Lenovo SR630 Silver 4110 8C 2.1 GHz 1x16GB O/B (8 SFF) 930-8i 1x750W XCC En 3yr

код товару: 7X02A042EA
Технічні характеристики Lenovo SR630 Silver 4110 8C 2.1 GHz 1x16GB O/B (8 SFF) 930-8i 1x750W XCC En 3yr:
Основні параметри
Повний список параметрів
Форм-фактор Сервери в стійку (Rack)
Кількість процесорів 1
Модель процесора Intel Xeon Silver 4110 (Skylake)
Тактова частота 2.1 ГГц
Кількість ядер 8
Ємність кеш-пам'яті 11 МБ
Максимальна потужність 85 W
Обсяг пам'яті 16 ГБ
Формат дисків 2.5"(SFF)
Максимальна кількість (базово) 8
RAID контролер 930-8i
PCI e слоти (базово) 2 шт x PCIe x8, 1x PCIe x16
Management Port так /TSM
Блок живлення 750W
Форм-фактор
Форм-фактор Сервери в стійку (Rack)
Процесор
Кількість процесорів 1
Серія процесора Xeon /Silver 4110
Модель процесора Intel Xeon Silver 4110 (Skylake)
Тактова частота 2.1 ГГц
Кількість ядер 8
Ємність кеш-пам'яті 11 МБ
Максимальна потужність 85 W
Оперативна пам'ять
Обсяг пам'яті 16 ГБ
Тактова частота 2666 МГц
Дискова система
Формат дисків 2.5"(SFF)
Максимальна кількість (базово) 8
RAID контролер 930-8i
Слоти розширення
PCI e слоти (базово) 2 шт x PCIe x8, 1x PCIe x16
Інтерфейси
Management Port так /TSM
Електроживлення
Блок живлення 750W
Додатково
Управління TSM
Операційна система немає
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 580 мм
Висота 230 мм
Довжина 1000 мм
Вага 20.80 кг
Об'єм 0.1334 м3
Сервер Lenovo ThinkSystem SR630, відрізняється самої ємної підсистемою зберігання даних і найвищою продуктивністю серед всіх серверів Lenovo висотою 1U, прекрасно справляється з різноманітними робочими навантаженнями. Завдяки широкому вибору процесорів, накопичувачів і роз'ємів введення-виведення, він допоможе вам: 1) перетворити ресурси в служби, використовуючи затверджені моделі побудови гібридних хмар; 2) проводити аналіз потокових даних, застосовуючи перевірені рішення для роботи з великими даними; 3) підвищити продуктивність віртуалізованих систем обробки транзакцій, використовуючи перевірені архітектури побудови OLTP баз даних; 4) спростити горизонтальне масштабування сховищ даних, скориставшись інструкціями з налаштування гіперконвергентних інфраструктур (HCI) або програмно-визначених систем зберігання даних (SDS).
немає в наявності
Високопродуктивний масштабований сервер для робочих навантажень з великим об'ємом обчислень

Lenovo ThinkSystem SR650 - оптимальний двопроцесорний сервер заввишки 2U, найбільш поширений в світі. Його використовують підприємства великого та середнього бізнесу, постачальники керованих і хмарних послуг. Він розроблений для забезпечення високої продуктивності завдяки підтримці центральних процесорів з виділенням тепла 205 Вт, дисків NVMe з малим часом затримки і потужних графічних процесорів (GPU).

З огляду на репутацію рішень Lenovo як найнадійніших систем, сервер SR650, що відрізняється високою гнучкістю і різноманітністю можливих конфігурацій, є ідеальною платформою для гіперконвергентної інфраструктури (HCI) або програмно-визначної системи зберігання даних (SDS).

ThinkSystem SR650 підтримує установку двох продуктивних процесорів Intel Xeon сімейства Scalable, які мають на 27% більше ядер і підтримують вдвічі більший обсяг оперативної пам'яті в порівнянні з попереднім поколінням процесорів.

Підтримується два високопродуктивних графічних процесора (GPU) потужністю 300 Вт і два адаптера ML2 NIC із загальним управлінням. Унікальна технологія Lenovo AnyBay надає можливість використовувати диски SAS / SATA HDD / SSD і NVMe SSD в одних і тих же відсіках для накопичувачів.

Крім того, підтримка різних рівнів зберігання даних підвищує продуктивність додатків і забезпечує оптимальну вартість рішення. Дзеркальні завантажувальні накопичувачі формату M.2 (купуються окремо) забезпечують надійність і швидку ініціалізацію ОС.

SR650 також підтримує блоки живлення 80 PLUS Platinum і Titanium і може працювати при температурах навколишнього середовища до 45 ° C, знижуючи таким чином експлуатаційні витрати.

Lenovo XClarity Controller - це абсолютно новий апаратний механізм управління, вбудований в кожен сервер ThinkSystem. XClarity Controller підтримує зручний графічний інтерфейс користувача і REST API-інтерфейси, відповідні галузевим стандартом Redfish. Завантаження сервера займає вдвічі менше часу, а оновлення микрокода відбувається до 6 разів швидше в порівнянні з серверами попереднього покоління.

Lenovo XClarity Administrator - це віртуалізований додаток, призначений для централізованого управління серверами ThinkSystem, системами зберігання даних і мережевими пристроями. Завдяки використанню адміністративних шаблонів і політик, воно спрощує процеси управління і обслуговування інфраструктури. Ця програма також виступає в ролі точки інтеграції, доповнюючи стандартні процеси управління центром обробки даних.

Сервери ThinkSystem SR630 доступні зі складу ЕRС!

За більш детальною інформацією прошу звертатись за адресою server@erc.ua.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів