Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Rowenta RY7557WH:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пароочисник
Тип прибирання сухе
вологе /паровая
Споживана потужність 1700 Вт
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
циклонний фільтр
Обсяг пилозбірника 0.4 л
Насадки Парова /2 в 1 Clean & Steam усмоктувальна насадка + відпарювач
Живлення мережа
Габарити ( ВxШxГ ) 25.9 x 27.2 x 121 см
Вага 5.4 кг
Основні
Тип пароочисник
Тип прибирання сухе
вологе /паровая
Споживана потужність 1700 Вт
Система фільтрації
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
циклонний фільтр
Обсяг пилозбірника 0.4 л
Труба всмоктування телескопічна
Функціонал прибирання
Вологе прибирання Парова обробка поверхонь
Насадки і адаптери
Насадки Парова /2 в 1 Clean & Steam усмоктувальна насадка + відпарювач
Особливості
Додатково Можливість використання рідких миючих засобів /Бак для моющего раствора 0,7 л
Вертикальна парковка
Індикатор заповнення пилозбірника
Прибирання паром
Фізичні
Рівень шуму 85 дБ
Живлення мережа
Довжина мережевого шнура 7.5 м
Радіус дії 8 м
Габарити ( ВxШxГ ) 25.9 x 27.2 x 121 см
Колір білий /зi сріблястим
Вага 5.4 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Висота 330 мм
Довжина 900 мм
Вага 8.70 кг
Об'єм 0.0653 м3
Тип пилососа: пароочисник; Тип збирання: сухе, вологе; Споживана потужність: 1700 Вт; Тип пилозбірника: пластиковий контейнер, циклонний фільтр; Обсяг пилозбірника: 0.4 л; Насадки: Парова; Живлення: мережа; Габарити (ВхШхГ): 25.9 x 27.2 x 121; Вага: 5.4 кг;
немає в наявності
Безкомпромісна чистота Rowenta

Прибирати пилососом щодня — це найкращий спосіб підтримувати лад у будинку. У середньому родини витрачають 34 хвилини на тиждень на те, щоб очистити пилососом підлогу, і ще 31 хвилину на те, щоб її помити. U&A — дослідження з прибирання дому 2013 (Франція/Італія/Німеччина). Щоб робити це без будь-яких обмежень і турбот, Rowenta запускає низку потужних та універсальних пилососів.

Бездротовий пилосос «Все в 1»

Rowenta Air Force 360 RH9051WO

Air Force 360 – це одночасно бездротовий акумуляторний пилосос і ручний пилосос – прилад «Все в 1», що швидко стане незамінним помічником. Легкий та ефективний, його можна використовувати щодня та позбуватися пилу навіть у найважчих для прибирання місцях. Бездротовий пилосос з літій-іонним акумулятором на 21,9 В забезпечить до 20 хв безперервного прибирання.

Одним натисканням трансформується у компактний ручний пилосос для прибирання у закутках, а другим натисканням – у пилосос для прибирання під стелею. Моторизована всмоктувальна насадка (до 6 500 об/хв) забезпечує оптимальну продуктивність на будь-яких поверхнях (плитка, дерев’яна підлога, килими тощо). Покращена циклонна технологія Air Force для високого рівня розділення повітря від пилу та довготривалого ефекту після прибирання. Безщітковий двигун збільшує продуктивність та подовжує термін служби.

Насадка Power Slim Vision має світлодіодне підсвічування для виявлення пилу в темних місцях. Ергономічна пускова кнопка не потребує постійного утримання. Неймовірний комфорт під час використання: 2,8 кг загальної ваги; 1,9 кг – вага пристрою для досягнення важкодоступних місць. До комплекту входять: моторизована насадка Power Slim Vision, настінна підставка з відділенням для зберігання аксесуарів, щілинна насадка, насадка для прибирання диванів, спеціальна насадка – міні-електрощітка для легкого видалення шерсті домашніх тварин.

СПЕЦИФІКАЦІЇ

  • Час зарядки до 3 год;
  • Ємність контейнера для пилу 0,4 л;
  • Рівень шуму 85 дБ (A);
  • Розміри (д × ш × в): 34,5 × 15,4 × 74,2 см.

Бездротовий вертикальний пилосос

Rowenta Air Force RH8879WO

Air Force – це потужний бездротовий пилосос ергономічного дизайну, з високоефективною циклонною технологією та вертикальною позицією паркування.

Пилосос без мішка: не потрібно купувати мішки. Контейнер для пилу об’ємом 0,5 л для зручнішого використання. Живиться від легкого літій-іонного акумулятора з напругою 25,2 В і функцією швидкої зарядки, якого вистачить на 65 хв безперервного прибирання.

Покращена циклонна технологія Air Force забезпечує високий рівень розділення повітря та пилу для довготривалого результату. Активна турбощітка (6 200 об/хв) дає змогу зібрати пил з будь-якого типу підлоги.

Унікальна трикутна насадка дельта-форми допомагає ефективно прибирати у кутках без зайвих зусиль. А з LED-підсвічуванням жодна пилинка не сховається під низькими меблями та у важкодоступних місцях.

Три рівні індикатора зарядки та три рівні налаштування потужності відповідно до типу підлоги.

Колір: сірий із блакитним.

СПЕЦИФІКАЦІЇ

  • Час зарядки максимум 6 год;
  • Ємність контейнера для пилу 0,5 л;
  • Рівень шуму 80 дБ (A);
  • Розміри (д × ш × в): 25 × 28,4 × 120 см;
  • Вага 3,41 кг.

2 в 1: очищайте пилососом та мийте одночасно

Rowenta Clean & Steam RY7557WH

Clean & Steam – це інноваційне поєднання високоефективного вертикального пилососу та парової швабри. Більше немає потреби гаяти час, щоб спершу прибрати пилососом, а потім відпарити підлогу. З Clean & Steam можна одним рухом зробити підлогу чистою. Ексклюзивна насадка Dual Clean & Steam повторює природні рухи вперед-назад під час прибирання пилососом. Завдяки цій інноваційній системі бруд завжди прибирається з підлоги перед відпарюванням.

На відміну від класичних фільтрів, що засмічуються, технологія Advanced Cyclonic забезпечує високий рівень виокремлення повітря від бруду для тривалого ефективного прибирання. Clean & Steam знищує до 99 % бактерій, використовуючи лише проточну воду. Відпарювання адаптоване для типу підлоги (паркет, плитка, вініл тощо), користувач може змінити силу пари і обрати оптимальну. Вільний від хімікатів: немає потреби використовувати хімічні мийні засоби. Завдяки знімному контейнеру для води ємністю 0,7 л можна прибирати до 40 хв або очистити поверхню до 100 м2 без повторного наповнення контейнера.

СПЕЦИФІКАЦІЇ

  • Потужність 1700 В;
  • Електропривод мотор для маневрування;
  • Ємність контейнера для пилу 0,4 л;
  • Зйомний резервуар для води 0,7 л;
  • Довжина шнура електроживлення 7,5 м;
  • Рівень шуму 84 дБ (A);
  • Розміри (д × ш × в): 25,9 × 27,2 × 121см;
  • Вага 5,4 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів