Drone Force Іграшковий дрон трансформер-дослідник Morph-Zilla

код товару: YW858180
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Drone Force Іграшковий дрон трансформер-дослідник Morph-Zilla:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дрон /2 в 1
Клас ігровий
Максимальна висота 45 м
Основні
Тип дрон /2 в 1
Клас ігровий
Максимальна висота 45 м
Особливості стійкість в польоті
захищеність пропелерів
особливий дизайн
очі світяться
трансформується в автомобіль і продовжує їхати по суші
Пульт керування
Тип управління, кількість каналів радіокерування
Живлення пульта 3хААА
Частота пульта 2.4 ГГц
Літальний апарат
Живлення моделі акумулятор
Режими, можливості
Ігровий
Комплектація
Акумулятори 1 шт
Док-станція/зарядний пристрій USB кабель
Інше пропелери /4 шт.
інструкція
контролер
Розміри і маса літального апарату
Розміри 13.5 x 13.5 x 35.5 см
Ширина 35.5 см
Колір чорний
жовтий
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 480 мм
Висота 130 мм
Довжина 360 мм
Вага 0.95 кг
Об'єм 0.0225 м3
Універсальний дрон 2 в 1 на радіоуправлінні, що легко трансформується із повітряної у наземну модель! Управляйте безпілотником у повітрі, змінюйте його конфігурацію – і він продовжить рух вже на землі без жодних обмежень. Керування фантастичним безпілотником здійснюється за допомогою контролера. Надавати команди дрону можна будь-де у діапазоні до 45 метрів. Управління інтуїтивно-зрозуміле та стабільне. Екзоскелет легкий, міцний і довговічний, конструкція безпечна, а лопаті захищені. Беріть його з собою на виконання важливої місії та для захисту від ворогів. Дрон-трансформер підходить для використання у приміщенні та на вулиці. Рекомендований вік: 8+
1890 грн*
немає в наявності
Де купити: Drone Force Іграшковий дрон трансформер-дослідник Morph-Zilla:
Boyz.com.ua
Drone Force Игрушечный дрон трансформер-исследователь Morph-Zilla
Iphouse.com.ua
Игровой дрон Auldey Drone Force трансформер Morph-Zilla
Mekka
Игровой дрон Drone Force Трансформер Morph-Zilla (YW858180)
Евротой (eurotoy.com.ua)
Игрушечный дрон Auldey Drone Force Трансформер-исследователь Morph-Zilla (YW858180)
Скарби (ckapbu.com)
Дрон игровой Auldey YW858180 Трансформер Morph-Zilla
Особливості дрона:
Дрон має функцію авто-зльоту та авто-приземлення. Максимальна дальність польоту – 45 м. Одне натискання кнопки – і літаючий дрон швидко трансформується у наземну модель, пересуваючись на маленьких колесах. 

Ігрові дрони Drone Force – інопланетні володарі небес

Наукові досягнення, а часом, навіть, симбіоз земних істот та безпілотних технологій породили справжнє технологічне диво – ігрові дрони Drone Force! Фантастичні апарати та створіння прибули на Землю допомогти дітям досліджувати небо та захищати їх від ворогів. Легкі, проте цілком практичні, потужні та водночас безпечні для власника – все це у поєднанні з приголомшливим дизайном та набором додатковихї можливостей кличе володіти, керувати, грати якнайшвидше.

Auldey разом з AlphaToys – передовий виробник анімаційного контенту та іграшок розпочав в Україні продаж унікальних ігрових дронів Drone Force. Вони прибули саме напередодні свят, тож Святому Миколі тепер буде легше впоратись зі своєю роботою.

Вони вироблені із якісної пластмаси, кольори яскраві, конструкція досконала. Три з чотирьох безпілотники постачаються із зручним 2.4 ГГц РУ контролером, керування інтуїтивно-зрозуміле та логічне, один з них (найпростіший з керуванням навіть з однієї руки, для найменших на IR променях. Дрони можуть літати вверх/вниз, вперед/назад, рухатись вбік, повертати вправо/вліво та зависати у повітрі. Один їх зовнішній вигляд вмить запалить очі дітлахів!


Модель №1 - Stinger. Чи то жук, чи то шершень?.. Поєднання дрона з хижою комахою справляє незабутнє враження! Його очі світяться, дизайн екзоскелета точно відтворює риси отруйної комахи.

Безпілотник на інфрачервоному управлінні, він приймає команди у діапазоні до 15 метрів, а керування здійснюється однією рукою за допомогою зручного контролера з гіродатчиком. Бюджетний варіант серед 4-х моделей, чудовий для початківців та для використання у приміщенні чи поза його межами.

 

Модель №2 – Vulture Strike або «Атакуючий Гриф» - створить справжню подію у повітряному просторі, адже дрон оснащено функцією “пошуку” цілі та «ракетних» пострілів. Він буде з вами поруч під час будь-яких секретних місій та стане на захист у потрібний момент.

«Лазерний» приціл допоможе здійснити точний постріл. Гриф виконує накази у діапазоні 45 метрів, приймаючи сигнал зі зручного пульта РУ в помешканні чи поза його межами.


 

Модель №3 – Angler Attack. Фантастичне поєднання морського хижака з безпілотними технологіями. Це справжній жах глибоководної темряви, який лякатиме і захоплюватиме водночас.

Модель оснащено led-підсвічуванням, пластик – люмінесцентний, тому дрон ідеально підходить для запуску у нічне небо. Монстр із морських глибин супроводжуватиме вас під час таємних операцій на відстані до 45 метрів.


 

Модель №4 – Morph-Zilla, унікальний дрон-трансформер класу «повітря-земля». Безпілотник, наче універсальний солдат, може працювати і в повітрі і на землі. Одним натисканням клавіші на пульті РУ дрон вмить змінить свою конфігурацію, підлаштовуючись під будь-які завдання в повітрі чи на поверхні землі.

Зручний контролер керує дроном у діапазоні аж до 45 метрів в помешканні чи поза його межами. Із функцією авто-зльоту і авто-приземлення «Морф-Зілла» стане вашим вірним супутником у ігрових баталіях. Має можливості виконання фігур вищого пілотажу.

Дитячі ігрові дрони Drone Force від Auldey постачаються у яскравих фірмових коробках разом із контролером, акумулятором, USB-кабелем, змінними лопатями та інструкцією. Безпілотник стане незабутнім подарунком дітям. Він відкриє їм  світ до робототехніки, адже майбутнє юних командувачів за дронами! Додайте лише батарейки – і ексклюзивні дрони, які вперше прибули до Украіни, піднімуться в повітря !   

В магазинах країни вже цього тижня ! Є шанс допомогти Святому Миколі!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів