель з огляду ThinkPad X1 Carbon сумісна з новою док-системою ThinkPad Pro Dock, яка підтримує широкий ряд продуктів ThinkPad 2018 року. Бічний порт USB-C забезпечує легке механічне стикування з двома вбудованими портами Type-C та автоматично вирівнює ваш пристрій. Після підключення ваш ноутбук надійно зафіксований та розміщений під невеликим кутом для комфортної роботи.

Безпека

Розробляючи новий X1 Carbon,  до питання безпеки та конфіденційності компанія Lenovo віднеслась ще більш прискіпливо та оригінально. Серед цікавих апґрейдів спеціальна кришка ThinkShutter, яка закриває вбудовану веб-камеру одним рухом. Просте рішення для надійного захисту – тож працюйте без побоювань, що за вами слідкують.

Безпечна автентифікація доступу можлива також завдяки сканеру відбитків пальців Match-on-Chip і функції розпізнавання обличчя за допомогою Windows Hello.

А Fast Identity Online — або FIDO забезпечує більш сувору автентифікацію та 3-рівневий захист вашої інформації. Автентифікація FIDO застосовується для ваших онлайн-облікових даних, коли ви заходите на такі веб-сайти, як Facebook або Google, або здійснюєте платежі через PayPal, Visa та ін. Це глобальне рішення забезпечує кращу безпеку для онлайн-послуг, знижує витрати для організацій, а також є простішим і безпечнішим для користувачів.

Миша Lenovo ThinkPad X1 Wireless Black

У доповнення до нового ультрабука  X1 Carbon, компанія-виробник Lenovo пропонує не менш цікавий та універсальний ґаджет з оригінальним дизайном. Фірмовий «гризун» серії X1 – легка та витончена мишка, з двома режимами роботи.

Вона надзвичайно компактна, оптимізована для подорожей, тож не займатиме багато місця у вашій дорожній сумці.

Мишка обладнана модулем Bluetooth Smart Ready із зниженим рівнем енергоспоживання. Під’єднати її можна двома способами, обравши найзручніший саме для вас: за допомогою Bluetooth або через комплектний USB-перехідник.

Тип конструкції миші – слайдер. Достатньо лише «свайпнути» верхню частину ґаджета, і ви отримаєте доступ до розніму для зарядки та перемикача способу підключення.

Окрім стандартної функції комп’ютерної миші, цей ґаджет можна використовувати і як презентер – досить перевернути мишу і на нижній частині ви знайдете сенсорну панель для управління презентаціями. 

Комплектація

Модель з нашого огляду X1 Carbon 6th Gen постачається із такою комплектацією:

  • Ethernet перехідник
  • адаптер
  • документація

Враження

ThinkPad  X1 Carbon 6th Gen від Lenovo – потужний ноутбук, що стане надійним помічником у роботі. Вбудований акумулятор забезпечує до 15 годин автономної роботи, а функція швидкої підзарядки дарує ноутбуку 80% всього за годину. Нова модель буде до вподоби людям, які багато друкують тексти, адже ультрабук має дуже зручну низькопрофільну клавіатуру з м’яким натисканням. Окрім потужного процесора Inter Core I7 8-го покоління, та набору корисних портів, модель має покращений рівень безпеки та спеціальну шторку для веб-камери. Приємне soft-touch покриття корпусу, вражаюча товщина (всього 16 мм) та мала вага (1,13кг) роблять новий ультрабук справжнім потужним ґаджетом, який знайде відгук у серцях багатьох користувачів.

Специфікації:

Модель: Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen

Процесор: Intel Core i7-8550U (1.8 - 4.0 ГГц)

Графічна карта: Intel HD Graphics 620

Вага: 1,13 кг

Розміри: 323,5 x 217,1 x 15,95 мм

Дисплей: 14", 2560x1440, IPS

ОЗП: 16 Гб

Накопичувач SDD: 1Тб

Комунікації: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, 3G/4G

Порти: 2 порта USB 3.1 Gen 1, 2 порта USB 3.1 Type-C Gen 2 (Thunderbolt 3), HDMI, аудіопорт 3,5мм,  Micro-SD рідер, порт для SIM-карти

Аккумулятор: 57  Вт*г,  до 15 годин роботи  

ОС: Windows 10 Pro

Menu
Products catalog
Products catalog