Orvibo Умный пульт управления Orvibo IR Remote ZigBee

код товара: CT20Z-B1VO
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Orvibo Умный пульт управления Orvibo IR Remote ZigBee:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип пульт дистанционного управления
Разъем питания micro-USB
Питание батарея /5В постоянного тока или 220-240 В переменного тока
Размеры 110 х 31 мм
Основные
Тип пульт дистанционного управления
Разъем питания micro-USB
Питание батарея /5В постоянного тока или 220-240 В переменного тока
Дополнительно
Рабочая температура -20°С до 55° °C
Потребление в режиме ожидания 0.5 Вт ( и меньше)
Дополнительно Беспроводная связь /IEEE 802.15.4 (ZigBee) 2.4 МГц
Инфракрасная частота /38 КГц
Комплектация /монтажная пластина, болты, дюбели, терминал для подключения
Физические
Размеры 110 х 31 мм
Цвет черный
Вес 96 г +- 3г
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Высота 80 мм
Длина 150 мм
Вес 0.27 кг
Объем 0.0017 м3
Orvibo IR Remote ZigBee - это универсальный пульт дистанционного управления бытовыми приборами. Устройство способно управлять любой бытовой техникой, оснащенной приемником ИК сигналов от ПДУ- телевизорами, кондиционерами, медиа-центрами и др, всего работает более чем с 8000 устройствами. Поскольку для управления используются инфракрасные световые сигналы, управляемая техника должна находится в пределах прямой видимости. Может участвовать в сценариях системы автоматизации с помощью хаба Orvibo через бесплатное мобильное приложение HomeMate. Например, включать кондиционер если температура в комнате превысила 25 градусов.
нет в наличии
Требует наличия контроллера и установленного ПО для iOS, Android - HomeMate:
Контроллер умного дома Orvibo Mini Hub ZigBee noWi-Fi, DC 5V microUSB, белый (VS10ЗВ).
Система «розумний будинок»: легко та доступно

Система «розумний будинок» – один із найактуальніших світових трендів взаємодії людини та її житла. Системний механізм, за допомогою якого просто й ефективно керувати домашніми приладами, створювати потрібний мікроклімат, регулюючи температурний режим, забезпечувати помірну подачу води й освітлення та суттєво скорочувати витрати на обслуговування оселі. Крім того, система гарантує охорону приміщення і безпеку в аварійних ситуаціях (наприклад, витік газу, прорив труби тощо).

Інтелектуальна система Orvibo

З моменту створення у 2011 році Orvibo зосередилася на дослідженнях і розробках інтелектуальної техніки для дому. Філософія бренду – створити розумне стійке довкілля людям у всьому світі.

Головні переваги «розумного будинку» Orvibo – доступність і простота. Бюджетна, порівняно з конкурентами, система поєднує велику кількість корисних девайсів, встановлення яких не потребує додаткового ремонту та залучення спеціалізованих майстрів.

Датчик диму SF20-O

Мотор для штор AM68

Розумна Wi-Fi розетка B25EU

Датчик горючого газу SG20-O

Розумна кнопка тривоги SE20-O

Пульт керування ZigBee CT20Z-B1VO

Комплект для розумного будинку HSKP-1TO

Реле керування RGB-освітленням RL804CZB

Основні переваги «розумного будинку»

Економія часу Щоденну рутинну роботу (наприклад, вмикання/вимикання освітлювальних приборів, підтримання відповідної температури в будинку, налаштування висоти жалюзі) технологія виконує самостійно.
Дистанційне керування Більшість функцій можна виконувати на відстані (наприклад, під’їжджаючи, відчинити двері гаража чи ворота). Легко відслідковувати та змінювати параметри, використовуючи мобільні пристрої (на смартфоні чи планшеті).
Безпека Завдяки технології «розумний будинок» користувачі зможуть уникнути неприємностей, пов’язаних із вторгненням, підтопленням чи пожежею.
Контроль Цілодобовий нагляд дає можливість бути в курсі усього, що відбувається в будинку. Якщо потрібно знати, що роблять діти, то є можливість також налаштувати відповідну функцію.
Турбота про дітей і тварин Доступ малюків і домашніх улюбленців до деяких речей, предметів чи техніки можливо обмежити.
Зменшення розміру плати за комунальні послуги Розумне керування обладнанням допомагає економити на опаленні (до 30-35 %) та електроенергії (до 40-45 %).
Дозвілля Спільне дозвілля з рідними чи друзями дуже просто урізноманітнити, керуючи технікою з будь-якого куточка будинку. І тоді перегляд улюбленого фільму, веселе караоке чи запальна домашня дискотека подарують незабутні емоції.
Повноцінний відпочинок Для родин, що полюбляють подорожувати, «розумний дім» — незамінна річ. Увімкнувши спеціальний режим «Відпустка», можна на певний час забути про побутові клопоти, насолоджуватися відпочинком, спілкуванням та отримувати нові враження.
Бути в тренді «Розумний будинок» — це можливість полегшити побут, додати оселі комфорту, запроваджуючи інновації.

Засоби комунікації

Зв’язок між елементами системи Orvibo та користувачем відбувається через безкоштовний мобільний застосунок HomeMate, який можна встановити на будь-якому смартфоні або планшеті, що працює на Android чи iOS.

Існує два способи зв’язку:

  • За допомогою протоколу ZigBee – пристрій функціонує від батарейки або електромережі, а для інтеграції до єдиної мережі потрібен контролер Orvibo Mini Hub;
  • За допомогою протоколу Wi-Fi – пристрій працює як самостійна одиниця (без контролера), однак його можна об’єднати у єдину цілісну систему з приладами на протоколі ZigBee.

Сімейство Orvibo

Модульність – одна з головних особливостей «розумного будинку» Orvibo, адже можливо окремо купувати необхідні пристрої та будувати з них єдину систему, самостійно налаштовуючи різноманітні сценарії використання.

Мозком системи та головним контролером є хаб, який відповідає за інформаційну взаємодію з усіма девайсами Orvibo, приймаючи сигнали від сенсорів та керуючи виконавчими пристроями.

Сенсори (датчики) – інтелектуальні прилади, які можуть вловлювати зміни в параметрах довкілля та передавати дані на хаб. Сімейство сенсорів Orvibo складається з: датчиків руху, відкриття, диму, затоплення, чадного й горючого газу, а також температури та вологості.

Виконавчі пристрої системи включають великий список девайсів, серед яких: розумні розетки, пульти керування, IP-камера, кнопки, реле та вимикачі, мотори для штор і карнизів.

Усі елементи системи можуть брати участь у різноманітних сценаріях, наприклад, увімкнути кондиціонер за зазначеною температурою або вимкнути смарт-розетку за встановленим раніше графіком.

Комфорт і захист щодня

«Розумний будинок» Orvibo позбавляє багатьох повсякденних завдань щодо керування домашнім устаткуванням, захищає оселю у разі виникнення аварійної ситуа­ції, надає житлу функціональності та затишку, робить життя користувача комфортнішим. З «розумним будинком» Orvibo інновації стають доступними.

4 кроки, щоб усі прилади запрацювали:

Крок 1

встановити безкоштовний мобільний застосунок HomeMate

Крок 2

підключити хаб Orvibo до роутера за допомогою LAN-кабелю

Крок 3

додати хаб у застосунку HomeMate, обравши з переліку придбану модель

Крок 4

додати у застосунку датчики та інші пристрої Orvibo

Розумна кнопка CR11S8UZ

Датчик чадного газу SP20-O

Розумний вимикач T16D1ZW

Датчик протікання води SW20-O

Реле багатофункціональне RL804QZB

Датчик температури та вологості ST20-O

Контролер розумного будинку VS10ZW

Пульт керування Wi-Fi CT10W-B1VO

 

ERC надає партнерську підтримку: навчання (семінари), бренд-зони, POS-матеріали, консультації. У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся до команди «Розумних рішень» на адресу: iot@erc.ua

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров