Технічні характеристики Acer ACB650 USB-C to USB-3.0 (чорний):
Основні параметри
Повний список параметрів
Інтерфейс USB-C
Колір чорний
Основні
Інтерфейс USB-C
Tипи роз'ємів USB-C to USB-3.0
Фізичні характеристики
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 10 мм
Довжина 30 мм
Вага 0.02 кг
Об'єм 0.0001 м3
Інтерфейс: USB-C; Типи рознімів: USB-C to USB-3.0; Колір: чорний;
немає в наявності
Огляд ультрабука Acer Swift 1 2018: коли стиль понад усе

Компанія Acer поповнює портфоліо компактних ультрабуків і випускає друге покоління лінійки Swift 1. В огляді з’ясовуємо, якими характеристиками та особливостями вирізняється нова модель. Знайомтесь, компактний, надлегкий ультрабук Acer Swift 1 (SF114-32) в оригінальному і дуже красивому кольорі Aqua Green.

Що являє собою?

Swift 1 – найбюджетніша лінійка компактних ультрабуків Acer. Тепер тайванська компанія презентує оновлену версію ультрабука Swift 1, який позиціонується як пристрій із цікавою начинкою та водночас преміальним виконанням і флагманським дизайном за демократичну вартість.

Swift 1 отримав металевий корпус вагою 1,4 кг і завтовшки 14,95 мм. Форм-фактор пристрою – 14-дюймовий безрамковий екран зі співвідношенням сторін 16:9, мінімальні рамки з обох боків складають усього 6 мм. 

Ключові відмінності поколінь Swift 1

 

Swift 1 (SF113-31) 2017

Swift 1  (SF114-32)  2018

Процесор

Intel Celeron N3350 або

Intel Pentium N4200

Intel Pentium Silver N5000

Місткість SSD

128 ГБ

256 ГБ

Діагональ екрану

13,3"

14"

Батарея

3770 мАг

4670 мАг

Тип ОЗП

DDR3L

DDR4

Зовнішній вигляд Swift 1

Корпус Acer Swift 1 майже повністю металевий. З пластикових матеріалів – шарнір, рамка навколо екрану, клавіатура. Матеріал, особливо у кольорі Aqua Green, має дуже елегантний вигляд. Покриття матове і практично не накопичує відбитків пальців.

На правому торці розташувались індикатори живлення, USB 2.0 (Type-A), 3,5 мм mini-jack для навушників і гарнітури, повнорозмірний SD-картрідер і отвір під замок Kensington. На лівій грані – гніздо для блоку живлення, HDMI-порт, USB Type-C, 2 USB 3.0.

Спереду є невеликий козирок, який допомагає зручно підняти кришку. Однак однією рукою відкрити комп’ютер не вдасться, потрібно притримувати нижню частину. До слова, екран відкидається на 180⁰.

Рамки з обох боків тонкі, всього 6 мм. Зверху рамка трохи ширша, там розташована веб-камера та індикатор її роботи.

На нижній частині ультрабука прорезинені ніжки і динаміки.

 

Якість металу – чудова. Ні кришка, ні робоча поверхня не прогинаються. Якість збірки також відмінна, жодних люфтів, проміжків між елементами керування чи нерівно підігнаних деталей. Ноутбук вражає довершеністю, легкістю і компактністю.

Наскільки зручні тачпад і клавіатура?

Попри те, що Acer Swift 1 компактного розміру, клавіатурний блок і тачпад вийшли комфортними для користування. Клавіатура займає майже всю ширину ультрабука. Одна з переваг пристрою – підсвітка клавіатури. Хід клавіш м’який, кнопки натискаються безшумно.

Площа тачпаду в новому ультрабуці збільшилась на 1 см. Ним буде зручно користуватися людям і з малою, і з великою рукою. Тачпад підтримує мультитач, пальці легко ковзають поверхнею. Ультрабук миттєво відгукується на задані команди.

Екран

В ультрабуці встановлений 14-дюймовий матовий IPS-екран із роздільною здатністю Full HD (1920 × 1080 точок). Щільності пікселів вистачає для перегляду контенту у високій роздільній здатності. Передача кольорів приємна для зору, картинка не перенасичена, а чорний колір глибокий і чистий.

Максимальна яскравість дає змогу працювати з ультрабуком на вулиці, за яскравого сонячного освітлення. Якщо ж зменшувати яскравість, то під кутом зображення трохи вигоряє і спотворюється. Широкий колірний діапазон, відсутність відходів у надто холодні або теплі тони роблять екран максимально якісним і комфортним для щоденного використання в будь-яких умовах.

Що з продуктивністю, автономністю і звуком?

Ноутбук працює на базі нового процесора Intel Pentium Silver N5000 на архітектурі Gemini Lake. Чотириядерний процесор працює на частоті 1,1-2,7 Ггц. Pentium Silver створений спеціально для забезпечення достатньої продуктивності типових офісних, навчальних і базових розважальних завдань.

Інтегрований відеоприскорювач Intel UHD Graphics 605 працює на частоті 200-750 МГц. В ультрабуці встановлено 8 ГБ оперативної пам’яті DDR4. Acer Swift 1 оснащений такими безпровідними модулями: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1.

Потужності вистачає для робочих цілей користувача: відкриття численних вкладок у браузері, роботи в офісних програмах, відтворення мультимедіа та ін. Основна аудиторія ноутбука – користувачі невимогливих до ресурсів комп’ютера програм.

   

Місткість вбудованого акумулятора – 4670 мАг. Виробник заявляє, що батарея здатна забезпечити до 17 год роботи. На практиці ж цілком можна розраховувати на повний робочий день ультрабука без підзаряджання. При цьому пристрій не нагрівається, мінімальне тепло чудово розсіюється завдяки металу. Працює ноутбук абсолютно безшумно, чому запорука – відсутність вентилятора.   

У випадку з Swift 1 в Acer змогли вміло перетворити недоліки у переваги. Ультрабук із ненайпотужнішим, але напрочуд енергоефективним процесором - більше ніж оптимальне рішення у співвідношенні ціна/якість для базових робочих завдань і типових розваг.

Ультрабук оснащений стереофонічними динаміками, що видають чистий звук, якого вистачить і для фонового прослуховування музики, і для перегляду фільмів і серіалів.

Acer Swift 1 підтримує біометричну систему автентифікації шляхом зчитування відбитку пальця. Сканер завжди спрацьовує швидко і точно. З ультрабуком Swift 1 всі дані користувача завжди перебувають під надійним захистом.

Розширюючи можливості

Іноді виробники електроніки змушені поступатися важливими портами і роз’ємами на користь тоненького, легкого корпусу. З Acer Swift 1 користувача може й не спіткати брак потрібних інтерфейсів. Нагадаємо, ультрабук оснащений портами USB 3.1 Type-C, USB 3.0 (2 шт.), USB 2.0, HDMI, а також комбінованим аудіопортом. Такого набору цілком вистачить для більшості користувачів.

Якщо ж і цього виявиться замало, то виробник пропонує скористатися док-станцією Acer USB Type-C Dock з такими інтерфейсами: два USB 3.1 Type-C, три USB 3.0, 2 аудіопорти (окремо для навушників і мікрофона), порти HDMI, DisplayPort и RJ45.

Потужна док-станція Acer USB TYPE-C – незамінний інструмент, який може розширити можливості навіть найпростішого ноутбука.

З допомогою док-станції можна підключати Acer Swift 1 до мережевих та інших портативних пристроїв, зв’язувати ультрабук із моніторами, 4К-панелями.

Альтернативним рішенням док-станції можуть виявитися фірмові перехідники. Їхня перевага у невеликому розмірі, компактній формі. Перехідник завжди можна брати з собою, він не займе багато місця і в потрібний момент неодмінно виручить.

  Acer USB-C to USB-3.0                  Acer USB to Ehernet (RJ45)                   Acer USB-C to VGA
 

Ідеальний аксесуар для ультрабука – фірмовий чохол Acer Protective Sleeve.

Він виконаний із якісної, зносостійкої пресованої шкіри. Стильний чохол гармонійно доповннює дизайн самого ультрабука.

Компактність, елегантність – це про Swift 1

Acer Swift 1 – комфортний у всіх сенсах ультрабук зі зручними габаритами, невеликою вагою, стильним зовнішнім виглядом. Швидкий SSD на 256 ГБ у парі з 8 ГБ ОЗП і новим енергоефективним процесором Intel Pentium Silver N5000 роблять Swift 1 надійним помічником для виконання різних завдань. Ультрабук працює безшумно і довго: можна розраховувати на повний робочий день без підзаряджання.

Переваги Acer Swift 1:

  • Енергоефективний процесор
  • Металевий корпус, клавіатура з підсвіткою
  • Легкість, компактність, стильний дизайн

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Swift 1  (SF114-32)  2018
  • ОС Windows 10 Home
  • Дисплей 14” Full HD IPS display
  • Процесор Intel® Pentium® Silver/Celeron®
  • Графічний процесор Intel HD Graphics
  • Оперативна пам’ять DDR4 8 ГБ
  • Накопичувач 256 ГБ
  • Комунікації Wi-Fi 2x2 802.11
  • Порти та розніми USB Type-C 3.1, USB 3.0, аудіопорт
  • Габарити 323х228х14,95 мм
  • Маса 1,4 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів