Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips BTB8000:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип мікросистема
Потужність 150 Вт
Формула акустики 2.0
Tипи дисків CD-R
CD-RW
MP3-CD
Флеш-накопичувач USB
CD
USB-порт для відтворення / зарядки
Габарити ( ВxШxГ ) 145х230х240 мм см основний блок, 261х173х241 мм динаміки
Основні
Тип мікросистема
Потужність 150 Вт
Формула акустики 2.0
Носії
Завантаження дисків горизонтальна
Tипи дисків CD-R
CD-RW
MP3-CD
Флеш-накопичувач USB
CD
Мультимедіа
Еквалайзер
Особливості Пульт ДК
Годинники
Таймер
ЖК дисплей /VFD
Радіо тюнер
Діапазони тюнера FM
RDS
Пам'ять, кількість станцій 20 /20 FM; 20 DAB+
Інтерфейси
USB-порт для відтворення / зарядки
Вихід на навушники 3.5
Бездротові інтерфейси
Bluetooth
Фізичні
Вага 8.7 кг
Колір Чорний
сріблястий
Габарити ( ВxШxГ ) 145х230х240 мм см основний блок, 261х173х241 мм динаміки
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 330 мм
Висота 300 мм
Довжина 590 мм
Вага 10.00 кг
Об'єм 0.0584 м3
Тип: мікросистема; Формати дисків: CD-R, CD-RW, MP3-CD, Флеш-накопичувач USB, CD; Потужність: 150 Вт; Формула акустики: 2.0; Габарити (ВхШхГ): 145х230х240 мм;
немає в наявності
Вбудований вимірювач рівня гучності показує рівень вхідного сигналу

Вбудований вимірювач VU вказує рівень сигналу вашої музики в кожному джерелі.

Це дозволяє перевірити, чи є вхідний сигнал дуже високим або дуже низьким.

Шаленiй вiд звуку: Philips BTB8000

Мобільні пристрої — найпопулярніше джерело передачі звуку. А для його прослуховування потрібна акустична система, бажано компактна, потужна і бездротова. Така, як Philips BTB8000 — музична мікросистема з потоковою трансляцією через Bluetooth, новою технологією DAB і вбудованим волюметром.

Bluetooth

Після першого підключення smart-пристрою музична система Philips активується за допомогою Bluetooth-підключення девайса. Це також активує джерело Bluetooth, що дозволяє швидко і зручно передавати музику в будь-який час.

Вбудований волюметр

Вбудований вимірювач VU демонструє рівень сигналу музики у кожному джерелі. Завдяки ньому можна перевірити, чи є вхідний сигнал дуже високим або навпаки – дуже низьким. Для моделей, що підтримують зовнішні джерела, такі як аудіовхід або Bluetooth, можна відрегулювати вихідну гучність з мобільних пристроїв, щоб встановити бажаний рівень музики, оптимізуючи якість звуку з джерела.

Швидка зарядка за допомогою USB

Порт USB можна використовувати не тільки для прослуховування музики. Інтелектуальне управління живленням по USB забезпечує прискорену зарядку (2 А) smart-пристроїв, коли музична система перебуває в режимі очікування.

Режими для USB-Direct: «швидко назад/швидко вперед», «відтворення/пауза», «попередня/наступна», «запрограмоване відтворення», «повтор», «упереміж», «стоп».

Відтворення MP3-CD, CD і CD-R / RW

MP3 — революційна технологія стиснення, завдяки якій великі цифрові музичні файли можуть бути зроблені в 10 разів менше, без істотного погіршення якості звуку. MP3 став стандартним форматом стиснення звуку, використовуваним у всесвітній павутині, що дозволяє швидко і легко передавати аудіофайли.

Режими відтворення дисків: «повторити/одна/все/програма», «відтворення в довільному порядку», «програмування 20 доріжок», «швидко вперед/ назад», «пошук наступної/попередньої доріжки».

Bass Reflex Speaker System

Bass Reflex Speaker System забезпечує глибоке звучання басів з компактною системою гучномовців. Він відрізняється від звичайної системи гучномовців коробкою на додаток до бас-трубки, яка акустично вирівняна з низькочастотним динаміком для оптимізації низькочастотного спуску системи. Результатом є більш глибокий контрольований бас і більш низьке спотворення. Система працює, резонуючи повітряну масу в бас-трубці, щоб вібрувати як звичайний вуфер. У поєднанні з відповіддю сабвуфера система розширює загальні низькочастотні звуки, щоб створити абсолютно новий вимір глибоких басів.

Сумісний із форматами DAB і FM

DAB (Digital Audio Broadcasting) — цифрове радіомовлення, що перевершує за якістю аналогове FM-передавання звуку, а також нова технологія передачі сигналу через наземні станції. Це забезпечує слухачеві ширший вибір і чистий звук без перешкод. Технологія дозволяє ресиверу захоплювати найпотужніший з виявлених сигналів. В Україні заплановане впровадження формату DAB на 2018-2020 рр.

Підтримується традиційний формат FM-радіомовлення за допомогою тюнера. У пам’яті швидкого пошуку зберігається 20 станцій.

Регулювання високих і низьких частот

Регулювання ВЧ і НЧ — це функції еквалайзера, завдяки яким можна слухати музику на свій смак. Treble спеціально регулює посилення високих тонів в музиці, в той час як бас контролює рівень посилення низьких тонів. Використовуючи клавіші «вгору» і «вниз», слухач може зручно розміщувати більш-менш акцент на низьких і високих тонах або залишати високі і низькі частоти для відтворення музики відповідно до своїх вподобань.

СПЕЦИФІКАЦІЇ Philips BTB8000:

  • Підтримувані медіа-носії CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, USB
  • Максимальна потужність 150 Вт
  • Bluetooth V 2.1
  • Будильники сигнал CD, звуковий сигнал з радіо, сигнал USB
  • Годинники на головному екрані, таймер відключення
  • Дисплей VFD
  • Габарити основного пристрою (Ш×В×Г) 230×145×240 мм
  • Вага 8,7 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів