Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - Infinity Nado - Арена Auldey Infinity Nado для турнірів дзиг

Арена Auldey Infinity Nado для турнірів дзиг

код товару: YW624903
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Арена Auldey Infinity Nado для турнірів дзиг:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Арена для дзиґ Nado
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 5+
Колір синій
Вага 240 г
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Арена для дзиґ Nado
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 5+
Упаковка картонна коробка
В комплекті арена
Елементи живлення відсутні
Особливості Застосовується для дзиґ різних виробників
Невисокий борт
Фізичні
Розмір 43 см діаметр
Колір синій
Вага 240 г
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 410 мм
Висота 80 мм
Довжина 410 мм
Вага 0.30 кг
Об'єм 0.0134 м3
Арена Infinity Nado для турнірів дзиґ. Можна застосувати для дзиґ різних виробників. Не надає переваг для будь-яких з них для чесності визначення переможців. Невисокий борт для можливості викидання суперника за межі арени. Велика площа для участі кількох суперників.
немає в наявності
Перша в Україні генерація блейдів Infinity Nado  - руху блейдерів!

Блейди або дзиґи – це легендарні іграшки, які сколихнули деякі частини світу ще у 90-х. Блейди стали культовими: герої коміксів крутили їх, персонажі мультфільмів теж били блейди – іграшка поширилась Азією, де навіть почали проводити турніри блейдерів!

Проте забагато років до того, коли сучасні батьки були такими ж малими, вони вже бились блейдами-дзигами, тоді їх отримували не в магазинах, а з механізмів годинників. Ці годинникові шестерні й започаткували гру.  Тож тепер ми розуміємо - з чого та як все почалось.
Нарешті культові блейди INFINITY NADO з’явились в Україні! Саме напередодні свят починається продаж ліцензованої колекції іграшок бренду AULDEY – 16 бійців трьох типів INFINITY NADO та арени для бою!  Існує можливість також боротьби над ареною на “канатах”, запуску зі спіральних систем на арену та багато інших аксесуарів, які буде додано згодом. Ці аксесуари та всі серії та типи блейдів планується долучити вже у 2018-му.

Запеклий бій, стрімка швидкість та невпинна енергія NADO
Гра з блейдами INFINITY NADO -  це стрімка, швидка та вражаюча силою і маневрами баталія! Брати участь у грі можуть декілька учасників – і чим більше їх, тим вражаючою стає гра! Учасники бою запускають своїх бійців різної конфігурації спеціальним пусковим пристроєм – і тут починається магія фізики, логіки та вправності блейдера: дзиґи набирають швидкості, обертаються, мов у бойовому танці, та уражають супротивників! Переможений або втрачає енергію, та зупиняється, або виштовхується за межі, а часом розділяється на частини – і так до фінального поєдинку! Поле бою – будь яка поверхня, проте зручніше використовувати оригінальну турнірну арену з бортиками, тут і має відбуватись турнір.  Розпочинається турнір традиційним бойовим закликом : “Один, два, три, НАДО! “.

Стратегічна місія гри з INFINITY NADO
Гра з блейдами INFINITY NADO не схожа ні на жодні інші подібні ігри. Збірка блейдів-бійців розвиває моторику рук та пальців. Блейдери можуть об’єднуватись як в команди, так і виступати в одиночних поєдинках. Процес гри – це не простий ”запуск” дзиґи: гравці продумують стратегію та тактику запуску так, аби якнайшвидше та потужніше уразити противника. Ігри з блейдами пояснюють базові закони фізики.  “Один, два, три, НАДО! “


Блейд-армія INFINITY NADO
Наразі в каталозі ERC представлено 16 різних бійців INFINITY NADO. Вони відрізняються дизайном та серією. Тому блейдери можуть збирати власні армії, комбінувати, виступати за різні команди та мати бійців-лідерів! Все як у справжніх турнірних поєдинках!

Також блейди поділяються на типи:
-Attack (Атакуючий)
-Endurance (Витривалий)
-Defense ( Обороняючий)
-Balance (Балансуючий)


Тому блейдер може створити свою ідеальну армію,  де кожен солдат буде нести персональну місію.
Зауважте – не існує найсильнішого блейду (кожен блейд має свої переваги та вади), проте може існувати найсильніший гравець, який вдало користуватиметься ситуацією, миттєво логічно використає той блейд, чси комбінацію, яка буде найпотужною в комбінації з іншими гравцями ! “Один, два, три, НАДО! “


 
Серії INFINITY NADO
Наразі у каталозі ERC представлено 16 блейдів, що належать до трьох серій: “Спліт”, “Атлетік” та “Стандарт”.

Серія “Спліт” відрізняється від інших кількістю блейдів в комплекті – тут їх два. В комплект блейдів входить пристрій для запуску та, залежно від типу, металеве кільце, що атакує супротивника, викрутка. Блейди можна кастомізувати, доповнюючи додатковими аксесуарами, і створювати ідеальних бійців – швидких та маневрених.

 

Серія “Атлетік” – спортивна, ці блейди якнайкраще підходять для турнірів на швидкість та тривалість руху.  Інші серії та численні аксесуари надійдуть теж, але це буде вже наступного року.

 

 


 
Блейди INFINITY NADO – це іграшка для всіх, без вибірки за гендером чи віком. Діти можуть грати між собою або поодинці, старші  з молодшими чи навпаки, батьки з дітьми і всі-всі!   Блейди INFINITY NADO здатні змагатись на арені з блейдами інших виробників, такі битви не менш запальні. В них блейди INFINITY NADO мають додаткову місію – довести, що саме іх є сенс використовувати переможцям. “Один, два, три, НАДО! “


Долучайтесь до руху блейдерів в Україні!  Вже цього тижня!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів