Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Творчість - Sequin Art - Набір для творчості PICTURE ART Craft Teen Троянда

Sequin Art Набір для творчості PICTURE ART Craft Teen Троянда

код товару: SA_1419
Технічні характеристики Sequin Art Набір для творчості PICTURE ART Craft Teen Троянда:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Набір для творчості
Категорія розвитку дрібна моторика
творчий розвиток
логіка
Вік 8+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Основні
Вид Набір для творчості
Тип Картинка з блискітками
Категорія розвитку дрібна моторика
творчий розвиток
логіка
Вік 8+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Комплектація інструкція
шпильки
блискітки
кольорове зображення
основа
контейнер
Фізичні
Габарити 15x29 см
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 40 мм
Довжина 310 мм
Вага 0.25 кг
Об'єм 0.0026 м3
Дивовижний набір для створення сяючої картини від Sequin Art з художнім написом "ROSE" (30 х 15 см). На спеціальну основу дитині потрібно прикріпити кольоровий шаблон. Наступний крок - зняти захисну плівку і за допомогою шпильки прикріплювати до клейкої поверхні різнокольорові блискучі стрази. Їх колір повинен відповідати кольору вибраної комірки. Набір містить безліч різнокольорових деталей-блискіток, прямокутну форму з пінополістиролу, рожевий трафарет з контурами, шпильки і органайзер для блискіток. Набір - чудовий подарунок як для дітей, так і для дорослих. Рекомендований вік: від 8 років.
492 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Sequin Art Набір для творчості PICTURE ART Craft Teen Троянда:
Інтернет магазини
Boyz.com.ua
Sequin Art Набор для творчества PICTURE ART Craft Teen Rose
Comtrading
Набор для творчества Sequin Art PICTURE ART Роза
Iphouse.com.ua
Набор для творчества Sequin Art PICTURE ART Craft Teen Rose SA1419
Medvegonok.com.ua
Картина из пайеток набор для творчества Craft Teen Rose Sequin Art
Mekka
Набор для творчества Sequin Art Picture ArtРоза 15*29см (SA1419)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Набор для творчества Sequin Art PICTURE ART Craft Teen Rose (SA1419)
Обираємо подарунки до Дня усіх закоханих

Напередодні Дня святого Валентина ми підготували для вас добірку тематичних подарунків. У кожного з нас свої вподобання: м’які іграшки, набори для творчості, скрині для прикрас тощо. У добірці ви знайдете різноманітні варіанти від провідних європейських виробників.

М’які іграшки

Kaloo

Kaloo – французький бренд, який відомий виробництвом милих і неймовірно м’яких іграшок. Візитівкою виробника є впізнаваний дизайн: пухкі та кругленькі силуети, пастельні кольори, ніжні матеріали та увага до деталей. Іграшки Kaloo вже упаковані у милу подарункову коробочку, прикрашену шовковистою стрічкою.

sigikid та колекція Beasts Town

Саме ця колекція німецького виробника sigikid найяскравіша з-поміж інших і, мабуть, взагалі – найоригінальніша серед усіх м’яких іграшок. Вона не має вікових обмежень, оригінальних плюшевих особистостей люблять і дорослі і малі.

Комар Кривава Мері

Гострий нюх цієї милої дами дозволяє їй відстежувати нові жертви і знаходити навіть найслабкіші запахи. Екстраординарні здібності допомогли Кривавій Мері піднятись на вершину успіху, залишивши далеко позаду паризьких парфумерів. Однак, на останньому Тижні Моди один істеричний парфумер ледве не поклав кінець успішній кар’єрі Кривавої Мері. Тому вона швидко залишила вир моди і відправилась досліджувати наш світ.

Лев Хоробра грива

Хоробра грива – зірковий стиліст у містечку BeastsTown. Його спеціалізація – кострубате та кудлате волосся, стійке до будь-яких погодних умов. Багато звірів відкрили свою особистість в його салоні, а найбільш відома його робота – стильна укладка для вівці Мопп Тоддел. М’яка плюшева особистість неодмінно полонить серце кожного.

Пташка «Всього найкращого!»

Ця ексцентрична птиця подолала усі перешкоди, щоб прилетіти до тебе. Птиця дуже красномовна, любить сентиментальні пісні, може брехати тобі в обличчя і постійно поправляє пера під ексклюзивною сукнею, щоб вона чудово сиділа. Та саме в такі моменти ви повинні присягати на свою нескінченну відданість їй, інакше вона не буде витрачати ані секунди і приголомшить вас своїм оглушливим криком: «Всього найкращого!».

Віслюк Дурник

Віслюк має велике серце і про його щедрість відомо всім! Протягом багатьох років він виконує свою почесну місію на виході зі школи - допомагає малечі переходити через дорогу. Проте його темно-сіре хутро важко побачити в осінній похмурий ранок. Щоб дітлахи могли його розгледіти, маленькі протеже пофарбували йому морду білим кольором. Але віслюк все ще не може звикнути до свого нового вигляду. Не те щоб він марнославний, він просто має потребує в любові та дружніх обіймів!

Same Toy

Милі ведмедики від Same Toy – найуніверсальніший подарунок не лише у День народження, а і у день усіх закоханих.

Ведмедики, заввишки 13 см, виконані у коричневому, світло-коричневому, бежевому, сірому та білому кольорах. Кожен з них прикрашений метеликом у клітинку.

Скрині для дрібничок goki

Музичні скрині із балеринами або конячками, що обертаються під приємну мелодію – це, мабуть, один з найприємніших подарунків для дівчат.

Скрині німецького виробника goki виконані у ніжних рожевих кольорах, зовні прикрашені квітами, сердечками, метеликами. Всередині скрині оздоблені м’яким текстильним матеріалом рожевого кольору.

Набори для творчості

Серед наборів для творчості представлено багато комплектів виробника Sequin Art. Є великий вибір розмальовок по номерам із милими тваринками.

Також є чудові набори із блискучими паєтками або мозаїка.

Заняття для справжніх творчих особистостей, які полюблять творити руками.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів