Smart Koala Cтартовий набір "Розумна Ручка”

код товару: SKS0012BW
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Smart Koala Cтартовий набір "Розумна Ручка”:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Інтерактивні книги
Стать хлопчик
дівчинка
Тема освіта
іноземні мови
Вікова група 2+
Основні
Тип Інтерактивний набір
Вид Інтерактивні книги
Стать хлопчик
дівчинка
Тема освіта
іноземні мови
Вікова група 2+
В комплекті книга /демо
розумна ручка
Елементи живлення акумулятор
Особливості 8 ГБ пам'яті
Диктофон
Кнопка коригування гучності
Слот для навушників
Фізичні
Розміри упаковки 29.4x22x5.4 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 290 мм
Висота 60 мм
Довжина 220 мм
Вага 0.30 кг
Об'єм 0.0038 м3
Набір (Книга (Демо) + Ручка)» – інструмент для вивчення мов. Працює з книгами Smart Koala. Ваша дитина легко вивчить 600 базових слів, прослухає більше 500 фраз, пройде 60 яскравих сцен з життя і 150 ігор на пам’ять і логіку. Весь матеріал озвучений носіями мови – англійська, українська, російська. Вас чекає весела практика в іграх і діалогах. Книга зробить першу подорож Вашої дитини незабутньою! Рекомендовано дітям від 2 років. У стартовий набір входять Демо Книга «Коала пізнавала» (3 демо уроки – по уроку з кожного сезону серії «200 перших слів»), Розумна Ручка та кабель для зарядки. Розумна Ручка говорить! Всі книги Smart Koala відтворюються голосом. Потрібно тільки безкоштовно завантажити файл.
немає в наявності
Вивчати мови варто змалечку

Дитина на підсвідомому рівні запам’ятовує величезну кількість інформації. Зокрема навчається асоціювати слова з предметами, діями, живими істотами. І в цей період надзвичайно важливо показати дитині, що навчатися – це цікаво і весело. «Розумна Ручка» Smart Koala допоможе в цьому.

Інтерактивна ручка Smart Koala

Код товару: SKS0012BW

Інтерактивна ручка Smart Koala допоможе зробити вивчення англійської мови швидким та цікавим. Унікальна технологія допомагає зрозуміти, що вчитися весело! Достатньо торкнутися ручкою до книги і всі слова та герої «оживуть» і «заговорять». Ручку виготовлено із надміцного пластику, що стійкий до пошкоджень та має всі необхідні сертифікати.

Пазли

Код товару: SKPABC1

Пазли за функціоналом подібні до звичайної розважальної головоломки. Та зі Smart Koala не все так просто. Ці пазли також «оживають». Герої, слова та предмети «говорять» трьома мовами. У пазлах, як і в інших продуктах, доступна функція гри. «Пазлинками» можна грати окремо або скласти один великий пазл, використовуючи всі елементи.

Розумні книги

Код товару: SKBEA1, SKSFTS1, SKSFTS2, SKB200BWS1, SKB200BWS2, SKB200BWS3

Книги Smart Koala працюють разом із «Розумною Ручкою». Завдяки спеціальній технології друку маємо насправді унікальні книги. На сторінках бачимо веселих персонажів, також можна прочитати слова, їхню транскрипцію та переклад. Але магія починається, коли дитина торкається «Розумною Ручкою» героя або слова. В асортименті є книги на різну тематику та для різного віку (від 1 до 14 років).

Аудіопостери

Код товару: SKCIA1, SKCIV2, SKCIF3, SKCIT4

Аудіопостери – єдина іграшка з асортиментної лінійки Smart Koala, що працює без «Розумної Ручки». Але концепція бренда простежується й тут. Є можливість перемикати мови, дізнатися більше про образи, які відображено на малюнках. Постери зроблено з високоякісного матеріалу, вони працюють від трьох батарейок AAA (мізинчикові).

Інтерактивні борди

Код товару: SKSAB5IN1

Ще один продукт для найменших – інтерактивні борди Smart Koala. У наборі п’ять бордів: транспорт, тварини, частини тіла, мапа світу, цифри. Кожен борд – окрема історія, яку малюк може вивчати самостійно за допомогою «Розумної Ручки». Усіх героїв озвучено
трьома мовами.

Можна зіграти в гру за допомогою спеціальної панелі на малюнку. Борди виготовлено з цупкого картону, щоби дитина могла впевнено тримати їх у руках.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів