Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E 2E-BPN65007BK:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип рюкзак
Форм-фактор ноутбука 16"
Матеріал нейлон
Захисні функції захист від води
м'яка підкладка захищає від подряпин
Колір чорний
Основні
Тип рюкзак
У напрямку міський стиль
Форм-фактор ноутбука 16"
Матеріал нейлон
Відділення
Для ноутбука
Для планшета до 10"
Дод. зовнішнє
Відділення петля для ручки/стилуса /2 слота
Особливості
Ручки для перенесення 1
Захисні функції захист від води
м'яка підкладка захищає від подряпин
Особливості ремені для фіксації ноутбука
швидке регулювання ременів з фіксацією
Фізичні
Об `єм 19 л
Колір чорний
Відділення для ноутбука (ШхВхТ) 249 х 369 х 38 мм
Розміри (ШхВхТ) 430 х 340 х 205 мм
Вага 790 г
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 370 мм
Висота 450 мм
Довжина 90 мм
Вага 1.00 кг
Об'єм 0.0150 м3
Тип: рюкзак; Максимальный размер: 16"; Отделения: петля для ручки/стилуса; Материал: нейлон; Защитные функции: захист від води, м'яка підкладка захищає від подряпин; Особенности: ремені для фіксації ноутбука, швидке регулювання ременів з фіксацією;
немає в наявності
Надійні супутники 2E на кожен день

Рюкзаки і сумки 2Е вирізняються функціональністю, ергономічною формою та стильним дизайном. Вони добре тримають форму, мають регульовані лямки, а вся їхня фурнітура — міцна і надійна. Такі особливості забезпечують комфортне транспортування необхідних речей на роботу, навчання, в поїздках тощо.

Завжди готовий до подорожі. 2E-BPK63148BK

Захищений рюкзак 2Е підійде для поїздок у відрядження та коротких подорожей. Рюкзак вміщує ноутбук діагоналлю 16", для якого є спеціальне захищене відділення з гумовими фіксаторами. На протилежній внутрішній стінці розташовано сім кишень для різноманітних дрібниць і аксесуарів.

Передній бік з нейлону та ПВХ, а спинка, внутрішні частини плечових ременів і ручка — із сітчастого матеріалу. Вдале компонування матеріалів збереже рюкзак навіть під час найактивнішої експлуатації, захистить від ударів, а також від промокання під час дощу чи снігопаду. Додатковий захист забезпечує накидка. Спинка рюкзака — з цупкою підкладкою, яка згладжує нерівності від речей. На спинці розміщено таємну кишеню, що може вмістити планшет діагоналлю 8". Закривається рюкзак на звичайну блискавку чи кодовий замок TSA. На лівому плечовому ремені є кишеня для кабелю USB, а в основі ременя на внутрішній частині — USB-рознім, завдяки чому можна під’єднати смартфон до мобільної батареї. Рюкзак оснащений тросом, за допомогою якого рюкзак можна зафіксувати на ручці валізи.

  • Габарити: 34×46,5×15,8 см
  • Відділення для ноутбука: 26,9×38,9×3,7 см
  • Матеріал: нейлон + PVC
  • Колір: чорний
  • Вага: 0,8 кг
  • Об’єм: 17 л

Символ мегаполісу. 2E-BPN65007BK

Міський рюкзак для тих, кому потрібно багато простору в компактному форм-факторі. Рюкзак може вмістити ноутбук діагоналлю 16". Якісний цупкий нейлон захищає від води, а м’яка «дихаюча» спинка забезпечує комфортне прилягання рюкзака. Всередині є відділення з фіксатором для ноутбука, а також невелика окрема кишеня для планшета чи електронної книги. Окрім основного відділення, є переднє — з додатковою кишенею, двома отворами для ручок і кишенькою на блискавці. Особливість рюкзака — зручні ергономічні ремені з м’яким наповнювачем, широким діапазоном регулювання та фіксацією хлястиків. Носити навіть ущерть завантажений рюкзак максимально комфортно.

  • Габарити: 34×43×20,5 см
  • Відділення для ноутбука: 24,9×36,9×3,8 см
  • Матеріал: нейлон
  • Колір: чорний
  • Вага: 0,79 кг
  • Об’єм: 19 л

Модний мінімалізм. 2E-CBN315GY

Компактна сумка сірого кольору — завжди модного й актуального. Адаптована для ноутбуків діагоналлю 15,6/16". Мінімалістичний і стриманий дизайн сподобається і жінкам, і чоловікам, і студентам, і офісним працівникам. Виготовлена з міцного, цупкого, водонепроникного нейлону; вся фурнітура — металева. На передньому боці сумки є містка кишеня на блискавці, куди легко поміститься блок живлення ноутбука, мишка, блокнот або інше необхідне приладдя.

  • Габарити: 39×29×5,9 см
  • Внутр. розміри: 38×28,5×5,2 см
  • Вага: 0,45 кг

Ґрунтовний захист. 2E-CBN417BK

Лаконічна сумка вміщає ноутбук діагоналлю до 17". Окрім ноутбука, в основному відділенні сумки неодмінно знайдеться місце для книг, записників, журналів. На фронтальному боці сумки відділення-органайзер і кишеня з вертикальною блискавкою. У кишені на тильному боці можна розмістити папки формату А4. Карабіни, вся фурнітура сумки — металеві, чорного кольору. У комплекті плечовий ремінь. На водовідштовхувальному нейлоні чорного кольору — темно-сині вставки і стильний логотип бренду. Цупкий і амортизувальний матеріал низу надійно захистить ноутбук і вміст сумки.

  • Габарити: 45,5×32,5×5,5 см
  • Відділення для ноутбука: 42,5×30,5×4,0 см
  • Вага: 0,7 кг

З ноутбуком по життю. 2E-CBN313BK

Така сумка — чудовий варіант для перенесення ноутбуків та ультрабуків форм-фактору діагоналлю 13,3". Водовідштовхувальний нейлон високої щільності захистить пристрій навіть під час зливи. Дві ручки і плечовий ремінь забезпечують максимально комфортне користування. На передньому боці є кишеня з блискавкою, яка вмістить блокнот, гаманець, блок живлення тощо. Над кишенею — логотип бренду. Чорна сумка має елегантний і вишуканий вигляд, вона точно стане корисною фрілансерам, фахівцям творчих професій, тим, хто часто подорожує, і всім, хто не розлучається з ноутбуком.

  • Габарити: 35×25×4 см
  • Внутр. розмір: 34×24×3 см
  • Вага: 0,4 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів