Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Moser TrendCut Li-Ion 1661.0460:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип для волосся
Комплектація футляр/чохол
ножиці
масло
щіточка для чищення
насадки
гребінець
Кількість насадок в комплекті 6 шт
Кількість установок довжини 6
Самозаточуючі леза
Регулювання довжини стрижки зміною насадок
Мінімальна довжина стрижки 3 мм
Максимальна довжина стрижки 25 мм
Джерело живлення мережа
акумулятор
Час зарядки 4 г
Колір чорний
Вага 160 г
Основні
Тип для волосся
Комплектація футляр/чохол
ножиці
масло
щіточка для чищення
насадки
гребінець
Кількість насадок в комплекті 6 шт
Функціональні можливості
Кількість установок довжини 6
Самозаточуючі леза
Характеристики
Регулювання довжини стрижки зміною насадок
Мінімальна довжина стрижки 3 мм
Максимальна довжина стрижки 25 мм
Покриття лез нержавіюча сталь
Живлення
Джерело живлення мережа
акумулятор
Час роботи 100 хв
Час зарядки 4 г
Фізичні
Колір чорний
Вага 160 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 80 мм
Довжина 250 мм
Вага 0.60 кг
Об'єм 0.0034 м3
Тип: для волосся; Кількість насадок в комплекті: 6 шт; Кількість установок довжини: 6; Самозагострювальні леза: є; Мінімальна довжина стрижки: 3 мм; Максимальна довжина стрижки: 25 мм; Регулювання довжини стрижки: зміною насадок; Джерело живлення: мережа, акумулятор; Час зарядки: 4 г; Колір: чорний; Вага: 160 г;
немає в наявності
Пристрої, які обирають експерти індустрії краси

Історія компанії розпочалася 1919 року, коли Лео Уолл винайшов першу у світі електричну машинку для стрижки волосся – революційний для свого часу прилад, що було оснащено вбудованим мотором.

Наразі WAHL Clipper Corporation — міжнародна корпорація, якій належать такі відомі в усьому світі торгові марки, як WAHL і Moser. WAHL розробляє та виготовляє інструменти для професійних перукарів і грумерів, а також для домашнього догляду за волоссям і шерстю тварин.

Мета WAHL – забезпечити користувачів інструментом для дбайливого догляду за волоссям, якого досягають через інновації та сталий розвиток продукції.

Інноваційні розробки та високотехнологічні новинки представники компанії регулярно демонструють на міжнародних виставках, а доказом ефективності й надійності є щоденна праця перукарів і стилістів, що обирають інструменти WAHL.

Тример Aqua Groom

Зручний водонепроникний тример буде корисним для догляду за волоссям, моделювання бороди та вусів. Пристрій із гумовою ручкою, що не ковзає, створено для щоденного використання. У наборі дві змінні головки й 12 напрямних насадок, призначених для застосування на різних ділянках тіла. Взаємозамінні бритвені головки виготовлено з високовуглецевої сталі, що є гарантією надійності та довговічності. Багатофункціональний тример WAHL Aqua Groom стане гарним помічником під час подорожі, адже замість п’яти бритв під рукою буде один компактний прилад, а також зручний чохол для аксесуарів. Завдяки системі блокування Travel Lock пристрій гарантовано не ввімкнеться під час подорожі. Літій-іонна технологія, яку використано в тримері, забезпечить 3 години автономної роботи, а для повного заряджання необхідна 1 година. Про повне заряджання повідомляють світлодіодні лампочки, що припиняють пульсувати. Тример легко мити, а подвійна сіточка бритви робить догляд за волоссям легшим ніж будь-коли.

  • Потужність 6 Вт
  • Матеріал леза сталь
  • Кількість насадок 12

Тример Aqua Shave

Цей зручний у використанні тример із широкими лезами призначено для вологого й сухого гоління. Головки, що обертаються, та інноваційні гнучкі сіточки, якими оснащено прилад, забезпечують гладеньке, точне й комфортне гоління. Леза виготовлено із нержавіючої сталі, що гарантує надійність і довговічність роботи приладу. Завдяки ергономічним гумовим ручкам пристрій легко та зручно тримати, тож відчуття втоми під час роботи не виникатиме. Тример легко очистити після використання. Індикатор сповістить про повне заряджання, якого вистачить на 90 хвилин роботи.

  • Матеріал леза нержавіюча сталь
  • Кількість насадок 9

Тример Vacuum Trimmer

Родзинкою тримера WAHL Vacuum є центробіжний вентилятор — механізм, який забезпечує вакуумне всмоктування зрізаного волосся, що гігієнічно й зручно. Після стрижки треба звільнити двопозиційний знімний резер­вуар, що вловлює до 96 % волосків. Завдяки конструкції самозаточувальні леза забезпечують гладенький та комфортний тримінг щоразу. У комплекті з тримером є насадки, з допомогою яких можна моделювати стрижку будь-якої довжини, обробити скроні та навіть створити візерунки. Витривалий літій-іонний акумулятор забезпечує 90 хвилин роботи без дротів. Завдяки функції швидкого заряджання можна продовжити роботу від мережі за потреби, а cвітлодіодний індикатор сигналізує щодо стану повної зарядки акумулятора. Пристрій можна без хвилювань помити під струменем води, адже усі важливі деталі надійно захищено.

  • Матеріал леза нержавіюча сталь
  • Живлення акумулятор

Машинка для стрижки

Це професійна мережева машинка для стрижки з вібраційним електродвигуном Moser із електромагнітною котушкою, що вирізняється високим рівнем надійності та довговічності, а також ножовим блоком. Фіксований ножовий блок приладу виготовлено з високоякісної легованої сталі й загострено з особливою точністю за технологією Star Blade. Запатентований механізм MultiClick забезпечує перемикання за пару секунд п’яти варіантів довжини зрізу — від 0,7 до 3 мм, а ширини — 46 мм. Кожен інструмент вручну перевіряють перед пакуванням щодо якості збирання та точності зрізу.

  • Потужність 10 Вт
  • Матеріал леза сталь
  • Кількість насадок 2

Moser Lithium Pro LED

Це сучасна машинка для стрижки волосся, з якою можна легко створювати чудові зачіски. Леза із нержавіючої сталі бездоганно ріжуть і їх призначено для тривалої експлуатації. Швидкознімний ножовий блок легко впорається з волоссям різної жорсткості. Завдяки літій-іонному акумулятору автономно працювати машинкою можна до 100 хвилин. Повністю пристрій заряджається швидко — про це сигналізує індикатор. Із вісьмома насадками можна підібрати оптимальну довжину зачіски від 1 до 25 мм. У комплекті також є ножиці, гребінець, мастило, щітка для чищення та чохол для зберігання.

  • Матеріал леза сталь
  • Кількість насадок 8

Moser TrendCut

Машинка для стрижки TrendCut є однією з найкращих моделей Moser для домашнього використання. Прилад оснащено лезом німецького виробництва, що самозаточується, яке виготовлено з нержавіючої сталі. Сучасний літій-­іонний акумулятор гарантує до 100 хвилин бездротової роботи. Завдяки швидкознімній системі ножового блоку пристрій зручно чистити і змащувати. У комплекті, крім іншого, є фірмові ножиці, гребінець, перукарська накидка, мастило та сумочка для зберігання.

  • Матеріал леза сталь
  • Кількість насадок 6
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів