Avionaut Glider Expedition [Black AV-340.EX-EX.07]

код товару: AV-340.EX-EX.07
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Avionaut Glider Expedition [Black AV-340.EX-EX.07]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дитяче автокрісло
Група I
II
Кріплення в машині ремінь безпеки
Вік 9 міс. - 6 років
9 міс. - 7 років
Вага дитини, кг 9-25
Матеріал поліестер
Основні
Тип дитяче автокрісло
Група I
II
Кріплення в машині ремінь безпеки
Підголівник
Вік 9 міс. - 6 років
9 міс. - 7 років
Вага дитини, кг 9-25
Особливості глибокий підголовник
регульований кут нахилу
Додаткові
Матеріал поліестер
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 2 роки
Параметри упаковки
Ширина 410 мм
Висота 640 мм
Довжина 460 мм
Вага 8.30 кг
Об'єм 0.1207 м3
Це крісло з великими можливостями. Діапазон 9-25 кг, а отже автокрісло росте з дитиною, залишаючись ідеально підходящим. У випадку з дорослими дітьми його великою перевагою є захист голови через глибокий підголовник, виконаний з енергоємного матеріалу EPP. Регульований кут нахилу дозволяє дитині комфортно подорожувати на великі відстані та навіть спати.
немає в наявності
Безпека

За безпеку відповідают 5 точкові ремені безпеки, розвинута бокова підтримка тазу та плечей, підголівник з сучасного EPP матеріалу та унікальна система кріплення автокрісла штатним ременем безпеки. Крісло моделі Avionaut Glider Expedition відповідають діючому стандарту безпеки ООН ЕСЕ R44/04, про що є інформує наклейка розташована на самому кріслі. Це означає, що Автокрісло Avionaut Glider Expedition може використовуватись в усіх країнах Європи. Окрім цього, автокрісла Avionaut Glider мають безліч підтверджень безпеки від незалежних Європейських компаній:

  • Німецька TUV підтвердила відповідність автокрісел Avioanut технічному регламенту діючому у Німеччині.
  • Іспанська IDIADA, при Каталонському університеті, підтвердили відповідність діючим нормам безпеки.
  • Італійська CSI, що спеціалізується на незалежній сертифікації та тестуванні товарів автомобільної тематики, та автокрісел зокрема, підтвердила безпечність продуктів Avionaut.
  • Польська Avito Test тестували безпечність автокрісел Avionaut Glider при фронтальних, бокових та інших типах ударів. І підтвердили високий рівень безпеки.
  • Міжнародна організація TASS internatonal, що входить у корпорацію Siemens та проводить незалежну сертифікацію і амологацію автомобільних товарів, підвтердила безпечність автокрісел Avionaut.

Додатково до вище зазначених відзнак незалежних компаній, Avionaut створило свою власну лабараторію для проведення краш-тестів. На обладнанні лабораторії можна відтворювати умови найновішого та найсуворішого стандарту i-Size. Таке обладнання для можливість розробляти автокрісла відповідно до найжорсткіших норм безпеки, а у деяких показниках навіть перевершувати їх.

В автомобілі модель Avionaut Glider Expedition фіксується штатним ременем безпеки. Унікальна система фіксації розроблена саме для цієї моделі дозволить легко, швидко, зручно, проте надійно закріпити крісло в авто. Основною особливістю системи фіксації Avionaut Glider полягає у  пропусканні ременя через конструкцію  автокрісла, та системі фіксації ременя в механізмах, що працює як затискач і убезпечує ремінь від висковзання або вириванню навіть під час сильного ДТП.

Сильною стороною автокрісла Avionaut Glider э пасивна безпека, основою якої є конструкція з розвинутою боковою підтримкою плечей, тазу та глибокий підголівник з поглинаючого матеріалу EPP.

 

Комфорт.

Автокрісла Evolvair Glider Expedition оздоблені зносостійким матеріалом, що складається з 3 шарів.

  • Перший – поверхневий шар. Приємний на дотик проте зносостійкий матеріал, що розроблено з урахуванням використання саме в дитячому автокріслі.
  • Другий – м’яка підкладка, що дає комфорту та служить, в тому числі, для циркуляції повітря.
  • Третій – скріплюючий шар, що забезпечить довговічність матеріалу та вбереже його від витягування та деформації під час тривалої експлуатації.

За необхідності, текстиль можна зняти для чистки або прання.

 

Сидіння та спинка обладнані по всій площі вентиляційними каналами для відведення занадто гарячого повітря від сидіння, тим самим оптимізуючи температурний режим. Це особливо важливо під час довготривалих подорожей.

Окрім комфорту та безпеки при розробці моделі Glider багато увагу приділили правильному розвитку постави маленьких пасажирів. Саме для цього до розробки крісла було залучено провідних лікарів ортопедів, що безпосередньо брали участь у розробці конструкції крісла. Саме тому воно не тільки безпечне та зручне, але ще й ортопедично вірне.

 

Avionaut – лише один з декількох виробників автокрісел, що виробляють свою продукцію не в Китаї, а на території Європейського союзу.  Виробництво проходить в Польщі, не пакування або збирання, а саме повний цикл виробництва від сировини до готового продукту. Це зобов’язує виробника слідкувати за загальним рівнем безпеки продукції, використовувати лише сертифіковану сировину і сучасне обладнання, та дотримуватись високого рівня у всьому не лише на папері. Саме тому, автокрісла Avionaut мають гарантію 2 роки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів