Home - Toys & Goods for Kids - Toys - Playing Kits - Same Toy - Набір для гри з піском із Повітряної вертушкою (фіолетове відерце) (9 шт.)

Same Toy Набір для гри з піском із Повітряної вертушкою (фіолетове відерце) (9 шт.)

SKU: HY-1206WUt-2
Previous
Next
Technical characteristics Same Toy Набір для гри з піском із Повітряної вертушкою (фіолетове відерце) (9 шт.):
Main features
Full list of features
Kind Set
For whom boy
girl
Subject sandbox
Age Group 3+
Material plastic
Colour Multicoloured
Main
Type Sand Toys
Kind Set
For whom boy
girl
Subject sandbox
Age Group 3+
Packaging net
Package Contents rake /-сито
shovel
sand molds
bucket
toy-float
whirligig
Power supplies none
Number of items 9 pcs
Physical
Material plastic
Colour Multicoloured
Warranty
Warranty 14 months
Package dimensions
Width 190 mm
Height 310 mm
Length 190 mm
Weight 0.35 kg
Volume 0.0112 m3
Type: Set; Gender: boy, girl; Theme: sandbox; Age group: 3+; Packaging: net; Material: plastic; Color: Multicoloured;
139 UAH*
in stock
* Recommended retail price
Where to buy: Same Toy Набір для гри з піском із Повітряної вертушкою (фіолетове відерце) (9 шт.):
Online stores
Boyz.com.ua
Same Toy Набор для игры с песком с Воздушной вертушкой (фиолетовое ведро) (9 шт.)
Comtrading
Игрушка для песка Same Toy с Воздушной вертушкой (фиолетовое ведро) 9 шт (HY-1206WUt-2)
Exe.ua
Игрушка для песка Same Toy с Воздушной вертушкой (фиолетовое ведро) 9 шт (HY-1206WUt-2)
Iphouse.com.ua
Набор для игры с песком Same Toy с Воздушной вертушкой (фиолетовое ведро) 9 шт HY-1206WUt-2
Itbox
Игрушка для песка Same Toy с Воздушной вертушкой (фиолетовое ведро) 9 шт (HY-1206WUt-2)
National networks
24 Moyo.ua
Набор для игры с песком Same Toy с воздушной вертушкой (HY-1206WUt-2)
Для гри в пісочниці Same Toy

Вченими та педіатрами доведено, що правильно підібрані іграшки розвивають дитину. Кожна деталь має велике значення: матеріал, колір, форма, кількість. Дитина поглинає інформацію, як губка. Відповідно до свого віку малеча радує батьків своїми досягненнями. Вміло переставляє ніжки, говорить перше слово або вихваляється самостійним будівництвом пісочного замку.

Будь-яка мама розуміє, що її дитині дуже корисно гуляти. Малюку потрібно бувати на свіжому повітрі, щоб рости здоровим. Збираючись на прогулянку, необхідно підібрати іграшки для дитини. Від цього залежить, чим вона буде займатися і чи буде час, проведений на вулиці, корисним і цікавим. Одне з найулюбленіших занять дитини в теплу пору року — гратися в пісочниці. Граючи з піском, дитина розвивається як фізично, так і розумово, моделюючи величезний світ навколо себе в іграшкові будиночки, містки, доріжки і багато іншого. Відерце, лопатка і пасочки стають незамінними речами для літньої прогулянки.

Для гри з піском Same Toy пропонує велику серію іграшок різного розміру та форм. Усі вони виготовлені з якісного та міцного пластику, безпечного для дітей. Після прогулянки з такими іграшками дитина буде в доброму гуморі, а мама — спокійна.

«Набір для гри з піском із вітрячком (7 од.)»

Код товару: HY-1702WUt

Цікавий набір з яскравим вітрячком — якщо зверху налити воду, колесо з морськими жителями обертатиметься, а вода стікатиме сходинками. Із таким комплектом малюки залюбки будуть копати пісок, формувати пасочки, гратися у воді.

«Вантажівка червона кабіна/жовтий кузов (7 од.)»

Код товару: 967Ut-1

Величезна вантажівка захоплює подих навіть у дорослих дітей. У наборі є лопатка, грабельки, лійка, три формочки у вигляді різних «морських жителів». Така різноманітність зробить ігри цікавішими.

«Набір для гри з піском із повітряною вертушкою (фіолетове відерце) (9 од.)»

Код товару: HY-1206WUt-2

У наборі безліч цікавих деталей для захопливих ігор: лопатка, грабельки, вітрячок, формочки у вигляді черепахи, омара, морської зірки, мушлі, морського коника. Усі деталі яскраві та виготовлені з безпечного пластику. Крім того, ігри з піском сприяють розвитку у дитини дрібної моторики, координації рухів, малюк знайомиться з новими поняттями: обсяг, вага, форма. Споруджуючи різні фігури з піску, дитина розвиває уяву і кмітливість.

Набір для гри з піском «Зірка»

Код товару: 617-15Ut

У наборі: шість пасочок у формі зірки та кулька-брязкальце. Формочки відрізняються розміром та кольором. На дні кожної вказаний порядковий номер та індивідуальний малюнок (бабка, гусінь, бджілка, сонечко, метелик, равлик). Усі пасочки вироблено з міцного матового пластику. Для дітей від 6 місяців.

Набір для гри з піском «Чашки (10 од.)»

Код товару: 618-2Ut

З цим набором можна легко вивчити літери, цифри, геометричні фігури та кольори. Яскраві пасочки-чашки у формі багатогранників приваблюватимуть дітей і допоможуть розвитку зорового і сенсорного сприйняття, покращать моторику рук тощо. Пасочки можна складати у пірамідку або одну в одну як конструктор.

Набір «Відерце синє (8 од.)»

Код товару: 976Ut-2

У велике відерце можна насипати пісок, налити воду. Особливість відра в тому, що дитині не доведеться його підіймати, щоб злити воду. Достатньо просто опустити спеціальний шланг. Де б ви не знаходилися, провести час з дитиною з користю можна завжди, головне — підключайте фантазію, підсилюйте бажання і стежте за настроєм малюка, адже заняття будуть ефективні, якщо дитині вони припадуть до душі.

«Набір для гри з піском (7 од.)»

Код товару: B003-3Ut

Якщо на вулиці тепло, дитина зможе гратися у воді разом з веселими наборами з лійками та вітрячком. У набори входять різноманітні формочки (звірі, рибки, замки), граблі, лопатки, сито, лієчки, відерця. Усі вони відрізняються привабливо-яскравим виглядом, міцністю, за ними легко доглядати. Розвивальний набір на морську тематику. У наборі: сито-рак, ложка-скат, пасочка у вигляді мушлі з крабом, лопатка-кальмар, два човники і велика лійка. Із таким комплектом малюки залюбки будуть копати пісок, робити пасочки, запускати кораблик або поливати землю водичкою.

Menu
Products catalog
Products catalog