Acer PREDATOR Galea 500 GAMING HEADSET (PHW730)

код товару: NP.HDS1A.003
Технічні характеристики Acer PREDATOR Galea 500 GAMING HEADSET (PHW730):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
геймерські
Підведення кабелю односторонній
Довжина кабелю / радіус дії 2 м (длина шнура)
Вид навушників повнорозмірні
Тип навушників закриті
Колір чорний
Основні
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
геймерські
Підведення кабелю односторонній
Довжина кабелю / радіус дії 2 м (длина шнура)
Вид навушників повнорозмірні
Тип навушників закриті
Технічні
Номінальний опір 32 Ом
Частотний діапазон 20 - 20000 Гц
Чутливість 112 дБ
Варіанти підключення USB
Мікрофон однонаправленный
Частотний діапазон мікрофона 100 Гц - 10000 Гц
Чутливість мікрофона -40 дБ
Фізичні
Колір чорний
Тип: дротові; Підвід кабелю: односторонній; Довжина кабелю/радіус дії: 2 м; Призначення: гарнітури для ПК, геймерські; Конструкція: повнорозмірні; Номінальний опір: 32 Ом; Частотний діапазон: 20; Чутливість: 112 дБ; Колір: чорний;
немає в наявності
Огляд ігрової гарнітури Acer Predator Galea 500: почуй реальність із VR-звуком

Геймерам вже не достатньо просто якісного і об’ємного звучання навушників. Із активним розвитком VR-технологій, виробники роблять усе, щоб користувач максимально відчував себе у центрі подій. Технологія 3D Soundscape в ігровій гарнітурі від Acer створює віртуальний тривимірний простір із звуків і змінює їх звучання, в залежності від положення голови. Які переваги для геймерів від цього та про особливості гарнітури читайте у нашому огляді.

Про що ви дізнаєтесь із огляду:

  1. Як «працює» технологія TrueHarmony 3D Soundscape?
  2. Для яких ігрових жанрів підходить гарнітура Galea 500?
  3. Чому ігри з трьома моніторами – ідеальні партнери для навушників?

Нещодавно на огляді у нас побувала ігрова миша і поверхня лінійки Acer Predator. Сьогодні ж «хижу» серію тайванського виробника продовжує неймовірна ігрова гарнітура Acer Predator Galea 500.

Вона вражає розмірами, приємними матеріалами і об’ємним звучанням. Але це не звичайний просторовий ефект, який можна «витягти» навіть із найбюджетніших навушників. Із технологією Acer TrueHarmony 3D Soundscape ви наче переноситесь у вир подій, де фізика звуків наближена до реальності.

Дизайн і комфорт

Коли я вперше взяла гарнітуру у руки, перше на що звернула увагу – неймовірна м’якість шкіряних амбушур та нижнього наголів’я.

Друге – габарити і, мабуть, її розмір - єдиний недолік, адже навушники розраховані на велику голову.

Розміри: 190 х 90 х 224 мм.

Вага: 550 г.

Чаші не надто щільно прилягають до голови, тому навіть при довготривалому використанні дискомфорт не відчувався.

В основі конструкції навушників – подвійне наголів’я. Основна стальна дужка забезпечує довговічність та ударостійкість. Під металевим каркасом - м’яке наголів'я, на якому зображений логотип серії Predator.

USB-кабель із позолоченим рознімом, довгий і дуже надійний.

Довжина: 200 см.

Товщина: 0,5 см.

На кабелі вбудовано блок управління звуком та мікрофоном, кріпиться він на прищіпці.

Під’єднавши навушники до ПК, гарнітура оживає: логотипи на обох чашах запалюються блакитним кольором, вмикається підсвічування мікрофона і пульта управління.

Звук, який компенсує усі недоліки

Геймерська гарнітура із потужними і насиченими басами, виразними середніми і яскравими високими. Начебто нічого екстраординарного, якщо б не цікава фішка – 3D Soundscape. Вона перетворює гарнітуру із просто ігрової у ігрову із позамежним об’ємним звуком.

Фірмова технологія Acer TrueHarmony 3d Soundscape змінює локалізацію «звукових об’єктів» в залежності від положення голови. Наприклад, якщо джерело звуку знаходиться справа, то, повернувши голову у цьому напрямку, звук перейде із правого каналу в обидва. Таким чином нашому мозку здається, що звуки відтворюються з фіксованих точок у просторі, а не просто з навушників.

Секрет дивовижно якісного звучання криється у вбудованих 40-мм динаміках із біоцелюлози з гумовою кромкою. Спеціальна порожнина в конструкції допомагає посилити низькі частоти.

Ігри. Будь-які ігри (шутери, гонки), в яких якість звуку і його розташування мають вирішальну роль, зазвучать для вас не стільки по-новому, скільки по-справжньому.

Я тестувала гарнітуру на: Counter Strike: Source, Call of Duty 4: Modern Warfare, Doom 4, Asphalt 8. Вона дозволила відчути віртуальну реальність гри у найдрібніших деталях. Завжди можна було почути, звідки наближається супротивник або напарник, або визначити їх місцезнаходження за звуками пострілу і т.д.

Особливо актуальна така гарнітура буде просунутим геймерам, які грають на трьох моніторах одночасно або на 32:9 ігрових моніторах.

Режими EQ

Блок управління звуком дозволяє користувачу налаштувати характер звучання гарнітури, обравши один з режимів еквалайзера:

  • музика
  • фільми
  • спорт

Особисто я не помітила жодної різниці між режимами «музика» та «спорт». Режим «фільми» більш об’ємний, за інші, тому чудово підходить для перегляду фантастичних та пригодницьких фільмів.

Велика кругла кнопка вмикає той самий режим 3D Surroundscape із шаленою стереопанорамою, що так пасує іграм.

На боковій частині ПУ розміщені клавіші гучності, вмикання мікрофона і клавіша із символом «центрування». У режимі 3D Surroundscape ви можете самостійно "зафіксувати" центральне джерело звуків, натиснувши цю кнопку.

Мікрофон

Якість передачі голосу – відмінна, співрозмовник чув голос без перешкод. Мікрофон однонаправлений, легко та швидко висувається і ховається назад.

Він дуже гнучкий, тому йому легко можна надати необхідну форму. Цікава деталь – маленьке і яскраве діодне підсвічування, що є і індикатором увімкненого мікрофону. З ним відчуваєш себе наче у фантастичному фільмі.

Комплектація

Периферія лінійки Predator традиційно упакована в коробку у формі гексагона.

В комплектацію входить:

  • гарнітура
  • фірмовий текстильний чохол
  • фірмова підставка під навушники
  • документація

Враження

Ігрова гарнітура Predator Galea 500 – навушники, які задовольнять найвибагливіших геймерів. 40-мм направлені динаміки із технологією 3D Surroundscape створюють широкодіапазонне звучання, дозволяючи максимально точно визначити орієнтацію звуку. Гарнітура також підійде для прослуховування музики і для перегляду динамічних фільмів.

Специфікації:

  • Модель: Acer Predator Galea 500 PHW730
  • Призначення: гарнітура для ПК
  • Тип: провідна
  • Вид навушників: повнорозмірні
  • Тип навушників: закриті
  • Опір навушників: 16 Ом
  • Частотний діапазон: 20 - 20000 Гц
  • Чутливість: 112 дБ
  • Підключения: USB
  • Довжина кабелю: 2 м.
  • Мікрофон: однонаправлений
  • Частотний діапазон мікрофона: 100 Гц - 10000 Гц
  • Чутливість мікрофона: -40 дБ
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів