Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Радіокеровані машинки - Same Toy - Машинка Mod-Builder Кран з пультом управління

Same Toy Машинка Mod-Builder Кран з пультом управління

код товару: S6008-1Ut
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Машинка Mod-Builder Кран з пультом управління:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип спецтехніка /набір
Вид кран
Тип управління дистанційне керування
Напрямок руху вперед, назад
Вік від 3-х років
Основні
Тип спецтехніка /набір
Вид кран
Тип управління дистанційне керування
Напрямок руху вперед, назад
Вік від 3-х років
Особливості підйомний механізм
обертання за і проти годинникової стрілки
Додатково
Живлення пульта 4xAA /(не входять в комплект)
Фізичні
Колір чорний
жовтий
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 430 мм
Висота 700 мм
Довжина 170 мм
Вага 2.85 кг
Об'єм 0.0512 м3
Тип: спецтехніка; Тип управління: дистанційне керування; Напрям руху: вперед, назад; Вік: від 3-х років; Колір: чорний, жовтий.
немає в наявності
Машинки на радіокеруванні: обираємо іграшкову спецтехніку

Same Toy пропонує зібрати колекцію радіокерованої спецтехніки, що обов’язково сподобається не лише дітям, а й дорослим. Кожна машинка – іграшкова копія реального транспорту, що максимально деталізована і передає роботу справжньої техніки. У серію спецтехніки з дистанційним керуванням увійшли : сміттєвоз, вантажівка, самоскид, будівельний кран, екскаватор, пожежна машина, бетонозмішувач та багато іншого транспорту.

Головною особливістю машин з дистанційним керуванням від Same Toy є висока якість та дрібна  деталізація. Техніка чітко повторює справжній аналог, але у відповідному масштабі.

Пропонуємо розглянути декілька машинок із серії спецтехніки з дистанційним керуванням Same Toy : пожежну машину, еко-сміттєвоз та будівельний кран.

Іграшкова пожежна машина, яка є зменшеною копією справжньої пожежної машини Mercedes у масштабі 1:20. Пульт управління дозволяє керувати усіма діями спецтехніки, тому машина може їхати в усіх напрямках, її драбина обертається на 360 градусів, автоматично підіймається і висувається, опускається та засувається.

Деталізація спецтехніки вражає: скло кабіни тоноване, гумовий шланг гнучкий, чудово пророблені дзеркала, радіаторна решітка, протектор на шинах. У комплект входить прозора ємність-дозатор для наповнення резервуара водою, який є однією з особливостей моделі.

Вмикаючи сирену – мерехтять лампочки на даху кабіни, а на драбині зображений номер екстреного виклику допомоги, щоб дитина знала, куди телефонувати і у яких випадках виїжджає така спецтехніка.

Іграшка вироблена із дуже якісної і міцної пластмаси, колеса і шланг гумові.  Розміри машини зі складеною драбиною (ДхВхШ): 43х24х14 см. Висота з повністю висунутою драбиною – 48 см.

Еко-сміттєвоз Mercedes-Benz зі світлом та звуком – це машинка, що навчить дітлахів чистоті та збереженню навколишнього середовища.

Транспортний засіб має повний набір функціональних характеристик: машина їде вперед, назад, розгортається, лампочки мерехтять, лунає сирена, рухомий кузов може спустошувати сміттєві баки і “знищувати” сміття.

Кузов підіймається та відкривається вручну. У наборі – маленький сміттєвий бак зеленого кольору. Механізм спустошення баку і «переробки сміття» - автоматичний.

Розміри машини (ДхВхШ) 40х21,5х14 см. Висота з піднятим кузовом - 30,5 см.

Супер-набір для маленьких будівельників – баштовий кран з дистанційним керуванням та комплектом техніки від виробника Same Toy.

Комплект вражає своїми розмірами та різноманіттям деталей: величезний кран заввишки 70 см, пульт управління до нього, самоскид, бетонозмішувач та різноманітні дорожні знаки та покажчики. Надзвичайно універсальний набір, який виготовлений з міцної пластмаси яскравих жовтого та чорного кольорів.

Прототипи спецтехніки максимально реалістичні і дозволять обіграти будь-які захоплюючі сценарії. Платформа, на якій стоїть кран, пересувається на колесах вперед і назад, обертається за і проти годинникової стрілки, крюк підіймається та опускається, рухається вперед і назад, платформа з кабіною обертається та підсвічується.

Під основою є гумові кріплення, які регулюються і підлаштовуються під нерівну поверхню. Підіймаючи або опускаючи вантаж на гаку – запалюватиметься червона сигнальна лампочка.

Працюють машинки, здебільшого, за рахунок акумуляторів, які йдуть у комплекті, а для контролерів – батарейки у комплект не входять.

А спецтехніка із серії City відрізняється тим, що усі машинки мають у комплекті увесь набір батарейок.

Прототипи спецтехніки максимально реалістичні і дозволять обіграти будь-які захоплюючі сценарії. Іграшкова спецтехніка із серії Same Toy допоможе у розвитку уяви, моторики рук, координації рухів та логічного мислення. Сюжетно-рольові ігри із таким набором відкриють усі межі для дитячої фантазії!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів