Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E BPN63145GR 16" (сірий):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип рюкзак
Форм-фактор ноутбука 16"
Матеріал нейлон
поліуретан
Колір сірий
Основні
Тип рюкзак
У напрямку міський стиль
молодіжна
унісекс
для поїздок
Форм-фактор ноутбука 16"
Матеріал нейлон
поліуретан
Відділення
Для ноутбука 16
Для мобільного телефону
Для аксесуарів
Органайзер
Дод. зовнішнє
Дод. внутрішнє
Кишеня для пляшки
Особливості
Ручки для перенесення
Особливості оснащений USB інтерфейсом
Фізичні
Колір сірий
Розміри (ШхВхТ) 48x36х24 см
Вага 600 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 380 мм
Висота 460 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.95 кг
Об'єм 0.0280 м3
Рюкзак сірого кольору для повсякденного використання та подорожей. Зовнішня частина виконана з водовідштовхуючого матеріалу, а внутрішня амортизує поштовхи та удари.
немає в наявності
Рюкзак зроблено з практичних та надійних матеріалів. Водовідштовхуюча тканина захистить речі та техніку від вологи, а амортизуюча внутрішня частина - від пошкоджень при падінні та поштовхах. В цій моделі використовується металева фурнітура. У рюкзак поміститься ноутбук, планшет, зарядний пристрій, документи та особисті речі. Рюкзак оснащений USB-портом для зручного використання портативної батареї. Для транспортування є ручка та регулюємі плечові лямки з амортизуючими накладками. Для зручності передбачена ортопедична спинка.
Обери компаньйона 2Е

Для сучасного мешканця міста кожна хвилина — це можливість, існуюча чи втрачена. За таких ритмів рухатися мусиш швидко, мобільно й легко. І тут зручний, просторий, виготовлений з якісних матеріалів рюкзак або сумка є насправді супутником, а не лише аксесуаром. 2Е підготував напрочуд функціонально організовані товари для всіх сегментів споживачів.

Рюкзак для ноутбука 2E-BPK63148BK 16"

Функціональний рюкзак для ноутбука з діагоналлю 16 дюймів, виконаний з міцного текстилю та екошкіри. Його форм-фактор і дизайн розроблені для комфортного носіння тривалий час. Спинка моделі отримала м’яку підкладку, що армує нерівності від речей. Рюкзак має кодовий та звичайний замки. Внутрішній простір організований так, щоб ноутбук розміщався незалежно від решти речей. Тому великий відділ для 16-дюймового ноутбука — це окрема кишеня з гумовими фіксаторами та м’якими поролоновими стінками.

Таким чином девайс захищений від ударів, пошкодження іншими речами і промокання. Додатково рюкзак має дев’ять відділів різної величини та призначення. При цьому від численних кишень ємність великого внутрішнього відділу не зменшена. Функціональні кишені такі: для 10-дюймового планшета чи електронної книги; три довгі невеликі відділи для ручок, олівців чи дротів та флешок; чотири кишені для різних дрібничок, а також документів, гаманця, візитівок; невеличкий відділ на застібці.

Особливість цієї моделі у високій ергономіці: рюкзак має прихований дріт-спіраль — замок, яким можна, наприклад, пристебнути рюкзак до стовпа чи до валізи. Замок вбудовано в сам рюкзак, що дуже зручно під час подорожей. Особливо зручним рішенням є USB-кабель, який дозволяє під’єднати, приміром, смартфон до мобільної батареї. Ідеальний вибір для тих, хто часто подорожує, але віддає перевагу мобільним рюкзакам, аніж валізам.

Рюкзак для ноутбука 2E-BPN65007BK 16" (чорний) та 2E-BPN65007DG 16" (темно-сірий)

Ця модель рюкзака 2Е середнього розміру для 16-дюймових ноутбуків є у двох кольорах: чорному та темно-сірому. Рюкзак, виконано з міцного нейлону, пасуватиме під різні стилі одягу, оскільки має просту і не громіздку форму та витриманий дизайн.

Шлейки і ручка — зони підвищеного зношення — виконані зі зносостійкого матеріалу. Внутрішні кишені організовані таким чином, аби маленькі та цінні речі зберігалися окремо, а великий основний відділ був ємним та великим. Кишеня для ноутбука виконана з м’якого матеріалу, який додатково захищатиме пристрій від ударів, подряпин та вологи.

Рюкзак для ноутбука 2E-BPN63145GR 16"

Універсальний рюкзак мешканця міста може вмістити 16-дюймовий ноутбук та ще цілу купу речей. Модель зі стриманим дизайном чудово пасуватиме прихильникам смарт-кежуалу чи спортивного стилю. Виконаний з міцної тканини, що добре затримує воду. Задня частина рюкзака — м’яка та рельєфна, завдяки чому створюється додатковий комфорт для спини.

Ця модель також отримала USB-кабель та безліч внутрішніх кишень для речей. Великий відділ для 16-дюймового ноутбука, окремий — для 10-дюймового планшета. Крім цього, ще шість різних відділів. Головна особливість рюкзака — технологія «проти злодіїв», коли рюкзак на спині, то доступ до кишень неможливий.

Рюкзак для ноутбука 2E-BPN9004BK 16"

Рюкзак для переноски ноутбуків з діагоналями до 16 дюймів виконано зі зносостійкого нейлону, спинка та плечові ремені — з вентильованого матеріалу. Модель складається з двох основних відділів і п’яти кишень різного розміру. Основний відділ вміщує багато об’ємних речей. Три додаткові кишені знаходяться в основному відділі, а ззовні — дві бічні кишені, відділ на передній частині та прихована кишеня на блискавці в спинці рюкзака. У прихованому відділі знаходиться кабель USB.

Відділ для ноутбука виготовлений з м’якого ущільнювача і закривається двома блискавками. Між відділом для ноутбука та основним знаходиться маленька кишеня. Рюкзак може похизуватися чотирма світловідбивачами.

Рюкзак для ноутбука 2E-BPN8516GR 16" (сірий)

Ергономічний рюкзак з основним відділом та кількома додатковими адаптований для 16-дюймового ноутбука. Матеріал рюкзака — водонепроникний нейлон, тому всі речі надійно захищені навіть у сильну зливу. Відділ для ноутбука — це м’яка кишеня, що створює посилений захист для пристрою.

Форм-фактор моделі особливо сподобається тим, хто, крім ноутбука, носить із собою також зошити, книжки та паперові документи. Тож стане оптимальним варіантом для школярів і студентів.

Сумка для ноутбука 2E-CBP68506GR 16"

Універсальна сумка 2Е для ноутбука з діагоналлю 16 дюймів. Завдяки стриманому дизайну та сірому кольору вона пасуватиме і жінкам, і чоловікам. Оптимальний варіант для офісного працівника. В основі сумки — зносостійкий нейлон з водовідштовхувальними властивостями та міцна металева фурнітура. Таким чином, злива не страшна і за ноутбук можна не турбуватися.

Сумка має декілька відділень: основну для ноутбука, кишеню для дрібних речей, кишеню на блискавці з тильної сторони. У сумки є спеціальна стрічка для фіксації на ручці валізи, це дуже зручно для подорожей.

Сумка для ноутбука 2E-CBN315GY 16"

Компактна сумка для ноутбуків з діагоналями до 16 дюймів. Матеріал — водовідштовхувальний нейлон, стійкий до пошкоджень. Сумка виконана в мінімалістському дизайні, тому чудово пасуватиме під офісний стиль одягу. Вся фурнітура моделі — металева.

Сумка складається з двох відділень: великого для ноутбука та кишені на фронтальному боці — для блоку живлення, записника, смартфона. Вага сумки — 450 г.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів