Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Lenovo Yoga 920 Vibes (Glass) (13) [80Y8003YRA]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип трансформер
Екран 13.9 ", 3840x2160, IPS, глянсове
Процесор Intel Core i7 8550U, 1.8 ГГц - 4 ГГц
Відеокарта інтегрована, Intel UHD Graphics 620
Обсяг ОЗУ 16 ГБ DDR 4
Ємність SSD накопичувача 512 ГБ
Попередньо встановлена ОС Windows 10 Home
Вага 1.37 кг
Тип пристрою
Тип трансформер
Екран
Діагональ екрану 13.9 "
Розподільна здатність дисплея 3840x2160 /UHD
Покриття екрану глянсове /с антибликовым покрытием
Тип матриці IPS
Сенсорний
Процесор
Виробник процесора Intel
Серія процесора Core i7
Модель процесора 8550U
Тактова частота 1.8 ГГц
Максимальна тактова частота 4 ГГц
Кількість ядер процесора 4
Оперативна пам'ять
Тип оперативної пам'яті DDR 4 /2400
Обсяг ОЗУ 16 ГБ /onboard
Відеокарта
Тип відеокарти інтегрована
Серія відеокарти Intel UHD Graphics
Модель відеокарти 620
Накопичувач
Тип накопичувача SSD
Ємність SSD накопичувача 512 ГБ
Комунікації
Wi-Fi 802.11ac
Bluetooth
Роз`єми і порти введення-виведення
Роз'єми і порти введення-виведення USB 3.1 /x2 (Thunderbolt, PD, DP, USB 3.0 full-function)
USB 3.0 1 шт
Мультимедіа
Мультимедіа web-камера
JBL stereo speakers with Dolby Audio premium
Пристрої введення
Підсвічування клавіатури
Батарея
Тип батареї Li-Ion
Кількість осередків батареї 4
Макс. час роботи 15 год
Додатково
Додаткові особливості Скляна поверхня із покриттям Vibrant Corning Gorilla Glass
Безпека Сканер відбитків пальців (fingerprint)
Попередньо встановлена ОС Windows 10 Home /64Bit
Рекомендуємо придбати Microsoft Office Home and Student 2021 ESD, електронний ключ
Габарити ( ВxШxГ ) 13.9x323x224 мм
Колір Platinum /рисунок Vibes
Вага 1.37 кг
Гарантія
Гарантія 12 ercWarrantyUnits.
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 240 мм
Довжина 360 мм
Вага 3.50 кг
Об'єм 0.0078 м3
Тип: трансформер; Діагональ екрану: 13.9 ";Роздільна здатність екрану: 3840x2160; Тип матриці: IPS; Процесор: Intel Core i7 8550U; К-сть ядер процесора: 4; Тактова частота: 1.8 ГГц; Тип оперативної пам'яти: DDR 4; Об'єм оперативної пам'яті: 16 ГБ; Тип відеокарти: інтегрована; Відеокарта: Intel UHD Graphics 620; Тип накопичувача: SSD; USB 3.0: 1 шт; Колір: Platinum; Вага: 1.37 кг;
немає в наявності
Огляд лімітованої версії ультрабука Lenovo Yoga 920: преміум-клас у всіх проявах

Одними з найбільш впізнаваними ультрабуками у світі є пристрої Lenovo серії Yoga, які вирізняються оригінальним дизайном і надзвичайною продуктивністю. В огляді з’ясовуємо, які преміальні особливості топової моделі Lenovo Yoga 920 роблять її привабливим рішенням для покупця.

Зовнішній вигляд

Дизайн лімітованої серії Lenovo Yoga 920 «Vibes of Elegance» був розроблений спеціалістами Європейського Інституту Дизайну. У цій версії акцентною деталлю є скляна дзеркальна панель з характерним візерунком. Для панелі використано міцне, зносостійке скло Gorilla Glass. Звісно, панель так і притягує відбитки пальців, але «вау-ефект» від зовнішнього вигляду ультрабука – забезпечено. Скляна панель темних відтінків стильно контрастує з металевим корпусом сірого кольору.

Заявлена ціна змушує очікувати дуже високої якості збірки і Lenovo Yoga 920 абсолютно відповідає сподіванням. Надійний метал у парі з довершеною збіркою дарує виключно приємні враження під час користування. Стриманий дизайн внутрішньої частини не виглядає нудно, а натомість втілює елегантність і преміальність.  

Елемент, що робить ультрабуки лінійки Yoga впізнаваними, – фірмовий шарнір. Міцний механізм дозволяє зафіксувати екран Yoga 920 у будь-якому положенні, аж до 360⁰. Тобто, склавши ультрабук удвоє, можна використовувати його як планшет.

Як варіант, можна використовувати ультрабук у позі «намету» для зручного перегляду фільмів, серіалів тощо. Щоправда, тест на відкриття однією рукою ультрабук не проходить. Однією рукою можна підняти верхню панель приблизно на 45⁰, після чого доведеться притримати іншою рукою нижню панель.

Здавалось би, що настільки якісна і міцна конструкція повинна була б важити немало. Але Yoga 920 лишає за собою відчуття дуже тонкого і легкого пристрою. За товщини 13,95 мм ультрабук важить усього 1,3 кг

Клавіатура і тачпад демонструють довершеність дизайнерських розробок. Клавіші виготовлені дуже якісно, їхній хід легкий комфортний для користувача. Набирати текст на Lenovo Yoga 920 – суцільне задоволення. Додатковий комфорт забезпечує підсвітка клавіатури.

Серед особливостей клавіатури – 2 повнорозмірні клавіші Shift, однорядний Enter і зменшені клавіші «Вгору» та «Вниз».

Тачпад дещо заглиблений у панель. Він підтримує жести «мультитач» і працювати з ним максимально комфортно.

Сканер відбитку пальця спрацьовує швидко і точно.

Дзеркальні грані містять такі інтерфейси та функціональні елементи: на правій грані – порт USB 3.0, кнопка ввімкнення з індикатором і кнопка Novo, призначена скидання і відновлення даних; на лівій грані – два роз’єми USB Type-C, кожен із яких можна використовувати для заряджання. До того ж, обидва роз’єми підтримують інтерфейс Thunderbolt. Також на лівому торці комбінований аудіопорт. 

Дисплей

Lenovo Yoga 920 оснащений одним із найкращих у своєму класі дисплеєм: матриця на основі IPS і роздільна здатність 4К забезпечують максимально яскраву і при цьому природну передачу кольорів. Кути огляду відмінні. Однак глянсове покриття екрану зрідка може спричиняти незначний відблиск.

Екран сенсорний і миттєво реагує на команди. Для використання сенсорного екрану в комплекті передбачено Lenovo Active Pen 2, незамінний аксесуар для дизайнерів, художників, фотографів. Зрештою, Lenovo Active Pen 2 можна використовувати не лише для візуального контенту, а й текстового: редагування документів, запису нотаток та інших завдань.

У комплекті з Lenovo Active Pen 2 – пластиковий холдер, що підходить для порту USB 3.0. В такий спосіб стилус зручно зберігати і транспортувати. Однак у такому положенні стилус закриває доступ до кнопки живлення. Відтак, перед ввімкненням Yoga 920 потрібно обов’язково виймати Lenovo Active Pen 2, а ховати доведеться безпосередньо після вимкнення. 

Динаміки

Ноутбук оснащений двома динаміками JBL, що розташовані на нижній частині пристрою. Як для малих габаритів ультрабука динаміки звучать цілком пристойно, однак саме розташування вже вказує на те, що аудіо найкраще сприймається тоді, коли ноутбук перебуває у положенні «намету». Так динаміки найменше закриваються і видають чистий, глибокий звук без спотворень басів і високих частот.

У режимі планшету звук трохи приглушений, однак це ніяк не впливає на якість фонового прослуховування музики чи перегляду відео.

Продуктивність, автономність

Lenovo Yoga 920 працює під керуванням процесора Intel Core i7 8550U з 16 ГБ оперативної пам’яті і 512 ГБ твердотілого накопичувача. Як і очікувалось, ноутбук забезпечує максимальну продуктивність у роботі з різноманітним софтом, фото-, відеоредакторами. Ноутбук чудово справляється з одночасно відкритими програмами, десятками вкладок у браузері тощо.

Ультрабук оснащений інтегрованою відеокартою Intel HD Graphics 620. Вбудований відеочіп впорається з нескладною обробкою фото і відео, старішими іграми. Однак вимогливі ігри, на кшталт Assassin’s Creed чи The Witcher 3 ультрабукові не під силу.  

Автономність Yoga 920 дуже тішить. Одного заряду апарату вистачить на повний робочий день. У ході тестування ультрабук витримав 10 год роботи у режимі середньої навантаженості: з яскравістю приблизно 70% і завданнями середньої інтенсивності, на кшталт роботи у браузері та текстовими документами.

Переваги

«гібридний» форм-фактор

4К-екран

Оригінальний дизайн і вражаюча якість збірки

Час автономної роботи

Стилус у комплекті

Висновки

Lenovo Yoga 920 – ноутбук-трансформер з відкидним на 360⁰ 13,9-дюймовим безрамковим екраном із роздільною здатністю 4К. Комбінація потужного процесора Intel Core i7 восьмого покоління, 16 ГБ оперативної пам’яті та SSD на 512 ГБ вразить і просунутого гіка, і звичайного користувача. Все це у парі зі зручною клавіатурою, містким акумулятором, міцним металевим корпусом і вражаючим «скляним» дизайном робить ультрабук дуже привабливою пропозицією.

Завдяки унікальному шарніру ультрабук можна використовувати як планшет і комфортно переглядати фільми в дорозі. У режимі планшета – це прекрасна знахідка для дизайнерів та інших людей, що працюють із візуальним контентом. А про відповідну продуктивність софту вже подбав виробник, встановивши у пристрій максимальний об’єм ОЗП і топовий процесор. У Lenovo Yoga 920 є все, що потрібно: від довершеного дизайну, збірки, що відповідає преміум-класу до відмінної продуктивності.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Lenovo Yoga 920 Vibes (Glass)
  • Процесор ntel® Core™ i7 U 8-го покоління (в максимальній комплектації)
  • Графічна карта Intel HD Graphics 620
  • ОЗП 16 ГБ DDR4
  • Накопичувач 512 ГБ PCIe SSD
  • Дисплей 13,9" UHD (3840 x 2160) IPS, сенсорний
  • Аудіо Dolby® Atmos, 2 динаміки JBL
  • Комунікації WiFi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.1
  • Порти 1xUSB 3.0  (завжди ввімкнений для зарядки), 2xUSB C (Thunderbolt, PD, DP)3,5-мм комбінований аудіопорт
  • Акумулятор до 10,8 годин роботи
  • Безпека Зчитувач відбитків пальців з Windows Hello
  • ОС Windows 10 Home
  • Розміри 13,9 x 323 x 224 мм
  • Вага 1,37 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів