Same Toy Машинка Model Car Спорткар (жовтий)

код товару: SQ80992-Aut-5
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Машинка Model Car Спорткар (жовтий):
Основні параметри
Повний список параметрів
Стать дитини хлопчик
Тип наземний транспорт
Вид спортивна
Вікова група 3+
Масштаб 1:64
Матеріал метал
пластик
Основні
Стать дитини хлопчик
Тип наземний транспорт
Вид спортивна
Серія Model Car
Вікова група 3+
Масштаб 1:64
Фізичні
Розмір 7х3х1.5 см
Колір жовтий
Матеріал метал
пластик
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 60 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.03 кг
Об'єм 0.0003 м3
Стать дитини: хлопчик; Вид: спортивна; Тип: наземний транспорт; Вікова групам: 3+; Масштаб: 1:64; Матеріал: метал, пластик
немає в наявності
Same Toy – всесвіт дитячих іграшок

Світ іграшок Same Toy – безмежний і надзвичайно різноманітний. Тут можна знайти забавку для дитини будь-якого віку – від товарів для найменших до іграшок для школярів. Деякі будуть до вподоби і дорослим, як от: пазли, настільні ігри, радіокерована спецтехніка тощо. Ще є час придбати подарунки під ялинку та на Різдво!

Іграшки для найменших

Іграшки для купання

Вода – джерело енергії, сили і здоров’я. Same Toy створив дивовижні інтерактивні іграшки для купання, від яких дітлахи будуть у захваті. Наприклад, музичний фонтанчик із каченятами, які плавають і співають. Або ж дельфінчик чи дайвер із своєрідним млином.

Спостерігаючи за рухом води, взаємодією інтерактивних елементів іграшки – у дитини розвиватиметься аналітичне мислення і підійматиметься настрій.

Набори для гри з піском

Дітлахи обожнюють ігри у дворі або на природі. Виробник іграшок Same Toy пропонує для них іграшки для пісочниці, пляжу та веселих ігор у воді – яскраві та якісні набори з пасочками. У набори входять різноманітні формочки (звірі, рибки, замки), граблі, лопатки, сито, лієчки, відерця.

Всі вони відрізняються привабливо-яскравим виглядом, міцністю, за ними легко доглядати.

Готуємось до школи

Розвиваючі набори для навчання та творчості

У асортименті Same Toy ви знайдете: навчальні столи, дошки для писання та малювання – такі набори допоможуть дитині підготуватись до школи та сприятимуть розвитку творчості.

Набори оснащені кольоровими маркерами, олівцями, крейдою. Дітлахи можуть малювати будь-які малюнки, вчитись писати і рахувати, а написи можна легко та швидко стирати чарівними губками, що також входять у комплект.

Настільні інтелектуальні ігри

Користь настільних інтелектуальних ігор надзвичайно велика. Діти будуть вчитись самостійно мислити, приймати рішення і прогнозувати подальші дії. Для цього Same Toy пропонує їм різноманітні набори настільних ігор 3 в 1, 5 в 1 або цілих 12 ігор у одній упаковці! Тут: шахи, шашки, доміно, нарди і багато іншого. Набори легкі і займають дуже мало місця, тому їх можна брати з собою будь-куди.

Інтерактивні іграшки

Ляльки і пупси

Милі пупси та вишукані ляльки – інтерактивні іграшки від Same Toy. Пупси говорять слова, плачуть та сміються, їх можна годувати, переодягати та купати. Ляльки вдягнені у гарні сукні, їх довге волосся можна розчісувати, робити зачіски та переодягати.

Із такими ляльками дівчата залюбки ходитимуть у парк, садочок або школу.

Динозаври

Інтерактивні динозаври від Same Toy перенесуть дітлахів у казковий світ Юрського періоду. Тут і тиранозаври, і трицератопси, і велоципатори і навіть дракони із величезними крилами!

Іграшки на інфрачервоному управлінні виглядають і звучать наче справжні: повільно і гучно пересуваються, голосно гарчать і обертають шиєю.

Радіокеровані машинки

У каталозі Same Toy також представлено безліч спецтехніки на пульті управління. Тут ви знайдете: будівельну спецтехніку (кран, екскаватор, навантажувач, самоскид, бетонозмішувач), пожежні машини, евакуатор, сміттєвоз та багато інших моделей.

Дітлахи дізнаються про особливості спецтехніки, а сюжетно-рольові ігри із такими машинами відкриють усі межі для дитячої фантазії.

Музичні піаніно

Яскраві електронні піаніно від Same Toy неодмінно вразять усіх дітлахів, особливо тих, хто обожнює музику, ритм і танці. Піаніно виглядають як справжні синтезатори: вони оснащені різноманітними кнопками та інтерактивними функціями.

Можна обирати стиль програвання і темп звучання, а також – записувати власні мелодії. Музичні іграшки – незмінна складова гармонійного розвитку когнітивних здібностей дитини.

Металеві іграшки

Металеві конструктори

Безмежний світ конструкцій відкривається разом з наборами металевих конструкторів. За допомогою металевих пластин, гвинтів та гайок дітлахи побудують автомобілі, мотоцикли, роботів, гвинтокрили та архітектурні споруди.

Навчившись працювати з конструктором, діти будуть вигадувати нові фантастичні моделі, розвиваючі інженерне мислення та креативність.

Металеві машинки

Same Toy представляє цілу колекцію моделей військової техніки, спортивних авто, спецтехніки у масштабі 1:64.

Всі вони вироблені із металу у техніці “die cast”. Деякі елементи пластмасові і рухомі. Наприклад, колеса обертаються, лопаті гелікоптера прокручуються, зброю можна піднімати, або крутити вліво-вправо.

Маленькі моделі дадуть малюкам уявлення про різновиди бойових одиниць, спорткарів, спецтехніки і про те, як вони працюють.

Особливої уваги заслуговує колекція реалістичних моделей ретро-автомобілей у масштабі 1:28. Машинки зі світлом, звуками та інерційним механізмом руху виглядають як справжні!

Пазли

Збирання пазлів – одне з найпопулярніших занять усіх сімей. Пазли – це таємниця, яку хочеться розгадати як дітям, так і дорослим. Same Toy пропонує набори пазлів на 500 і 1000 елементів, на яких зображені мальовничі пейзажі та архітектура європейських міст.

Пазли допоможуть покращити образне і аналітичне мислення, спостережливість, вміння виявляти асоціації. До того ж, іграшка корисна для розвитку моторики і координації рухів, покращення уважності та пам'яті.

Спортивні ігри

Same Toy піклується і про фізичний розвиток дітлахів. У лінійці спортивних ігрових наборів представлені різноманітні ігри на будь-який смак: водне поло, футбол, баскетбол, бейсбол, бокс. Усі набори легко збираються і розбираються, тому їх можна брати з собою будь-куди.

Спортивні ігри допоможуть дошкільнятам зміцнити великі групи м’язів, загартуватись, розвити психофізичні якості: спритність, швидкість, силу та витривалість.

Зокрема, командні ігри з м’ячем розвиватимуть атлетичність, ритмічність та комунікаційні навички. Спортивні ігри вчать бачити перспективи та аналіз ігрової ситуації, а також – приймати правильні рішення.

Все це і набагато більше на сайті ERC у каталозі Same Toy.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів