Главная - Игрушки и товары для детей - Игрушки - Игрушечное оружие - Same Toy - Игрушечное оружие Водный электрический бластер с рюкзаком

Same Toy Игрушечное оружие Водный электрический бластер с рюкзаком

код товара: 777-C2Ut
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Same Toy Игрушечное оружие Водный электрический бластер с рюкзаком:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип водное оружие
Рекомендованный возраст от 6 лет
Механизм действия электрическое
Тип боеприпасов вода
Дальность стрельбы 5 м
Элементы питания батарея
Размеры (ВхШхГ) 13 x 31 x 13 см (оружие)
Основные
Тип водное оружие
Рекомендованный возраст от 6 лет
Механизм действия электрическое
Тип боеприпасов вода
Дальность стрельбы 5 м
Дополнительно
Комплектация ремешки /2 шт.
аккумуляторная батарея /4.8V
USB-кабель для зарядки
прозрачная трубка
резервуар для воды /на 1200 мл
водомет
Элементы питания батарея
Материал пластик
Цвет синий
черный
Размеры (ВхШхГ) 13 x 31 x 13 см (оружие)
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Высота 320 мм
Длина 400 мм
Вес 1.19 кг
Объем 0.0179 м3
Фантастическое водное оружие почти как у охотников за привидениями! Впечатляющее оружие состоит из водомета, что одевается на руку и резервуара с водой, который одевается на спину, как рюкзак. Элементы соединяются между собой прозрачной трубкой, через которую вода подается в «оружие». Во время выстрелов блок «стволов» оборачивается, как у настоящего пулемета. А струя воды выстреливает на расстояние до 5 метров! Игрушка произведена из прочного и практичного пластика. Питается от аккумулятора в комплекте. Рекомендуемый возраст: 6+
нет в наличии
У наборі:

  • водомет
  • резервуар для води
  • прозора трубка
  • акумулятор
  • USB кабель для зарядки
  • ремінь (2 шт.)

Вдосконалена водяна зброя Same Toy

Ігри на свіжому повітрі – одна з найулюбленіших дитячих розваг. Діти з нетерпінням чекають літа і канікул, щоб вдосталь відпочити та пограти. Навіть у найспекотнішу погоду можна провести час цікаво. Однією з таких розваг є водні баталії. Нове іграшкове спорядження виробника дитячих іграшок Same Toy – це унікальна водяна зброя, яка забезпечить море бризок, вибух сміху та веселощів.

Водяна зброя Same Toy у вигляді космічного бластера – цікава іграшка, з якою можна влаштувати справжній аквабатл у будинку або на вулиці. Для спритних та активних дітей водні баталії – це спосіб виплеснути всю бурхливу енергію, зарядитися позитивом. Вода гарно впливає на організм, розслабляє та сприяє загартовуванню.

Якісний водяний пістолет може прослужити не один сезон. У деяких дітей в арсеналі може виявитися кілька різних за функціональністю моделей. Одні вирішать влаштувати перестрілку, інші – зробити напис на асфальті. Варіантів гри – безліч, можливостей теж. З такою зброєю можна перевірити влучність в імпровізованому тирі або просто освіжитися й отримати задоволення.

Жоден виїзд на природу чи будь-яке дитяче свято не обійдеться без завзятої стрільби з водяної зброї Same Toy. Це універсальне й веселе спорядження робить ігри на свіжому повітрі неординарними й трохи азартними, а також допомагає дитині розвинути низку навичок. Тренується спритність і винахідливість, просторове й тактичне мислення (розробляються перші стратегії та хитрощі для ураження ворога). Водяна зброя Same Toy здатна розбудити в дитині приховану відвагу та хоробрість. Малюки самостійно вигадують сюжети гри, навчаються взаємодіяти один з одним і відчувати дух суперництва. Беручи участь у таких іграх, дитина вчиться йти до своєї мети, не здаватися, стає відповідальнішою, а також навчається захищати слабших.

Фантастичні бластери 77-C1Ut, 777-C2Ut

Сучасні дитячі водяні бластери спроектовано таким чином, щоб малюку було зручно тримати його в руках. Легкий в керуванні пістолет можна швидко перезаря­джати без допомоги батьків. Досить наповнити ємність водою і можна продовжувати морський бій. Бластери стріляють водою на 5 м, а якісні насоси дають можливість відчути всю міць водяної зброї і отримати максимум задоволення від влучної стрільби. Модель 777-C2Ut відрізняється від 777-C1Ut наявністю пластикового контейнера, у який наливається вода і який вдягається як дитячий рюкзак на спину. Елементи поєднуються між собою прозорою трубкою, через яку вода подається у зброю. Вдягаємо водомет на руку, вмикаємо кнопку On і тиснемо на бокову кнопку на ручці. Під час пострілів блок стволів обертається, як у справжнього кулемета.

  • Комплект 777-C1Ut: пістолет, USB зарядний пристрій, акумуляторна батарея 4.8 В.
  • Комплект 777-C2Ut: водомет, резервуар для води, прозора трубка, акумулятор, USB-кабель для зарядки, ремінь (2 од.).
  • Розмір зброї (д × ш × в): 31 ×13 × 13 см
  • Розмір резервуара (в × ш × г): 30 × 17,5 × 4,5 см
  • Матеріал: пластик
  • Вік: 6 +
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров