Lenovo SR650 Silver 4110 8C 2.1 GHz 1x16GB O/B (8SFF) 930-8i 1x750W XCC Ent 3yr

код товару: 7X06A04LEA
Технічні характеристики Lenovo SR650 Silver 4110 8C 2.1 GHz 1x16GB O/B (8SFF) 930-8i 1x750W XCC Ent 3yr:
Основні параметри
Повний список параметрів
Форм-фактор Сервери в стійку (Rack)
Кількість процесорів 1
Максимальна кількість процесорів 2
Виробник чіпа Intel
Модель процесора Silver 4110
Тактова частота 2.1 ГГц
Кількість ядер 8
Ємність кеш-пам'яті 11 МБ
Максимальна потужність 85 W
Обсяг пам'яті 16 ГБ
Кількість слотів 24
Наявність так
Формат дисків 2.5"(SFF)
Максимальна кількість (базово) 8
RAID контролер 930-8i
PCI e слоти (базово) 2 шт /PCIe x8
Блок живлення 750W
Форм-фактор
Форм-фактор Сервери в стійку (Rack)
Процесор
Кількість процесорів 1
Максимальна кількість процесорів 2
Виробник чіпа Intel
Серія процесора Xeon
Модель процесора Silver 4110
Тактова частота 2.1 ГГц
Кількість ядер 8
Ємність кеш-пам'яті 11 МБ
Максимальна потужність 85 W
Оперативна пам'ять
Обсяг пам'яті 16 ГБ
Тактова частота 2666 МГц
Кількість слотів 24
Дискова система
Наявність так
Формат дисків 2.5"(SFF)
Максимальна кількість (базово) 8
RAID контролер 930-8i
Слоти розширення
PCI e слоти (базово) 2 шт /PCIe x8
Електроживлення
Блок живлення 750W
Максимальна кількість БП 2
Додатково
Управління TSM
Операційна система немає
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 590 мм
Висота 290 мм
Довжина 990 мм
Вага 25.20 кг
Об'єм 0.1694 м3
Lenovo ThinkSystem SR650 – двопроцесорний стієчний сервер висотою 2U, що оптимально підходить для середніх і великих підприємств, а також сервіс-провайдерів хмарних послуг. Це самий широко використовуваний тип серверів в світі. Він розроблений для забезпечення високої продуктивності завдяки підтримці центральних процесорів з виділенням тепла 205 Вт, дисків NVMe з малим часом затримки і потужних графічних процесорів (GPU).
немає в наявності
Додатково:

З огляду на репутацію рішень Lenovo як найнадійніших систем, сервер SR650, що відрізняється високою гнучкістю і різноманітністю можливих конфігурацій, є ідеальною платформою для гіперконвергентной інфраструктури (HCI) або програмно-яка визначається системи зберігання даних (SDS). Він забезпечує надійну основу для: 1) перетворити ресурси в сервіси, використовуючи затверджені моделі побудови гібридних хмар; 2) проводити аналіз потокових даних, застосовуючи перевірені рішення для роботи з великими даними; 3) підвищити продуктивність віртуалізованих систем обробки транзакцій, використовуючи перевірені архітектури побудови OLTP баз даних.

 

 

 

Універсальний і масштабований
ThinkSystem SR650 підтримує установку двох продуктивних процесорів Intel® Xeon® сімейства Scalable, які мають на 27% більше ядер і підтримують вдвічі більший об'єм оперативної пам'яті в порівнянні з попереднім поколінням процесорів *. Підтримується два високопродуктивних графічних процесора (GPU) потужністю 300 Вт і два адаптера ML2 NIC із загальним керуванням. Унікальна технологія Lenovo AnyBay надає можливість використовувати диски SAS/SATA HDD/SSD і NVMe SSD в одних і тих же відсіках для накопичувачів. Чотири порти NVMe на материнській платі, призначених для прямого підключення пристроїв – надвисока швидкість читання і запису при підключенні накопичувачів NVMe і скорочення витрат за рахунок відмови від адаптерів PCIe. Крім того, підтримка різних рівнів зберігання даних підвищує продуктивність додатків і забезпечує оптимальну вартість рішення. Зеркаліруемие завантажувальні накопичувачі формату M.2 (купуються окремо) забезпечують надійність і швидку ініціалізацію ОС. SR650 також підтримує блоки живлення 80 PLUS Platinum і Titanium і може працювати при температурах навколишнього середовища до 45° C, знижуючи таким чином експлуатаційні витрати.

 

 

 

Легкість керування
Lenovo XClarity Controller – це абсолютно новий механізм керування, вбудований в кожен сервер ThinkSystem. XClarity Controller підтримує зручний графічний інтерфейс користувача і REST API-інтерфейси, відповідні галузевим стандартом Redfish. Завантаження системи проводиться удвічі швидше, а оновлення микрокода відбувається до 6 разів швидше в порівнянні з серверами попереднього покоління.
Lenovo XClarity Administrator – це віртуалізоване додаток, призначене для централізованого керування серверами ThinkSystem, системами зберігання даних і мережевими пристроями. Завдяки використанню адміністративних шаблонів і політик, воно спрощує процеси керування і обслуговування інфраструктури. Lenovo XClarity Administrator інтегрує процеси керування, дозволяючи контролювати фізичні ІТ-ресурси аналогічно віртуальним ресурсів ЦОД. Застосування XClarity Integrators в зовнішніх ІТ-додатки або їхні інтеграція за допомогою REST API-інтерфейсів прискорює процес надання сервісів, оптимізує керування ІТ-середовищем і скорочує витрати.

Трансформація ринку ЦОД

Lenovo пропонує серверні рішення майбутнього для будь-яких потреб.

До сучасного обладнання для дата-центрів пред’являються підвищені вимоги. Розподіл витрат на апаратну інфраструктуру до 2020 року згідно з прогнозами IDC буде таким: якщо загальний обсяг ринку зросте на $ 13 млрд, то сегмент традиційної серверної інфраструктури скоротиться на 4 %, а сегменти програмно-визначеної інфраструктури, високопродуктивних обчислень (HPC) і гіпермасштабованої інфраструктури навпаки зростуть. За даними IDC, третє місце за обсягом продажів на світовому ринку серверів на x86-архітектурі сьогодні займає Lenovo, яка пропонує повний спектр рішень для сегментів традиційної та програмно-визначеної інфраструктури, а також HPC під марками ThinkSystem і ThinkAgile.

Ринок рішень для традиційної інфраструктури — найбільший і висококонкурентний, хоча і поступово скорочується. Наприкінці 2017 року Lenovo представила оновлену продуктову лінійку.

Універсальний сервер

Універсальний сервер Lenovo ThinkSystem SR630 на базі двох процесорів Intel Xeon сімейства Scalable відрізняється найємнішою підсистемою зберігання і високою продуктивністю серед усіх серверів Lenovo заввишки 1 U. Завдяки великій кількості варіантів процесорів, накопичувачів і рознімів уведення-виведення можна перетворити ресурси в служби, аналізувати потокові дані, підвищити продуктивність віртуалізованих систем обробки транзакцій, полегшити горизонтальне масштабування сховищ даних.

Стійковий сервер

Стійковий сервер ThinkSystem SR650 заввишки 2 U характеризується різноманітністю можливих конфігурацій, що робить його придатним рішенням для гіперконвергентної інфраструктури чи програмно-визначеної системи зберігання даних.

Бюджетні сервери

Серед бюджетних рішень виділяються сервери SR530 і SR550 заввишки 1 U і 2 U відповідно. Вони є вдалим варіантом для малого бізнесу і великих підприємств, які шукають оптимальне співвідношення вартості, продуктивності, надійності та безпеки.

Для побудови приватних і публічних хмар

Сервери ThinkSystem SR570 і SR590 стануть доречними для побудови приватних і публічних хмар, віртуалізації та підтримки інфраструктурних додатків. Оптимальне поєднання ціни та можливостей.

Високощільні сервери

Високощільні сервери ThinkSystem SR850 і SR860 (заввишки 2 U і 4 U відповідно) підтримують від двох до чотирьох процесорів. Вони відрізняються високою гнучкістю і масштабованістю у міру зростання потреб користувачів. Обидва варіанти є відмінним рішенням для завдань віртуалізації важких навантажень і додатків, а також машинного навчання, які потребують значної продуктивності підсистеми вводу-виводу.

Найщільніший сервер у світі

ThinkSystem SR950 — найщільніший 8-процесорний сервер у світі, але при цьому має висоту всього 4 U. У мінімальній конфігурації SR950 може бути використано два процесори. В арсеналі сервера 19 (!) слотів для карт розширення. При цьому фізичний доступ до всіх підсистем дуже простий, що значно спрощує і здешевлює обслуговування. ThinkSystem SR950 відрізняється вражаючими можливостями масштабування. Залежно від конфігурації він може бути використаний для OLTP-додатків, обробки великих даних, віртуалізації, аналітики фінансових потоків і багатьох інших складних обчислювальних задач. Фактично SR950 є унікальною пропозицією на ринку, у якої зараз немає конкурентів.

У продуктовій лінійці 2018 року застосовується останнє покоління процесорів Intel Xeon сімейства Scalable. Вони підтримують новітні технології Intel, як-от Intel AVX-512, Intel QuickAssist, Intel Mesh, Intel Omni-Path Fabric, Intel Optane SSD, завдяки чому досягається істотний приріст продуктивності порівняно з процесорами попереднього покоління. Особливо серйозно це відчувається в задачах віртуалізації, продуктивних обчислень і зберігання даних.

Усі рішення Lenovo для ЦОД мають вбудовані модулі управління XClarity Controller. Це дає можливість централізовано керувати усією інфраструктурою ThinkSystem і ThinkAgile за допомогою програмного забезпечення XClarity Administrator.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів