Philips SHL3070 Over-Ear [Blue (SHL3070BL/00)]

код товару: SHL3070BL/00
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips SHL3070 Over-Ear [Blue (SHL3070BL/00)]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дротові
Призначення для мобільних пристроїв
Підведення кабелю односторонній
Вид навушників накладні
Тип навушників закриті
Тип кріплення оголів'я
Колір синій
Вага 132 г
Основні
Тип дротові
Призначення для мобільних пристроїв
Підведення кабелю односторонній
Вид навушників накладні
Тип навушників закриті
Тип кріплення оголів'я
Технічні
Номінальний опір 32 Ом
Частотний діапазон 9—23 000 Гц
Чутливість 103 дБ
Варіанти підключення Штекер 3.5 мм (mini-Jack)
Діаметр динаміка 32 мм
Тип магніту NdFeB
Звук Динамічний
Додатково
Активне шумозаглушення
Особливості складна конструкція
м'які амбушури
технологія шумозаглушення
Оголів'я і чашки навушників регулюються для комфортної посадки
Фізичні
Максимальна потужність 40 мВт
Колір синій
Вага 132 г
Розміри 185 х 135 х 40 мм
Завдяки 32-мм випромінювачам навушники BASS+ відтворюють музику з глибокими і насиченими басами. Навушники BASS+ з поворотними чашками і регульованим оголовьем забезпечують відмінну посадку для всіх користувачів. Насолоджуйтеся глибокими і сильними басами. Елегантний дизайн, спеціально налаштовані випромінювачі і басові отвори, які відтворюють навіть наднизькі частоти, - ось секрет фірмового звучання навушників BASS+.
немає в наявності
Як правильно обрати навушники?

Вимоги сучасної людини до навушників набагато жорсткіші ніж ще років 10 тому. Вони повинні чудово звучати, підкреслювати наш стиль, захищати музику від зовнішніх шумів і при цьому нам важливо не «відключатись» від світу. Обираючи нові навушники, можна заплутатись у різновидах шнурів, дужок, децибелів, герців… Які характеристики дійсно важливі і на що слід звернути увагу, розглянемо далі.

Особливості конструкцій

Наскільки зручна для вас та чи інша модель навушників, краще визначити у магазині. Умовно їх можна розділити на: вставні та повнорозмірні (відкриті, закриті). Серед повнорозмірних краще обирати закриті – вони забезпечують насиченим, глибоким звуком, чудовою звукоізоляцією та шумозаглушенням.

Наприклад, навушники Philips SHL3850NC із функцією активного шумозаглушення (до 97%) – незамінна річ для великого міста або під час поїздок у метро.

Їх 32-мм випромінювачі із неодимовими магнітами видають точний і вражаючий звук високої якості. А складана конструкція гарантує зручність зберігання. Обираючи закриті навушники, звертайте увагу і на матеріал амбушюр – вони мають бути шкіряними або велюровими.

Вважається, чим більше діафрагма, тим якісніше звук. Але це не завжди так. У внутрішньоканальних навушниках це значення рідко перевищує 9 мм, але деякі виробники пропонують дійсно гідні варіанти. Вакуумні навушники – одна з найулюбленіших моделей сучасних людей, вона забезпечує ідеальну герметизацію та концентрацію звуку із глибокими басами.

Наприклад, модель Beats urBeats MHD02ZM/B – ці навушники видають глибокі низькі, невагомі високі і чисті середні частоти.

Вони ніколи не заплутаються завдяки пласкому кабелю, на якому, до всього ж, розташований зручний пульт керування з мікрофоном. Ідеальний варіант в якості гарнітури для смартфона!

Бездротові ONKYO E700BT дадуть вам повну свободу руху під час прослуховування музики.

13,5 мм випромінювачі налаштовані на чітке і натуральне звучання.

Однак, деяким вакуумні навушники здаються незручними, оскільки часто випадають та створюють сильний вакуум. Тут варто звернути увагу на якість амбушур. Провідні виробники електроніки пропонують у наборах змінні амбушюри різних розмірів, щоб ви обрали оптимальний.

Насадки обов’язково мають бути максимально м’якими – із силікону або піноматеріалу, який приймає форму вушного каналу.

Підводячи підсумки, повнорозмірні закриті навушники більш довговічні, а великий розмір дозволяє реалізувати максимум звукових можливостей.

Звукові характеристики

Говорять, що сучасні акустичні системи, як і навушники, варто обирати не за технічними характеристиками, а на слух. Але розуміння основних акустичних параметрів не буде зайвим, особливо якщо вас цікавить дійсно якісний звук.

Частотний діапазон. Ми здатні чути звук у діапазоні від 16 Гц до 20 кГц, а отже музика має бути записана саме у цьому діапазоні. Весь діапазон частот умовно ділиться на: низькі, середні та високі частоти. Ідеально, якщо обрані навушники здатні охопити весь частотний діапазон, однак це ще не гарантія якості музики, що звучить без перешкод.

Philips SHL3070 – чудовий приклад навушників із широким частотним діапазоном - від 9 – 23000 Гц.

Вони відтворюють навіть наднизькі частоти, тому підійдуть для прослуховування електроніки, хіп-хопу, року.

АЧХ (амплітудно-частотна характеристика). Хороші навушники мають збалансовану АЧХ, яка на графіку схожа на пряму лінію. Чим більше «хвиль», тим більше вирізнятиметься та чи інша частота. Але не слід занадто захоплюватись дослідженням графіків, адже кожне вухо індивідуальне.

Чутливість. Високочутливі навушники = гучні навушники. Чим вище показник чутливості – тим краще динаміки реагують навіть на найслабкіші рівні сигналу, а отже – звучать гучніше. Цей параметр вимірюється в децибелах (дБ) і він не повинен виходити за межі 100 – 120 дБ/мВт.

Наприклад, ONKYO E900MB – 6-мм динамічний драйвер і чутливість у 107 дБ – гарний приклад маленьких «вкладишів» із потужним звуком.

До того ж, трьохкомпонентна гібридна акустична архітектура балансує низькі, середні і високі частоти.

Імпеданс (електричний опір). Якщо ви хочете отримати максимум гучності та якості, то необхідно, щоб імпеданс навушників був узгоджений із опором техніки, з якою ви плануєте їх використовувати. Для смартфонів та плеєрів слід підбирати навушники із більш низьким імпедансом (до 50-60 Ом), а для стаціонарної – із високим. Так, професійні навушники і, зокрема, геймерські підходять для ПК.

Вартість

Якщо для вас дійсно має значення якісний звук – не намагайтесь зекономити. Жодні треки формату lossless, чи дорогі плеєри не зроблять звучання дешевих навушників краще. І навпаки. Дорогі професійні навушники вимагають відповідної техніки, інакше ви будете чути усі недоліки як записів, так і самої аудіотехніки.

Пам’ятаємо про безпеку

  • Користуючись навушниками у місті, будьте уважні на переходах: зелене світло для пішохода не завжди є причиною для зупинки деяких водіїв.
  • Не зловживайте високою гучністю. З часом, чутливість слухових рецепторів адаптується до улюблених композицій і музика здається вже не такою гучною.

Висновки

Тож ідеальні навушники для прослуховування музики на портативній техніці:

  • мають широкий частотний діапазон
  • високочутливі
  • з невисоким імпедансом
  • недешеві

і головне – зручні саме для вас.

Будьте обережні і слухайте музику з якісною технікою!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів