Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Belkin Charge Dock iWatch + iPhone BLK:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Док станція
Зарядний пристрій
Підтримка iWatch
Док конектор Lightning
Джерело живлення мережа /кабель 1.5 метра
Основні характеристики
Тип Док станція
Зарядний пристрій
Compatible devices смартфони
смарт-годинник
Підтримка iWatch
Управління
Док конектор Lightning
Джерело живлення мережа /кабель 1.5 метра
Особливості регульований роз'єм Lightning
похила конструкція
Фізичні характеристики
Ширина 10.93 см
Висота 13.4 см
Глибина 8.8 см
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 180 мм
Довжина 180 мм
Вага 1.00 кг
Об'єм 0.0042 м3
Док-станція BELKIN Charge Dock iWatch + iPhone є першою док-станцією з вбудованим зарядним пристроєм Apple Watch. Док-станція використовує ту ж технологію магнітного заряду, що і в кабелі для заряду iWatch від Apple. Завдяки магнітам виставляється відповідність конекторів в годинах і зарядному пристрої і процес заряду починається негайно.
немає в наявності
Речі надихають: док-станції Belkin «2-в-1»

Зарядка гаджетів є такою самою невід’ємною частиною життя сучасної людини, як чищення зубів або ранковий душ. Виявляється і цю нудну процедуру можна зробити приємною. Красиві функціональні речі радують і надихають, неспроста у Belkin саме такий слоган: «Речі надихають людей». Естетично привабливі, зручні, з мінімалістичним дизайном і при цьому гарантовано високоякісні — такі нові док-станції для одночасної зарядки iPhone і Apple Watch.

Портативна зарядка для годинника і смартфону F8J201btSLV

Valet Charger Power Pack 6 700 мАг для Apple Watch + iPhone названа CES2017 Best of Innovation Awards Honoree.

Valet Charger — це не просто потужний портативний акумулятор ємністю 6 700 мАг. Вбудований магнітний зарядний модуль пропонує заряд батареї для Apple Watch, коли він знаходиться в дорозі, а USB-порт підключається через кабель Lightning для одночасної зарядки iPhone. Завдяки загальній потужності 2 А, ця портативна батарея «2-в-1» забезпечує 1А для зарядки Apple Watch і 1А для зарядки iPhone. У комплект входить акумулятор ємністю 6 700 мАг і 3,9-дюймовий кабель micro-USB.

Перша док-станція для iPhone та Apple Watch F8J183vfBLK

Док-станція Belkin Charge Dock iWatch + iPhone — перша док-станція з вбудованим зарядним пристроєм Apple Watch. У пристрої використано ту саму технологію магнітного заряду, що і в кабелі для заряду iWatch від Apple. Завдяки магнітам виставляється відповідність конекторів у годиннику та зарядному пристрої, і процес заряду починається відразу. Зліва вбудований регульований рознім Lightning для iPhone. Екрани пристроїв розташовані під ідеальним кутом огляду, тому ними зручно користуватися навіть під час зарядки. Кабель — 1,5 м. Розміри: 10,93 × 13,4 × 8,8 см.

«2-в-1» Power Charge Dock F8J200vfBLK

Power Charge Dock «2-в-1»: для iPhone та Apple Watch. Завдяки модулю магнітного заряджання Apple Watch, вбудованому в док-станцію, годинник вирівнюється магнетично і починає миттєво заряджатися. Док також має вбудований рознім VersaCase Lightning для заряджання iPhone, який можна налаштувати практично під будь-який чохол, а також тримає Apple Watch безпечно над поверхнею. VersaCase регулює висоту пристрою для підключення більшості чохлів, тому можна заряджати смартфон, не знімаючи чохла.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів