Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Творчість - Sequin Art - Набір для творчості PAINTING BY NUMBERS JUNIOR Пірат

Sequin Art Набір для творчості PAINTING BY NUMBERS JUNIOR Пірат

код товару: SA1108
Технічні характеристики Sequin Art Набір для творчості PAINTING BY NUMBERS JUNIOR Пірат:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Набір для творчості
Категорія розвитку творчий розвиток
посидючість
уважність
Вік 8+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Основні
Вид Набір для творчості
Тип Картина за номерами
Категорія розвитку творчий розвиток
посидючість
уважність
Вік 8+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Комплектація основа
фарби
пензлик
Упаковка картонна
Фізичні
Розміри упаковки 24x34x3 см
Вага 200 г
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 240 мм
Висота 30 мм
Довжина 340 мм
Вага 0.20 кг
Об'єм 0.0024 м3
«Пірат» - вражаюча картина з цікавим персонажем. З набором Sequin Art кожен, навіть той, хто, здавалося б, ніколи не вмів малювати, може створити оригінальний малюнок. Всі необхідні інструменти для творчості в комплекті - картонна пронуменованная основа, фарби, пензлик. Особливість полотна в тому, що на ньому вже нанесені відповідні контури ділянок малюнка. Посередині контурів вказано номер фарби, якою потрібно зафарбовувати цю ділянку. Створити таку картину власноруч зовсім нескладно. А готовий виріб можна повісити на стіні будинку. Розмір картини 30 х 23 см. Рекомендований вік 8+
198 грн*
немає в наявності
Де купити: Sequin Art Набір для творчості PAINTING BY NUMBERS JUNIOR Пірат:
Boyz.com.ua
Sequin Art Набор для творчества PAINTING BY NUMBERS JUNIOR Pirate
Iphouse.com.ua
Набор для творчества Sequin Art PAINTING BY NUMBERS JUNIOR Pirate SA1108
Mekka
Набор для творчества Sequin Art Painting by numbers Junior Пират 23*30см (SA1108)
Комп'ютерний світ (kvshop.com.ua)
Sequin Art PAINTING BY NUMBERS JUNIOR Пірат SA1108
Скарби (ckapbu.com)
Набор для творчества Sequin Art SA1108 Painting by Numbers Junior Пират
Веселе малювання Sequin Art

Існує думка, що творчість — це вроджений талант, яким може володіти не кожна дитина. Однак насправді творчість — це навичка, яку можна й потрібно розвивати у малюка будь-якого віку. Діти — великі фантазери та неймовірні винахідники, а батькам потрібно лише дослухатися до них і приділяти час. Саме тому на допомогу батькам прийдуть набори для творчості Sequin Art.

Всесвітньо відомий бренд Sequin Art пропонує творчим малюкам розкрити свій потенціал завдяки цікавим наборам: з яскравими паєтками-блискітками, картинами за номерами, з кнопками та ґудзиками, набори для створення друкарень та навіть набори для виготовлення свічок. Завдяки Sequin Art родинне дозвілля буде веселим і цікавим, адже вони сподобаються не тільки дітям, але й дорослим. Переконайтеся у цьому самі — створюйте шедеври разом з Sequin Art. Вони разраховані на вік 8+.

JUNIOR PAINTING BY NUMBERS

Тигри

Тематика цього набору — тигри. Діапазон малюнків набору підібрано за номерами. Завдяки використанню яскравих акрилових фарб ним зацікавляться навіть наймолодші художники — діти 8 років і старше, адже процес створення картини з ними нескладний і одночасно дуже захопливий.

Coral Scene

Набір для творчості — це парні моделі тварин і фентезі. До набору входять усі необхідні матеріали та інструменти — попередньо надруковані дошки, акрилові фарби, пензлик та інструкція. Не потрібно нічого додаткового, крім гарного настрою та натхнення.

Пінгвіни

Герої цього яскравого набору — пінгвіни. Завдяки йому процес малювання для малюка перетвориться на справжнє мистецтво, а готова картина радуватиме око. Крім того, вона може стати чудовим подарунком на день народження або просто на згадку.

Коти та квіти

Усі діти, без винятку, люблять котиків — і дівчатка, і хлопчики. А якщо запропонувати малюкові намалювати картину, на якій їх буде зображено? Від цього не відмовиться жодна дитина. І не потрібно турбуватися щодо результату — контури майбутнього шедевра вже нанесено.

Корзина цуциків

Що може бути прекрасніше, ніж створювати щось власними руками. Малюк хоче малювати? Це легко, адже за допомогою простих наборів для малювання за номерами ви зможете створити не одну картину. Як-от, наприклад, корзина з цуценятами. Контури майбутнього малюнка вже нанесено, лишається лише взяти в руки пензлик і розфарбувати.

Пірати

Малюк непосидючий? Як стверджують психологи, малювання — це найкращий спосіб привести нервову систему до ладу та отримати порцію гарного настрою та задоволення. Запропонуйте дитині створити картину саме про таких, як він, — про піратів, і побачите, як його невгамовна енергія буде спрямована у необхідне русло творчості.

SENIOR PAINTING BY NUMBERS

Лондон

Набір призначено для дітей, які вже мають досвід художника. Надає вибір проектів від міфічних до більш традиційних сцен, які можна намалювати та доповнювати індивідуально. Завдяки цьому набору діти створять картину з величним Біг-Беном, і хтозна, можливо, у майбутньому зможуть його відвідати.

 Outward Bound

Іноді здається, що діти малюють завжди. Пригадайте, мабуть починали це робити на стінах дому, коли були маленькими. Аби цього уникнути із власними дітьми, можна скористатися безмежними можливостями набору, тематикою якого є Outward Bound. І, можливо, дізнаєтеся, що зростає майбутній Малевич.

New Friends

Якщо малюк часто засмучується, говорячи «я не вмію малювати» або «у мене негарно вийшло», потрібно негайно йому допомогти. Як? Придбайте набор New Friends, і малюк ніколи більше не засмутиться, а малювання стане улюбленим спільним дозвіллям.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів