Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Fibaro KeyFob, Z-Wave, 3V CR2450, IP54, білий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пульт дистанційного керування
Радіо протокол Z-Wave /500 series chip
Радіочастота 868.42 МГц
Діапазон до 50 м /на открытом воздухе
до 40 м /в помещении (в зависимости от местности и сооружения)
Живлення батарея /CR2450 3.0V (в комплекте)
Клас захисту IP54
Термін служби батареї 2 роки по умолчанию (при 5 нажатиях в день)
Розміри 70x38x15 мм
Основні
Тип пульт дистанційного керування
Радіо протокол Z-Wave /500 series chip
Радіочастота 868.42 МГц
Діапазон до 50 м /на открытом воздухе
до 40 м /в помещении (в зависимости от местности и сооружения)
Живлення батарея /CR2450 3.0V (в комплекте)
Клас захисту IP54
Додатково
Робоча температура 10 °C - 40°C
Термін служби батареї 2 роки по умолчанию (при 5 нажатиях в день)
Робоча вологість 10-95% /RH без конденсации
Фізичні
Розміри 70x38x15 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 40 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.09 кг
Об'єм 0.0003 м3
FIBARO KeyFob - компактний пульт дистанційного керування, сумісний з Z-Wave Plus, працює від батареї. Шість кнопок дозволяють керувати іншими пристроями через Z-Wave мережу і запускати різні сцени, визначені системою FIBARO. Можна налаштувати 30 різних дій - на один, два, три клацання, утримування кнопки і послідовності натискання кнопок, щоб задовольнити всі Ваші потреби. Вбудована блокувальна система гарантує, що неавторизований користувач не зможе взяти під контроль Ваш будинок. Вимагає наявності контролера Z-Wave. (Наприклад: Контролер розумного будинку Fibaro Home Center Lite FGHCL, Контролер розумного будинку Fibaro Home Center 2, Z-Wave, Intel Atom 1.6GHz, 1Gb RAM, 2Gb HDD, RJ45)
немає в наявності
Кімната для переговорів, Version 2.0

Основна ідея будь-якої системи автоматизації – виконати за людину рутинну та монотонну роботу, швидко і точно. А де ж як не в офісі можна знайти вдосталь такої роботи? Успішно реалізувати офісну автоматизацію можуть системи, що позиціонують як системи «розумного будинку».

Припустимо, що кімната для переговорів в офісі – це не приміщення зі скляними стінами. Якщо двері зачинено, оцінити чи є хтось всередині достатньо важко. А от вирішити цю проблему можна досить легко та технологічно: встановлюємо у переговорних кімнатах кілька сенсорів руху Fibaro Motion Sensor так, щоб вони покрили максимум площі, де заплановано перебування людей. Додаємо один контролюючий модуль для LED-стрічки RGBW Controller та напівпрозору табличку з органічного скла зі вже згаданою раніше LED RGB-стрічкою (на кшталт такої, що зображено на фото). І мозок системи – конт­ролер Fibaro Home Center 2.

А далі – справа техніки й умілого планування сценарію роботи, у чому також немає магії чи квантового програмування. Головне – бажання та чітка ціль. Логіку роботи програми продемонстровано на схемі:

Логіка роботи програми досить проста, і реалізувати її можливостями контролера Fibaro Home Center 2 не становить жодних проблем. Щойно хтось заходить до кімнати для переговорів – сенсори фіксують рух, а табличка зовні підсвічується червоним кольором, сигналізуючи про те, що приміщення зайнято. Увімкнення помаранчевого кольору свідчить про те, що дві хвилини в кімнаті ніхто не рухався. Тоді впродовж ще 5 хвилин система перебуватиме в перехідному стані, а якщо за цей час руху все ж не буде виявлено, – табличку буде підсвічено зеленим кольором. Кімната вважатиметься вільною, допоки знову хтось не почне рухатися в зоні фіксації сенсорів.

До того ж інформацію щодо зайнятості кімнат для переговорів можна експортувати з програмного середовища контролера й поширювати між працівниками офісу на спільній платформі, аби можна було оцінити ситуацію безпосередньо з робочого місця.

Приватність прозорих переговорних кімнат

Хтось може заперечити: «Наші кімнати для переговорів прозорі, тож жодних проблем із визначенням їхньої зайнятості не виникає». Однак і для такого випадку є рішення, як можна «прокачати» переговорну до нового рівня.

Прозорі кімнати для переговорів мають іншу проблему – бракує певної приватності. Але ж інколи трапляються випадки, коли необхідно, щоб «все, що відбулося в переговорній, лишилося в переговорній». Наприклад, конфіденційні проекти з презентаціями, випадкове оприлюднення яких може коштувати компанії чималих грошей. Або виникла потреба зменшити освітлення для нормального сприйняття мультимедійного контенту. Подібні завдання легко вирішуються встановленням автоматизованих ролетів. При натисканні однієї клавіші ролети опускають­ся, у приміщенні немає зайвого світла, перекрито доступ для споглядання ззовні. При натисканні іншої клавіші – зачиняться лише ролети на вікнах.

Можна створити цілий сценарій, коли у разі натискання однієї клавіші опуститься ще й екран для проектора, а рівень освітлення зменшиться до рівня 10 % від максимуму.

Крім того, за допомогою сенсора Fibaro Motion Sensor, який також може вимірювати освітленість та температуру, спектр можливостей автоматизації зростає експоненційно. А це величезне поле для фантазії розробника.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів