Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Розвивальні іграшки - goki - Настільна гра Пірати. Веселий Роджер

goki Настільна гра Пірати. Веселий Роджер

код товару: 13202G-1
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики goki Настільна гра Пірати. Веселий Роджер:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип іграшки головоломка
гра
Для кого для дівчаток
для хлопчиків
для всієї родини
Категорія розвитку моторика рук
логічне мислення
посидючість
Основні
Тип іграшки головоломка
гра
Для кого для дівчаток
для хлопчиків
для всієї родини
Кількість гравців 1
Категорія розвитку моторика рук
логічне мислення
посидючість
Рекомендований вік 3+
Особливості
Без елементів живлення
Фізичні
Колір синій
Mатеріал пластмаса
Розміри 6x6 см
Гарантія
Гарантія 3 місяця
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Висота 10 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.01 кг
Об'єм 0.0000 м3
Для кого: для дівчаток, для хлопчиків, для всієї родини; Тип іграшки: головоломка, гра; Категорія розвитку: моторика рук, логічне мислення, посидючість;
немає в наявності
Справжні іграшки goki для кількох поколінь

Всесвітньо відома німецька компанія Gollnest & Kiesel охоплює продукцію бренду goki. Іграшки goki виготовлено з високоякісних натуральних матеріалів, в основному з дерева, а потім покриті спеціальними фарбами на водній основі з розрахунком на довгу службу. Справжня радість для всієї родини.

Батьки в усьому світі вже більше 30 років обирають товари goki як іграшки для душі, рук та активного способу життя. В Україні все більшої популярності набирають методики Монтессорі і вальдорфської школи, де електронні гаджети для дітлахів жорстко обмежені або заборонені, а перевага надається натуральним іграшкам, які розвивають уяву, фантазію та емоційний інтелект. Іграшки goki абсолютно відповідають прогресивним методикам виховання дітей.

Ще один секрет популярності німецького виробника в тому, що такі іграшки не зламаються, не набриднуть і не вийдуть з моди. До того ж продукція goki – доступна й орієнтована на гру всією родиною.

Для немовлят

Асортимент для немовлят поповнився цікавими та яскравими 3D-мобілямі з цікавими бджілками та жучками, а також в стилі кумедних звірят серії Susibelle, які зроблені з якісного, екологічно чистого дерева, вкритого безпечною фарбою на водній основі. Такі іграшки, які підвішують над дитячим ліжечком, обов’язково привернуть увагу дитини, тренуватимуть вміння фокусувати погляд та стежити за предметами.

  • Розміри мобіля з бджілками: 29 × 43 см
  • Розміри мобіля зі звірятами Susibelle: 27 × 29 см
  • Вік: 0+

Розвивальні іграшки для найменших

Для малюків, які щойно навчилися ходити, є такі новинки goki: дерев’яні іграшки-каталки «Лобстер» і «Каченя». Яскравий дизайн та цікава конструкція, яка створює незвичні звуки під час руху, заохочуватимуть дітлахів не боятися робити перші кроки та отримувати задоволення від гри.

Для дітей першого і другого років життя призначені й розвивальні іграшки: дерев’яний сортер «Куб», дерев’яні кубики та шнурівка «Кед». Вони створені для розвитку абстрактного та логічного мислення, візуального сприйняття, моторики рук, розуміння причинно-наслідкових зв’язків та загального інтелекту. Усі іграшки виконано з якісної деревини та вкрито фарбами на водній основі.

Ігрові набори

Дітям від 3 років вже будуть цікаві сюжетно-рольові ігри, які заохочують спробувати себе у різних професіях. Такі ігри допомагають вивільнити творчу енергію, оволодіти соціальними навичками – вмінням спілкуватись, вирішувати проблеми, приймати ситуативні рішення, правильно поводитися і взаємодіяти з однолітками й дорослими – здібностями, які допомагають будувати позитивні й ефективні стосунки з іншими людьми. Крім того, сюжетні ігри є безпечною моделлю реальних життєвих ситуацій, у яких діти можуть багато чому навчитися та довідатися про навколишній світ і про самих себе.

Для цього віку goki пропонує такі товари, як лялькове «Ліжечко з постільною білизною» для гри у доньки-матері та «Касовий апарат» для ігор у магазин. До набору входить прилад із вбудованим калькулятором, іграшковим механізмом друку чеків та сканером штрих-коду. Також він має скриньку з іграшковими картками та грошима. Такий касовий апарат допоможе дитині розвинути математичне та аналітичне мислення, послідовність дій та цілеспрямованість, познайомитися з професією касира.

Кишенькові ігри

Варто звернути увагу й на недорогі кишенькові ігри, які зручно взяти із собою в дорогу або розважити дитину під час очікування. Це кишенькові лабіринти goki з металевою кулькою: «Пірати. Веселий Роджер», «Пірати. Карта», «Пірати. Стяг». У лабіринтах кулька рухається за допомогою нахилу грального поля.

На противагу лабіринтам піратської серії, у лабіринтах «Клоун», «Довгоносик», «Нічне небо», «Ескімоси», «Ведмежа» та «Поле» потрібно зловити металеві кульки у кілька лунок одночасно.

Такі ігри розвивають витримку, увагу, точність рухів, концентрацію та вміння думати.

Розвивальні ігри

У мемо-ігри «Мама і дитина», «Запам’ятай вагу», «Запам’ятай звук» та «Дотик. Знайди пару» можна грати різною кількістю гравців. Мета гри – зібрати якомога більше пар ігрових елементів, вгадавши або розпізнавши на вагу, звук чи дотик однакові. Перемагає той, хто знайде більше пар. Такі ігри якнайкраще розвивають пам’ять, дрібну моторику, тренують основні органи чуттів.

Настільні ігри

Варті уваги й нові настільні ігри goki – магнітні лабіринти «Космос» та «Острів» – це дерев’яні підставки з прорізаними ходами, в яких вільно перекочуються різнокольорові металеві кульки. Переміщуються кульки за допомогою спеціальної магнітної ручки, прикріпленої мотузкою до основи. Такі ігри чудово розвивають логічне мислення, моторику, координацію руху.

Крім важливого спільного проведення часу, настільні ігри – це чудовий спосіб швидко навчити дітлахів рахувати, концентруватися, розвивати спритність та наполегливість у досягнені результату. Для розвитку цих навиків goki пропонує настільні ігри «Веселі ведмедики» та «Один, два, ква». Мета першої гри полягає в тому, щоб кожен з гравців, кидаючи кубик, склав фігуру ведмедя з п’яти окремих частин.

А в другій грі потрібно якомога швидше перемістити своїх жабенят через усе ігрове поле і доставити їх на пляж. Обидві гри виготовлено з якісних матеріалів, їхні ігрові поля діаметром 37,5 – 38 см.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів