Sequin Art Набір для творчості RED Paz Panda

код товару: SA_1414
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sequin Art Набір для творчості RED Paz Panda:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Набір для творчості
Категорія розвитку дрібна моторика
творчий розвиток
посидючість
уважність
Вік 6+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Основні
Вид Набір для творчості
Тип Картинка з блискітками
Категорія розвитку дрібна моторика
творчий розвиток
посидючість
уважність
Вік 6+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Комплектація інструкція
шпильки
блискітки
кольорове зображення
основа
Упаковка картонна
Фізичні
Колір різнокольоровий/мікс
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 40 мм
Висота 280 мм
Довжина 380 мм
Вага 0.40 кг
Об'єм 0.0043 м3
Вид: Набір для творчості; Тип: Картинка з блискітками; Вік: 6+; Стать дитини: хлопчик, дівчинка; Категорія розвитку: дрібна моторика, творчий розвиток, посидючість, уважність; Комплектація: інструкція, шпильки, блискітки, кольорове зображення, основа; Колір: різнокольоровий/мікс;
546 грн*
немає в наявності
Де купити: Sequin Art Набір для творчості RED Paz Panda:
Boyz.com.ua
Sequin Art Набор для творчества RED Paz Panda
Iphouse.com.ua
Набір для творчості Sequin Art RED Панда Паз SA1414
Mekka
Набор для творчества Sequin Art Red Панда Паз 25*34см (SA1414)
Скарби (ckapbu.com)
Набор для творчества Sequin Art SA1414 Red Paz Panda
Відкривайте безмежні можливості для творчості разом із Sequin Art!

Творчість – вона не має меж та кордонів. Це те, що робить наше життя цікавішим та яскравішим. Іноді найтяжче – знайти саме свою нішу, заняття собі до душі. Для уникнення цієї проблеми Sequin Art пропонує набори на найрізноманітнішу тематику:

  • набори для малювання по номерам
  • набори з інструментами
  • набори з паєтками-блискітками
  • набори для виготовлення свічок
  • набори для створення гравюри
  • 3D-моделі

Завдяки наборам для творчості Sequin Art  ігровий процес перетворюється на справжнє мистецтво, а діти зможуть власноруч створити справжній неповторний шедевр. Особливість наборів полягає у тому, що вони містять  містять усе необхідне для створення унікального виробу і не потребують додаткових матеріалів чи інструментів, наприклад:

Набір для творчості FOILTASTIC Набір для виготовлення арома-мила Набір для виготовлення свічок

Пропонуємо більш детально розглянути по одному з наборів кожної категорії.

1. Набори з паєтками-блискітками

Для прикладу візьмемо набір творчості з паєтками Paz Panda SA1414

Усміхнена пандочка з гілочками улюбленого бамбуку – цей образ можна створити у техніці аплікації із паєток-блискіток. У комплекті є усе необхідне: трафарет, основа, кольорові паєтки, металеві шпильки, та звичайно ж інструкція. Техніка створення аплікації доволі проста – варто лише прикріпити паєтки до пінопластової форми через зображення-трафарет за допомогою шпильок. Готова картина розміром 25х34 см мерехтітиме і підійматиме настрій! Аплікації із паєток – цікавий та захопливий процес, який вимагає уважності, посидючості та охайності.

Серед асортименту наборів з паєтками є : собачка, котик, тигреня, дельфін, сова, пінгвін та багато інших малюнків.

2. 3D-моделі

Набори з 3D-моделями – це вдосконалені версії наборів з паєтками-блискітками. Вони мають той самий принцип аплікації, але їх головна особливість полягає у наявності об’ємної фігурки тварини.

Набір для творчості 3D Cat SA0501  – це котик, якого можна прикрасити паєтками та блискітками, зробивши унікальну та по-справжньому оригінальну фігурку. Готовий виріб буде тішити око, окрім того, яскравим блискучим котиком можна гратися, або ж подарувати рідним як сувенір. Набір призначений для дітей від 8 років. Процес виготовлення тривимірної фігурки нескладний і водночас дуже захопливий. У наборі ви знайдете : блискітки-паєтки різних кольорів, шпильки, об’ємну форму з пінопласту та інструкцію.

Серед 3D-моделей ви можете обрати  будь-яку тваринку за власним бажанням, адже серед наборів є : слоник, сова, кролик, поросятко, котик та інші.

Усі паєтки та елементи з наборів дуже яскраві, якісні та деталізовані.

3. Набори для виготовлення свічок та мила

Разом з Seqiun Art можна власноруч створити кольорову свічку, що стане чудовим подарунком або елементом декору вашої кімнати. Наприклад, набір для творчості CRAFTS Cool Candles SA1023 

Він допоможе малюкові спробувати себе у цій цікавій справі, при цьому дитина розвиватиме логіку, посидючість на уважність. У наборі є все необхідне для виготовлення власної свічки.

Або ж - набір CRAFTS Scented Soap SA1021 для виготовлення кольорового мила із ванільним ароматом:

4. Набори для створення гравюри

Створити красиву картину в стилі гравюри тепер до снаги кожному. Все, що потрібно для захопливого процесу - є в комплекті. Зробити малюнок дуже просто, адже на спеціальній основі вже нанесені відповідні контури. Корисна річ для кожного, незалежно від віку, яка допоможе розвити аналітичне, образне мислення, покращити моторні навички, увагу, пам'ять.

Як приклад – магічна сова – найкращий друг чарівника Гаррі Поттера із набору для творчості ARTFOIL SILVER Barn Owl SA0537

В асортименті наборів для створення гравюр Sequin Art безліч різноманітних малюнків на будь-який смак.

5. Малювання по номерам

Художник – професія, що  завжди викликала захоплення та шану.

З наборами для малювання Sequin Art художником може стати кожен і створити красиву картинку з милим сюжетом: симпатичні цуценята у човні, а поряд каченята із набору PAINTING BY NUMBERS JUNIOR Puppies and Ducks SA1332.

Кольори картинки насичені і водночас приємні оку. Набір для творчості містить усе необхідне: шаблон з пронумерованими ділянками, фарби відповідних кольорів, пензлик. Для початку творчості не потрібно нічого додаткового; з набором можна одразу починати процес написання картини.

Серед асортименту безліч різних малюнків – від тваринок до захопливих пейзажів.

6. Прикраси власноруч

І на останок, набори для створення прикрас від Sequin Art.

Наприклад, за допомогою набору CRAFTS Jazzy Jewellery SA1022  дівчатка створять дивовижні браслети і намиста на власний смак.

У наборі є все необхідне для цього: браслети та підвіски (база) та кольорові декоративні елементи – блискучий пісок, стрази, бісер та бусини.

Творчі заняття розвиватимуть фантазію, моторику рук, а готовий та унікальний виріб можна використовувати як прикрасу для себе, або подарувати подрузі. Цей набір один з найбільш творчих, адже можна створити насправді унікальну прикрасу.

Отже, різноманіття наборів Sequin Art вражає. Їх деталізація, якість та барвистість кольорів обов’язково сподобається малюкові. Окрім того, набори для творчості  – це чудовий спосіб провести час зі своєю дитиною весело та з користю.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів