nic Кукла Горничная

код товара: NIC31425
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики nic Кукла Горничная:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип Кукла
Возрастная группа от 3 лет
Высота 14.5 см
Основные
Тип Кукла
Возрастная группа от 3 лет
Дополнительно
Особенности ручная работа
Физические
Высота 14.5 см
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Высота 40 мм
Длина 160 мм
Вес 0.05 кг
Объем 0.0006 м3
Чудова дизайнерська лялька ручної роботи від німецького бренду nic. Її персонаж – покоївка Ліна, вдягнена у стилі 19 століття. На ній довга сукня чорного кольору із мереживним комірцем, поверх неї – білосніжний фартух. Покоївка люб’язна та скромна, вона створить ідеальний стіл для свого господаря чи господині. Лялька дуже гнучка, тому їй легко можна змінювати положення. Вона вироблена із натуральних матеріалів – дерева і текстилю. Лялька підходить до дерев’яних будиночків nic. Дитячі сюжетно-рольові ігри з ляльковими будиночками та їх жителями розвиватимуть уяву, дрібну моторику та емоційне сприйняття. Лялька також може доповнити колекцію ляльок від Bodo Hennig, якою цікавляться і дорослі.
нет в наличии
Про ляльку

Висота іграшки 14,5 см. Одяг ляльки вироблений із натуральної бавовни. Волосся м’яке, та охайно прибране у зачіску, на якій – біле мереживо. Якість шиття усіх елементів - відмінна. Образ покоївки повністю відповідає образу домробітниці 19 століття. Іграшка постачається у гарній картонній коробці із прозорою кришкою з білим візерунком.

Колекція персонажів XIX ст. від Bodo Hennig

В серію дизайнерських ляльок ручної роботи від nic входять: няня, покоївка, кухар, хлопчики та дівчата (маленькі і підлітки), леді та лорд. Усі ляльки висотою до 15 см, та деталізація – чудова. Одяг, аксесуари, зачіски, риси обличчя – все вироблено вручну і на найвищому рівні. Такі ляльки можуть стати не тільки жителями дерев’яних будиночків nic, а і гідними експонатами колекцій любителів.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров