Home - Products & Solutions for Enterprises - CCTV. Smart House - Smart sockets, relays and motors - Fibaro - Smart socket Wall Plug, Z-Wave, 230V, max. 11А, 2.6kW, white

Fibaro Smart socket Wall Plug, Z-Wave, 230V, max. 11А, 2.6kW, white

SKU: FGWPF-102_ZW5
Previous
Next
Technical characteristics Fibaro Smart socket Wall Plug, Z-Wave, 230V, max. 11А, 2.6kW, white:
Main features
Full list of features
Type smart socket
Range up to 50 m /на открытом воздухе
up to 40 m /в помещении (в зависимости от местности и сооружения)
Radio protocol Z-Wave /500 series chip
Power supply 230В 50Hz
Power consumption 1.6 W
Operating temperature 0°C - 40°C
Operating humidity 10% to 95% /RH без конденсации
Key Features
Type smart socket
Range up to 50 m /на открытом воздухе
up to 40 m /в помещении (в зависимости от местности и сооружения)
Radio protocol Z-Wave /500 series chip
Radio frequency 868.42 MHz
Rated load current 11A /2.5кВт - непрерывной нагрузки
Power supply 230В 50Hz
Power consumption 1.6 W
Additional information
Operating temperature 0°C - 40°C
Operating humidity 10% to 95% /RH без конденсации
Physical
Dimensions 43 x 65 mm
Colour white
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 70 mm
Height 80 mm
Length 70 mm
Weight 0.10 kg
Volume 0.0004 m3
FIBARO Wall Plug is a universal, Z-Wave compatible, relay switch in the form of a socket adapter. The Plug may be used to operate any device up to 2500W power output. The Plug features power consumption measuring and uses a crystal LED ring to visualize the current load by colour changing illumination. This is the smallest and the most attractive device of this type that is available in the world. FIBARO Wall Plug may be operated using the service button located on its casing or via any Z-Wave compatible controller.
out of stock
Кімната для переговорів, Version 2.0

Основна ідея будь-якої системи автоматизації – виконати за людину рутинну та монотонну роботу, швидко і точно. А де ж як не в офісі можна знайти вдосталь такої роботи? Успішно реалізувати офісну автоматизацію можуть системи, що позиціонують як системи «розумного будинку».

Припустимо, що кімната для переговорів в офісі – це не приміщення зі скляними стінами. Якщо двері зачинено, оцінити чи є хтось всередині достатньо важко. А от вирішити цю проблему можна досить легко та технологічно: встановлюємо у переговорних кімнатах кілька сенсорів руху Fibaro Motion Sensor так, щоб вони покрили максимум площі, де заплановано перебування людей. Додаємо один контролюючий модуль для LED-стрічки RGBW Controller та напівпрозору табличку з органічного скла зі вже згаданою раніше LED RGB-стрічкою (на кшталт такої, що зображено на фото). І мозок системи – конт­ролер Fibaro Home Center 2.

А далі – справа техніки й умілого планування сценарію роботи, у чому також немає магії чи квантового програмування. Головне – бажання та чітка ціль. Логіку роботи програми продемонстровано на схемі:

Логіка роботи програми досить проста, і реалізувати її можливостями контролера Fibaro Home Center 2 не становить жодних проблем. Щойно хтось заходить до кімнати для переговорів – сенсори фіксують рух, а табличка зовні підсвічується червоним кольором, сигналізуючи про те, що приміщення зайнято. Увімкнення помаранчевого кольору свідчить про те, що дві хвилини в кімнаті ніхто не рухався. Тоді впродовж ще 5 хвилин система перебуватиме в перехідному стані, а якщо за цей час руху все ж не буде виявлено, – табличку буде підсвічено зеленим кольором. Кімната вважатиметься вільною, допоки знову хтось не почне рухатися в зоні фіксації сенсорів.

До того ж інформацію щодо зайнятості кімнат для переговорів можна експортувати з програмного середовища контролера й поширювати між працівниками офісу на спільній платформі, аби можна було оцінити ситуацію безпосередньо з робочого місця.

Приватність прозорих переговорних кімнат

Хтось може заперечити: «Наші кімнати для переговорів прозорі, тож жодних проблем із визначенням їхньої зайнятості не виникає». Однак і для такого випадку є рішення, як можна «прокачати» переговорну до нового рівня.

Прозорі кімнати для переговорів мають іншу проблему – бракує певної приватності. Але ж інколи трапляються випадки, коли необхідно, щоб «все, що відбулося в переговорній, лишилося в переговорній». Наприклад, конфіденційні проекти з презентаціями, випадкове оприлюднення яких може коштувати компанії чималих грошей. Або виникла потреба зменшити освітлення для нормального сприйняття мультимедійного контенту. Подібні завдання легко вирішуються встановленням автоматизованих ролетів. При натисканні однієї клавіші ролети опускають­ся, у приміщенні немає зайвого світла, перекрито доступ для споглядання ззовні. При натисканні іншої клавіші – зачиняться лише ролети на вікнах.

Можна створити цілий сценарій, коли у разі натискання однієї клавіші опуститься ще й екран для проектора, а рівень освітлення зменшиться до рівня 10 % від максимуму.

Крім того, за допомогою сенсора Fibaro Motion Sensor, який також може вимірювати освітленість та температуру, спектр можливостей автоматизації зростає експоненційно. А це величезне поле для фантазії розробника.

Menu
Products catalog
Products catalog