Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Творчість - Same Toy - Набір для творчості Гончарне коло

Same Toy Набір для творчості Гончарне коло

код товару: 103Ut
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Набір для творчості Гончарне коло:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Набір для творчості
Категорія розвитку дрібна моторика
творчий розвиток
уява
посидючість
Вік 3+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Основні
Вид Набір для творчості
Тип Гончарне коло
Категорія розвитку дрібна моторика
творчий розвиток
уява
посидючість
Вік 3+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Особливості працює від 2 батарейок типу "D" /в комплект не входять
Комплектація фарби /6шт., акриловые
лоток
гончарне колесо
керамічна плита
скульптурний інструмент /x2
ріжучий шнур із ручками
глина /x2
Упаковка картонна
Фізичні
Матеріал пластмаса
глина
Розміри упаковки 25х15х25 см
Колір різнокольоровий/мікс
Вага 800 г вес глины в наборе
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 330 мм
Висота 230 мм
Довжина 80 мм
Вага 1.38 кг
Об'єм 0.0061 м3
Набір для творчості «Гончарний круг» містить усе необхідне для захопливого навчання новому ремеслу і створення неймовірних шедеврів власноруч. За допомогою набору дитина навчиться створювати з глини різні посудини: чашки, вази і т.д. Готовий виріб можна декорувати, фарбувати. Для цього в комплекті передбачена фарба. Набір «Гончарний круг» - чудовий спосіб зацікавити дитину новим хобі. Гончарство сприяє розвитку творчих здібностей, фантазії, дрібної моторики. Набір для дітей від 8 років.
немає в наявності
У наборі:
Набір містить такі елементи: гончарний круг із диском, який виконує роль підставки для формування виробу, інструменти для формування виробів ( 4 шт.), 2 бруски глини, фарби (8 шт.), пензлики (2 шт.), палітра для змішування кольорів, інструкція. 

Гончарство: творчий підхід до всебічного розвитку дитини

Розпис і декорування виробів із глини сприяють розвитку уяви й формують у дітей художній смак. Окрім того, робота з глиною, як і медитація, знімає втому, покращує настрій і звільняє розум від потоку нав’язливих думок.

Гончарна справа вчить терпінню – одночасне розслаблення та концентрація. Прищеплюючи дитині з юного віку любов до будь-якого ремесла, батьки надають їй можливість не тільки проявити наявні вміння, а й зануритися в захопливе заняття – пізнання себе, своїх бажань і здібностей.

Творчість і самовираження

Для роботи з глиною немає вікових обмежень, адже вона позитивно впливає на нервову систему та допомагає зняти стрес.

Гончарне мистецтво – спосіб розкрити творчий потенціал. Працюючи з глиною, можна втілити свої ідеї та натхнення в створених витворах. Під час формування глиняних виробів, як-то ваз, кухлів, тарілок і чашок, акцент залишається на їхньому художньому розписі. Навіть початківці насолоджуватимуться цікавим процесом – діти не тільки мають змогу досліджувати творчі здібності, а й отри­мують шанс втілити власні унікальні задуми в життя.

Same Toy Набір для творчості «Гончарне коло»

Код товару: 103Ut

Набір для творчості «Гончарне коло» – ­невелика портативна гончарна майстерня. У наборі є справжня глина й компактний гончарний круг, який спростить для дитини процес ліплення, – усе необхідне для захопливого навчання новому ремеслу та створення неймовірних шедеврів власноруч. За допомогою набору дітлахи навчаться ліпити з глини різні витвори: чашки, вази тощо.

До того ж готовий виріб можна не тільки декорувати, але й розфарбувати! Для цього в комплекті є вісім фарб, тож діти зможуть без обмежень реалізовувати свої ­творчі задуми. Набір «Гончарне коло» – чудовий подарунок, завдяки якому кожен зможе втілити в життя свої креативні ідеї.

Рекомендований вік 8+

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів